- Konu Sahibi eskidenolsa
-
Aslında eksik anlatmış oldum. Eşimin daha önce saçma sapan yorumları ve bu nedenle tartışmalarımız olmuştu. Mesela " çok kilo aldım" diyen bi arkadaşımıza " yooo bence çok alımlısın" demişti. Başka bir zaman bir düğünde uzaktan gösterdiğim bir arkadaşıma" çok güzel kızmış yanımıza çağırsana" demişti. Bir arkadaşı ile tanıştırdığımız bir iş arkadaşım için ertesi gün "beni beğenmiş mi" diye sormuştu vs. vs.
Bir de zaten şüphelenmeye ve kızmaya müsaitim bu anlattığım olaylardan dolayı. Elimde değil. Eşinizin birini çekici bulmasına kızmaz mısınız yani
Aslında eksik anlatmış oldum. Eşimin daha önce saçma sapan yorumları ve bu nedenle tartışmalarımız olmuştu. Mesela " çok kilo aldım" diyen bi arkadaşımıza " yooo bence çok alımlısın" demişti. Başka bir zaman bir düğünde uzaktan gösterdiğim bir arkadaşıma" çok güzel kızmış yanımıza çağırsana" demişti. Bir arkadaşı ile tanıştırdığımız bir iş arkadaşım için ertesi gün "beni beğenmiş mi" diye sormuştu vs. vs.
kızardım ve git ayarla derdim benıde boşa keyfıme bakayım derdim bu durumda...
hayır benim anlamadığım bu nasıl bir algıdır böyle. ben de onun gibi onun arkadaşlarını ve arkadaşlarının eşleri hakkında yorum yapsam ne düşünür. denemeye de korkuyorum doğrusu. yapımda da yok zaten elime yüzüme bulaştırabilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?