TV karakteri ve eşimin yorumu

amaaan soğuyorum işte böle olunca. o öle diyince kızdım odayı terkettim, gittim üzerimi değiştirip eşofmanları çektim yattım. bakalım akşam nolcak böle kızınca görmek dahi istemiorum valla.

kızlar karar verdim, akşam gidince konu açılırsa dicem ki: bu konuda ya sen bana benziceksin ya da ben sana. ama galiba senin düşüncelerini ve laflarını dizginlemen zor o yüzden ben senin gibi olucam bölece kavga etmicez:) görsün bakalım nasıl oluomuş.

bence sürekli yapmadıktan sonra büyütme. çünkü insan ister istemez birini görünce aklına başkası gelebiliyor. çağrışım oluyor :122:

kafasına kumandayı bir yapıştırırım al işte buna benziyo nasıl da yakıştı sana mor renk derim

eşin çok tuhafmış yada rahat mı desem bilemedim :44:ama bana eşim bunları dese burnundan getiririm.eşin sanki karısıyla değil de herhangi bir kız arkadaşıyla konuşuyor gibi seninle konuşuyor bence canım:26:
arada hatırlat ben senin karınım diye

Eğer eşinizin bu şekilde dilinin ayarı yoksa bence abartmıyorsunuz denilenler gibi..Bu bir bayan için kırıcıdır..
Kahvede bir arkadaşına yorum yapar gibi eşiyle konuşan erkeklere kızıyorum.

Bu konuda eşinizi uygun bir dille uyarın derim ben.
Ama basit bir kapris olduğunu algılaması için bu konuşmaların sizi kırdığını, saygısızlık olduğunu iletin ona.

Herzaman ki gibi aynısı ile karşılaşırsa ne hissedeceğini sorun.
........

Bu arada '' sexsi ve fingirdek'' bir için yorum yaptı eşim demişsiniz..
Sizin gözünüzde belkide bu iki yakıştırma vardır, eşiniz başka bir gözle bakmıştır.Yani neye göre bu yorum ? Yani belki sadece yüzünü benzetmiştir.

kızlar goruyorlar bakimli kızlari (bizde bakimliyiz ama onlar kadar degil) hemen akillari başka yerlerede

o zaman biz de ekranda gördüğümüz üçgen geniş omuzluı adamlara bakıp onların yanında iç geçirelim bakalım ne hissedicekler o zaman onlarda kaslı değiller napalım yani
gidip topuklu ayakkabımı alıp gelirim odadan kafasını delerim topuğuyla

Size diyor mu bunları peki? Alımlısın, güzelsin karıcığım diye. Ayrıca koyulaştırdığım yerde eşinizin lafı bana tuhaf geldi. Baya beğenilme isteği var galiba gerçi beğenen beğenmiş ama...

Merak ederdim doğrusu kimi kastettiğini;

ama kavga çıkartıcak kadar da irdelemezdim.....

Oooo benim eşim o karakterlerle ilgili neler diyo..

Her dediğini kafama taksam evde saksı kalmazdı...(kafasına fırlatıverirdim)

Amacı seni kızdırmak kızma olur biter...

cnm neden kızıyorsun??bence kızma.ayrıca kendine güven.kızmanın nedeni kendine güvenmemen.bir erkeğin karısı tüm vasıfları kendinde bulundurmalıdır.fingirek olmalıdır kocasına,seksi.hanım olmalıdır aynı zmanda kocasına.büyüğü küçüğü bilmelidir.güzel de olmalıdır kocası için.evet bütün bunları olmalıdır.demekki sen bütün bunları barındırıyorsun ki kocan seninle evlenmiş.neden kendine güvenmiyorsun?kocan sana kime benzediğini tabi söylemez.çünkü kızacaksın..kocanı idare etmek için aklından geçebilecekleride bilmelisin.ben olsam bende sana söylemem.ama nişanlım bana şu fingirdek senin arkadaşına benziyor dese, ki der benziyorsaa aa ewet derim.ama ben ondan daha cazibeliyim goncamın başını döndürebilirim der öpmeye başlarım..bence dene.zayıf noktanı belli etmeeeeeeee..

Eşim bunları bana söyler evet. Eşofmanlı halimle bile iltifat eder.Hatta o benden çok çok fazla kıskançtır. Aramızda 15 yaş fark var. Beni beğendiğini biliyorum ama başka birini de beğenebilecek olması düşüncesine dayanamıyorum. Ben de cilveliyimdir ama kendi evimde. Dışarıda hanım hanımcık olmaya özen gösteririm. şu fingirdek diye tanımladıklarımı aslında "hafif" bulur ama niye etkilendiğini hissediyorum bilmiyorum. Ufffff, özgüven eksikliği belki de ne bilim

eşim gerçek hayatta tanıdığımız ve görüştüğümüz bayanlarla ilgili bu tarz yorumlar yapsaydı inanılmaz sinirlenirdim ve hiç bir şekilde de anlayışlı olamazdım
sonuçta biraraya her geldiğimizde aklıma yalan yanlış düşünceler gelirdi
ama tv deki bayanlarla ilgili düşüncelere çok takılmam
bi pazar eşimle magazin programı izlerken Leonardo Dıcaprionun terk ettiği manken sevgililerini gösteriyordu
ve bir kaçı Victoria Secret defilesinde yer almış, görüntüleri geçiyor
eşim birisi için "vay be bu da terk edilir mi?" dedi
ben hiç istifi mi bile bozmadan, "aşkım heralde terkeder yani Leonardodan bahsediyoruz, senden benden değil ki" dedim
yüz ifadesini görmeniz lazımdı, çok kızdı bana Leonardayı beğenince :)
bu durumda eşimin söylediğine kızmak yerine, kendi söylediğimle gülmekten yerlere yattım

çok iyi yaaa:) cevabı oturtmuşsun.

çok iyi yaaa:) cevabı oturtmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…