- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi eskidenolsa
-
ne dedin, ne dedin merak ettik :)
kurbanlık öküz mü seviyosunpaşam tosbam tosunumgıbı dımı ama
Tamam anladımm,50 yaşındaki kocama bile neler söylüyomgerçibir kere bişey demiştim çimçiklemişti beni gözlerinden alevler saçarak
ya bunları söylediğinde mini elbisem, topuklu terliklerim, makyajımla oturuyodum yanında. yok yani fiziğim filan da çok iidir sölemesii ayıp:)bakım makım çok da etkilemiyo adamın söliceği varsa sölüo işte.
kurbanlık öküz mü seviyosun
ne dedin desem söylemezsin demiyorum. idolümsün ablaaa
bence sürekli yapmadıktan sonra büyütme. çünkü insan ister istemez birini görünce aklına başkası gelebiliyor. çağrışım oluyor :122:
kafasına kumandayı bir yapıştırırım al işte buna benziyo nasıl da yakıştı sana mor renk derim
Aslında eksik anlatmış oldum. Eşimin daha önce saçma sapan yorumları ve bu nedenle tartışmalarımız olmuştu. Mesela " çok kilo aldım" diyen bi arkadaşımıza " yooo bence çok alımlısın" demişti. Başka bir zaman bir düğünde uzaktan gösterdiğim bir arkadaşıma" çok güzel kızmış yanımıza çağırsana" demişti. Bir arkadaşı ile tanıştırdığımız bir iş arkadaşım için ertesi gün "beni beğenmiş mi" diye sormuştu vs. vs.
Aslında eksik anlatmış oldum. Eşimin daha önce saçma sapan yorumları ve bu nedenle tartışmalarımız olmuştu. Mesela " çok kilo aldım" diyen bi arkadaşımıza " yooo bence çok alımlısın" demişti. Başka bir zaman bir düğünde uzaktan gösterdiğim bir arkadaşıma" çok güzel kızmış yanımıza çağırsana" demişti. Bir arkadaşı ile tanıştırdığımız bir iş arkadaşım için ertesi gün "beni beğenmiş mi" diye sormuştu vs. vs.
kızlar goruyorlar bakimli kızlari (bizde bakimliyiz ama onlar kadar degil) hemen akillari başka yerlerede
Eşiniz TV'de gördüğü seksi ve fingirdek bir bayanla ilgili" bu kadın bil bakalım kime benziyor" diye sorup sonra da kime benzettiğini söylemese" neyse çok ayıp" dese sinirlenir miydiniz? Muhtemelen benim arkadaşlarımdan birini kastetti. ama benim çevremde böyle fingirdek biri yok. belki de kendi arkadaşlarının eşlerinden birini. Ama onun arkadaşlarının eşlerini de tanıyorum. Bana göre yok öyle biri ama demek ki eşim çevremizden bir kadını seksi ve fingirdek" olarak görüyor. Onun gözünde öyle. Sizce kızmakta abartıyor muyum?
Size diyor mu bunları peki? Alımlısın, güzelsin karıcığım diye. Ayrıca koyulaştırdığım yerde eşinizin lafı bana tuhaf geldi. Baya beğenilme isteği var galiba gerçi beğenen beğenmiş ama...
eşim gerçek hayatta tanıdığımız ve görüştüğümüz bayanlarla ilgili bu tarz yorumlar yapsaydı inanılmaz sinirlenirdim ve hiç bir şekilde de anlayışlı olamazdım
sonuçta biraraya her geldiğimizde aklıma yalan yanlış düşünceler gelirdi
ama tv deki bayanlarla ilgili düşüncelere çok takılmam
bi pazar eşimle magazin programı izlerken Leonardo Dıcaprionun terk ettiği manken sevgililerini gösteriyordu
ve bir kaçı Victoria Secret defilesinde yer almış, görüntüleri geçiyor
eşim birisi için "vay be bu da terk edilir mi?" dedi
ben hiç istifi mi bile bozmadan, "aşkım heralde terkeder yani Leonardodan bahsediyoruz, senden benden değil ki" dedim
yüz ifadesini görmeniz lazımdı, çok kızdı bana Leonardayı beğenince :)
bu durumda eşimin söylediğine kızmak yerine, kendi söylediğimle gülmekten yerlere yattım
eşim gerçek hayatta tanıdığımız ve görüştüğümüz bayanlarla ilgili bu tarz yorumlar yapsaydı inanılmaz sinirlenirdim ve hiç bir şekilde de anlayışlı olamazdım
sonuçta biraraya her geldiğimizde aklıma yalan yanlış düşünceler gelirdi
ama tv deki bayanlarla ilgili düşüncelere çok takılmam
bi pazar eşimle magazin programı izlerken Leonardo Dıcaprionun terk ettiği manken sevgililerini gösteriyordu
ve bir kaçı Victoria Secret defilesinde yer almış, görüntüleri geçiyor
eşim birisi için "vay be bu da terk edilir mi?" dedi
ben hiç istifi mi bile bozmadan, "aşkım heralde terkeder yani Leonardodan bahsediyoruz, senden benden değil ki" dedim
yüz ifadesini görmeniz lazımdı, çok kızdı bana Leonardayı beğenince :)
bu durumda eşimin söylediğine kızmak yerine, kendi söylediğimle gülmekten yerlere yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?