TV karakteri ve eşimin yorumu

ya şu televizyon kanallarında bisürü hatun döndüreceklerine şöle seksi adamlar çıkarsalarda biraz da biz bayılmış gibi tv ye düşsek onlar çıldırsa bu sefer de. ufff hangi kanalı açsak bi şırpıntı. ama herkesin kocası da böle diildir yaaa sanmıyorum.

biskolata reklamı anca bizi açar kızlar hehehe :)))

ya tabi bana gelince iş değişiyo. birinde istanbulda şu aşkı memnudaki adnan beyi gördük. ben çok severim o adamı. görünce sadece "aaa adnan beyyyy" dedim diye kıyametleri kopardı. hem de nasılll. ama kendi yapınca bişi yok. napim diyo. e ben napimmm??

kuzey güneyi sırf bu sebepten izliyorum..

kuzey üstünü çıkartıp adalalerini gösterince, ben kafamı öne eğiyorum sanki bakmamam gerekiomuş gibi, bizimki ders alsın diye..

Kuzey var yaa açıp izlesenize

Eşiniz tam sopalıkmış yalnız

biskolata reklamı anca bizi açar kızlar hehehe :)))

ay biliorum o reklamı ama kırk yılda bi denk gelcek de izlicez. zaplıyo zaten kanalı reklamda.valla gıcık oldum bakmayın güldüğüme. sen başka erkeklere bile dişi gözüyle bakarken eşinin arkadaşlarına iltifat etmesi, saçma sapan fingirdeklere benzetmesi kırıcı. aklından neler geçiyor bu adamın diyosun. paranoyak oluosun.

Tamam eşiniz ileri gitmiş; ama güzel bi kadın çıkınca hepimiz bakıyoruz

O zaman kaldırıp atın tv yi olsun bitsin

Son düzenleme:
kuzey güneyi sırf bu sebepten izliyorum..

kuzey üstünü çıkartıp adalalerini gösterince, ben kafamı öne eğiyorum sanki bakmamam gerekiomuş gibi, bizimki ders alsın diye..

eşim "eee dizileri kadınlar izliyor daha çok, hürremin göğüslerindense kuzeyin kaslarını dövmelerini izlettirelim demişler bu yapımcılar herhalde" diyor:))

dün adriana limayı izlemeden uyuyamadık.. "ee ne oldu dans mıydı şimdi" diyorum diyo ki "amma yaptın ne dansı allah aşkına, adriana lima o yürüse yeter" :))) bir de victoria's secret'tan sonra pek kapalı gelmiş erkeklere hatun.. herkes şikayetçi:)))

ben bu tip şeyleri kıskanmam.. yani ünlüler söz konusuysa.. ama öyle arkadaşların bahsi geçemez.. geçmez de zaten duymadım 2.5 senedir..

kuzey güney de gzl ya.. valla eş meş dinlemem yakısıklıysa bakıcan arkdas.. ama sadece tvde tabıkı.... o dizi cıkınca bakıom valla allah yaratmış maşallah... eşim gck oluo icten ama bıse demıo, sankı daha da sahıplenıo konu sahibi sana seslenıorum.... pısırmaa tepkini aşırı ver.... o da sasırıp kalsın.. sen ses cıkarmıyorsun dıe bu gb davranısları patlak verıyor... hala dvm ederse yallah kapı

Tamam eşiniz ileri gitmiş; ama güzel bi kadın çıkınca hepimiz bakıyoruz

O zaman kaldırıpatın tv yi olsun bitsin

ya valla normalde öle sapkın şüphelerim yoktur. tabiki izlicez. ama böle pat diye saçma sapan yorum yapınca bütün şartellerim atıyo. izlemek var izlemek var...ben bazen fashion tv açıp bikini modellerini izliyorum yanında. durup dururken kıskansam bunu yapmam. manyak dillim ama manyaklaştıracak zorla.

Siz de yapın. Off şu kaslara bak,yunan tanrısı mübarek,uu beybi nassı bi şeysin sen falan diyin izlerken

O da manyaklaşsın

yaw yapcam da bulamadım işte bi erkek sinek tv de şöle tvye yapıştıracak. kuzeyi bekliim bari içine düşiiim o gün tvnin:)bak kavga çıkarsa bulurum seni ona göre

dün adriana mevzusu bizde de vardı

ben kıskancımdır ama yansıtmam, hani çok da fifi tarzında takılırım dışardan (bana anlatsın diye) ama içim içimi yer..

dün baktım bizimki adriana olayıyla çaktırmadan ilgilenio.. normalde acunun dans programını falan izlemez, baktım arada çaktırmadan kanallarda geziomuş gibi show tvye takılıyo..

dedim asude_bahar canını sıkacak bu adam, duruma müdahele et..

dedim ki, "hayatım acunu izleyelim, adriana lima çıkacak, dans edecek"

dedi ki, "ya o ne anlar danstan" (istemem yan cebime koy hesabı ayak yapıyo)

"olsun olsun bakalım işte" dedim..

neyse açtı bizimki.. sonra dedim ki "ya kadının fiziği güzel de yüzünün makyajsız hali fena.."

"hadi ya?" dedi bizimki,

"valla öyle dedim, dur netten bulayım sana"

gittim adrianacığımın makyajsız ve en çirkin halini buldum gösterdim, "ıyyy cidden çok çirkin" dedi, rahatladım..

kendi kendimi rahatlattım.. adamın umrunda olan adriananın yüzü değil, fiziği biliyoruz.. ama olsun rahatladım işte öyle ıyyy bööö falan diyince kendisi..

dansını da beğenmedi.. ona da sevindim..

manyak mıyım? bilmiyorum

:)

bu konuda sıze katılıyorum tv dekı unlulerı bende kıskanmam ama tabıkı cevremdem bırı hakkında bole bısı derse keserım o dılını

cok asabı gordum kendımı bıan

bi de daha dizinin başında yaptı bu gafı. ben kızıp terk ettim odayı. bana mısın demedi sonuna kadar izledi valla! ben olsam o kızdı diye başka kanalı açardım filan. özür dilerdim yanlış anladın filan derdim.

yemin ediyorum çok sevindim. hasta filan olduğumu düşünmeye başlamıştım vallahi

İyi de ilk yazdığınıza göre yanıt yazdık biz. İlk mesajınızda bahsettiğiniz şeyle, bir sonrakinde bahsetitğiniz olaylar arasında dünya kadar fark var. Konuyu yarım yazıp sonra gelen tepkiler üzerine kalan kısmı anlatıp "kendimi hasta zannedecektim" tribine girmek çok garip.

Sizde ekranda çıkan yakışıklılara amanin şu baklavalara bak nasıl böyle yapmış deyin eşinizin yanında anlasın birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…