TV programları piskolojimi bozdu..

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Merhabaaaaaa

Bildiğiniz gibi şu an işsizim ve iş arıyorum.

Annem ve babamın yanına geldim, Ege'de ler onlar. 2 ay aradan sonra yarın İstanbul a dönüyorum neyse ki :)

Bir TV programı var öğlenden sonra, cinayetleri falan araştırıyorlar.
Her gün aralıksız seyrediyoruz annemle...

Mesele şu ki benim piskolojim acayip bozuldu. Öyle ki artık rüyalarımda bile katil olduğumu görmeye başladım.

Çocuk sahibi olmaya zaten sıcak bakan bir insan değildim. Fazla idealistim bu konu da.

Ama şimdi daha da soğuyorum.
Sanırım bir gün eğer anne olursam paranoyak bir anne olurum... tecavüz, taciz... her gün böyle haberler okuyoruz.

Siz sevgili anneler nasıl yapıyorsunuz, delirmeden nasıl büyütüyorsunuz çocuklarınızı.

Ama sadece bu değil, tüm erkeklerden de soğudum vallahi!
Resmen düşman oldum.
Kafamda böyle senaryolar üretiyorum çevremde ki adamlara karşı.

Acaba bu adam da pislik mi? Pislikler yapmış mıdır vs...

Bende durumlar böyle.

Dertleşmek istedim.

İyi geceler.

Tv'yi hayatımdan çıkaralı 6 yıl oluyor.
Halimden gayet memnunum. İnternet üzerinden takip ettiğim programlar ya da diziler var.
Pcden istediğimi izliyorum. Reyting uğruna millet acayip acayip şeyler yapmaya başladı çünkü.
Toplumun grnrlini yansıtmayan marjinal vakalar, kutuplarda (ruhen) yaşayan enteresan insanlar hayatımda yok.
Bir de kk dan vazgeçebilsem hiç dertlenmeyeceğim.

Ben de kadın cinayetlerini izledikçe ya ben de böylesine denk gelirsem diye endişeleniyorum ve kadin cinayetleri gün geçtikçe artıyor ,insanlar kafasında normallestirmeye başladı .Televizyonlar bile artık önceki kadar değinmiyor,bu daha da endişe verici

Ben dizi hiç seyretmiyorum.
Survivor veya evlilik programlarini da seyretmem ama bu cinayet programina fena halde bağımlı oldum.

Dediğim gibi annemlerin yaninandayįm ve burda wifi yok bu yüzden istanbuldayken internet uzerinde takip ettigim hic bir yabanci dizi yi, programi takip edemedim.

Kötüyü çağırma çocuğumuzu gözümüzden ayırmazsak .. çocuğumu başkasının sevmesine de gerek Yok
Gittiği geldiği yer takibimde olursa
Arkadaşlarının evinde oynasın gitsin demezsem gibi gibi çocuklarımıza Allah'ın izni ile bişey olmaz .. uc bes kanı bozuk yüzünden neden annelik duygusunu tatmayayım ki .. boyle düşünme

ben hiçbirini izlemiyorum
haberler dahil
iyice bihaber oldum olan bitenden
ben izlemeyince tabiki olmuyor değil, böyle şeyler olmaya devam ediyor
ama bu kadar kötülüğü, cahilliği, pisliği görüp bu ülkede yaşamaya devam edemiyorum.
ortalık katil, tecavüzcü sapık, pedofili kaynıyor.

Birkaç ay önce Türk seri katilleri anlatan bir kitap okudum. Her birinin hikayesinden önce kısa biyografileri vardi. Abartmıyorum su an yarısından fazlası dışarda. Afla salıverilmisler. Uzun süre yanimdan geçen her erkeğe potansiyel katıl muamelesi yaptim. Geçti mi, pek sayilmaz. Cevremin çok geniş olmasını sevmem zaten. Az ve öz insan tutarım hayatimda. Bu kendimce aldığım önlemlerden biri iste.

Ne yiyorsan o sundur derler ya
Ne izliyorsan da psikolojin odur
Sahsen ben su an hep trt cocuk izlemek zorundayim mutluyum
Ben de Yaprak Dökümü'nü izliyorum ve ağzımızın tadı bozulmasın ile tüm kötü şeyler benim başıma gelmiş modu arasında gidip geliyorum.

Aynen bende izlerim radyodan bile takip ettiğim olurdu eskiden öyle daha heycanlı oluyor polisiye romanda okurum sık sık.. ondan ayrı body bizarre izlerim geceleri ohhh değmeyin psikolojime

Aynen bende izlerim radyodan bile takip ettiğim olurdu eskiden öyle daha heycanlı oluyor polisiye romanda okurum sık sık.. ondan ayrı body bizarre izlerim geceleri ohhh değmeyin psikolojime
Tlc dimi hele inanilmaz bedenler agir yasamlar bende bunlara sarmistim bi ara....olumlu yani sukredip durdum :) ama cok ilginclikler var
Insan bedeni adeta mucizeymis her sekilde ve her eksiklige ragmen yasatiyor kendini

O zaman tv izleme kitap oku. Dogrusunun psikoloji diye yazildigini ogrenirsin mesela

Bütün tv programlarının, gündüz kuşağının, haber kuşağının allah belasını..
Toplumları maruz kaldıkları şeyler şekillendirir. Maalesef bizim toplumumuzun kadınları paranoyak, erkekleri de kabadayı. İzlemeyin izlettirmeyin. Ve merak etmeyin dünyada kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlar da var. Onların haber değerleri yok o yüzden rağbet görmüyorlar :)

Tlc dimi hele inanilmaz bedenler agir yasamlar bende bunlara sarmistim bi ara....olumlu yani sukredip durdum :) ama cok ilginclikler var
Insan bedeni adeta mucizeymis her sekilde ve her eksiklige ragmen yasatiyor kendini

Aynen cnim dediğin gibi şükür etme sebebim oluyor benimde
Hepsi tek tek mucize gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…