- Konu Sahibi eskidenolsa
-
ya şu televizyon kanallarında bisürü hatun döndüreceklerine şöle seksi adamlar çıkarsalarda biraz da biz bayılmış gibi tv ye düşsek onlar çıldırsa bu sefer de. ufff hangi kanalı açsak bi şırpıntı. ama herkesin kocası da böle diildir yaaa sanmıyorum.
aman aman sakın yapmayın.. çok abuk bir durum çıkabilir ortaya:))
siz başbaşayken taciz edin onu sözlerinizle.. ayarını siz bilirsiniz.. ama örneklerde kullanılacak kişiler mümkünse ünlüler filan olsun.. arkadaş markadaş sıkıntılı:)))
ya şu televizyon kanallarında bisürü hatun döndüreceklerine şöle seksi adamlar çıkarsalarda biraz da biz bayılmış gibi tv ye düşsek onlar çıldırsa bu sefer de. ufff hangi kanalı açsak bi şırpıntı. ama herkesin kocası da böle diildir yaaa sanmıyorum.
biskolata reklamı anca bizi açar kızlar hehehe :)))
kuzey güneyi sırf bu sebepten izliyorum..
kuzey üstünü çıkartıp adalalerini gösterince, ben kafamı öne eğiyorum sanki bakmamam gerekiomuş gibi, bizimki ders alsın diye..
kuzey güneyi sırf bu sebepten izliyorum..
kuzey üstünü çıkartıp adalalerini gösterince, ben kafamı öne eğiyorum sanki bakmamam gerekiomuş gibi, bizimki ders alsın diye..
Tamam eşiniz ileri gitmiş; ama güzel bi kadın çıkınca hepimiz bakıyoruz
O zaman kaldırıpatın tv yi olsun bitsin
ya valla normalde öle sapkın şüphelerim yoktur. tabiki izlicez. ama böle pat diye saçma sapan yorum yapınca bütün şartellerim atıyo. izlemek var izlemek var...ben bazen fashion tv açıp bikini modellerini izliyorum yanında. durup dururken kıskansam bunu yapmam. manyak dillim ama manyaklaştıracak zorla.
kuzey güney de gzl ya.. valla eş meş dinlemem yakısıklıysa bakıcan arkdas.. ama sadece tvde tabıkı.... o dizi cıkınca bakıom valla allah yaratmış maşallah... eşim gck oluo icten ama bıse demıo, sankı daha da sahıplenıokonu sahibi sana seslenıorum.... pısırmaa tepkini aşırı ver.... o da sasırıp kalsın.. sen ses cıkarmıyorsun dıe bu gb davranısları patlak verıyor... hala dvm ederse yallah kapı
Siz de yapın. Off şu kaslara bak,yunan tanrısı mübarek,uu beybi nassı bi şeysin senfalan diyin izlerken
O da manyaklaşsın
eşim "eee dizileri kadınlar izliyor daha çok, hürremin göğüslerindense kuzeyin kaslarını dövmelerini izlettirelim demişler bu yapımcılar herhalde" diyor:))
dün adriana limayı izlemeden uyuyamadık.. "ee ne oldu dans mıydı şimdi" diyorum diyo ki "amma yaptın ne dansı allah aşkına, adriana lima o yürüse yeter" :))) bir de victoria's secret'tan sonra pek kapalı gelmiş erkeklere hatun.. herkes şikayetçi:)))
ben bu tip şeyleri kıskanmam.. yani ünlüler söz konusuysa.. ama öyle arkadaşların bahsi geçemez.. geçmez de zaten duymadım 2.5 senedir..
eşim "eee dizileri kadınlar izliyor daha çok, hürremin göğüslerindense kuzeyin kaslarını dövmelerini izlettirelim demişler bu yapımcılar herhalde" diyor:))
dün adriana limayı izlemeden uyuyamadık.. "ee ne oldu dans mıydı şimdi" diyorum diyo ki "amma yaptın ne dansı allah aşkına, adriana lima o yürüse yeter" :))) bir de victoria's secret'tan sonra pek kapalı gelmiş erkeklere hatun.. herkes şikayetçi:)))
ben bu tip şeyleri kıskanmam.. yani ünlüler söz konusuysa.. ama öyle arkadaşların bahsi geçemez.. geçmez de zaten duymadım 2.5 senedir..
Eşiniz TV'de gördüğü seksi ve fingirdek bir bayanla ilgili" bu kadın bil bakalım kime benziyor" diye sorup sonra da kime benzettiğini söylemese" neyse çok ayıp" dese sinirlenir miydiniz? Muhtemelen benim arkadaşlarımdan birini kastetti. ama benim çevremde böyle fingirdek biri yok. belki de kendi arkadaşlarının eşlerinden birini. Ama onun arkadaşlarının eşlerini de tanıyorum. Bana göre yok öyle biri ama demek ki eşim çevremizden bir kadını seksi ve fingirdek" olarak görüyor. Onun gözünde öyle. Sizce kızmakta abartıyor muyum?
Aslında eksik anlatmış oldum. Eşimin daha önce saçma sapan yorumları ve bu nedenle tartışmalarımız olmuştu. Mesela " çok kilo aldım" diyen bi arkadaşımıza " yooo bence çok alımlısın" demişti. Başka bir zaman bir düğünde uzaktan gösterdiğim bir arkadaşıma" çok güzel kızmış yanımıza çağırsana" demişti. Bir arkadaşı ile tanıştırdığımız bir iş arkadaşım için ertesi gün "beni beğenmiş mi" diye sormuştu vs. vs.
yemin ediyorum çok sevindim. hasta filan olduğumu düşünmeye başlamıştım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?