Tv digiturk konusu. patlayacagim

Digiturk mu? duyunca bile sinirlerim bozuluyor. kapatmak o kadar zor ki. buradan bulasmamis herkese sesleniyorum asla ama asla bulasmayin! aylarca uzatiyor en sonunda kac defa faks cekip kac defa telefonda yeter düşün yakamdan diye cinnet getirdim de nihayet 6 ayda kurtuldum
Taahhüt bitmesine rağmen mi? aman allahım ya digitürk beni bıktırdı,şubatta bitiyor süresi hemen kapatamıyor muyuz?

Yaptığın çocukluktan başka bişey değil. Çok kapatmak istiyosan kendi üzerinize olanı kapatın. Kv ninki kalsın. Yaşlı başlı kadını bir inat uğruna ordan oraya sürükleme!

Kaç tl fazladan ödüyorsunuz şu an?
Digiturk'um yok, hatta para verilip seyredilen herhangi bir tv kanalım yok. Cahilim de...

Bu 5 sayfa konu kaç tl etrafından dönüyor merak ettim

Digiturk'um yok, hatta para verilip seyredilen herhangi bir tv kanalım yok. Cahilim de...

kANALına göre değişiyor maç kanalı için ayrı para,sinema vs için ayrı para bizim de vardı iptal ettirdik sanırım en son kampanyalı 80 tl idi yanlış hatırlamıyorsam 10 yada 15 de diğer televizyon için di toplam ya 90 yada 100 mıydı geçen sene iptal ettik ama bizimkiler maç için almıştı kardeşim ve babam ama maç izlemiyorlardı doğru düzgün :) iptal ettirmek eskiden kolaydı şimdi dilekçe felan yazıyorsun bizzat bayiye gidip 1-hafta 10 gün aradılar şu kadar yapalım vs diye.

biz 130 tl ödüyoruz. yan oda kampanyası da var. kesinlikle digitürkü tavsiye etmem. dönüş yok çünkü.

Yaptığın çocukluktan başka bişey değil. Çok kapatmak istiyosan kendi üzerinize olanı kapatın. Kv ninki kalsın. Yaşlı başlı kadını bir inat uğruna ordan oraya sürükleme!
Yok bizimki kapalı zaten. yan oda midir nedir o vardı. zaten Yapacak bişey yok dediler bugün musteri hizmetleri. kalsın dedim odeyemezsek onlar arar bi gün.

Back
X