- Konu Sahibi tugbacozar
-
evet siyah veya koyu kahveyse biraz uğraştırır sürekli toz al. Ama yapacak bişey yok gibi. Koyu renkler öyle.
Ben evime beyaz tv ünite düşünüyorum. Beyaz rengi çok seviyorum.
Ama beyaz mobilyalarda zor yani sürekli leke kapıyo.
Oyüzden hepsi sürekli bakım ister
piyasada çeşitli markaların "tozsavar" ları var. Bir onları deneyin, nispeten faydası oluyor. Spreyli birşeyler, ondan mobilyanın üstüne sıktıktan sonra kuru bezle siliyorsunuz( islak/nemli bezle silinirse dalga dalga oluyor).
vallahi benim tv unitemde koyu renkte ve evt cok toz kapiyor yapcak bisey yokkkkk hergun silceksin artikin
benim de koyu renk. şöyle yapıyorum;
* hava temizleyici var evde, onu yakın bir yere yerleştirdim.
* üzerindeki eşya sayısını olabildiğince azalttım.
* çekmecesinin birine mikrofiber bez koydum, hemen hergün sadece orayı silip kaldırıyorum.
Umarım işe yarar
benimde yatak odam koyu renk
bende başa çıkamadım ve mümkün olduğunca üstünü örten bi örtü örttümm
cnm benimde yatak odamın camları siyah seni anlıyorum,PRONTO Tozsavar al,dışı mavi olan ben ondan kullanıyorum hen tozlanmıyor,kokusda çok güzel,evde temizlik yapıldığı alaşılıyor
benim de yatak odası takımımın ön kenarları siyah sildiğim an geri tozlanıyor ben de bi çare bulamadım çıldırıyorum..Teşekkürler topic için :)
Bız cılayla sılıyoruz annemın evınde kı mobılyalar cok koyu cıla alıyrz mobılya cılası hafta da bır alırız toz bı dene ıstersen sende hem parlak duruyor hemde toz kaptrmaz cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?