tv'de en son ne izledin?

sabahın sedasınıııııı

y ne diycam ben de sabah izliyodum sonra sinir oldum kapattım.sebebine gelince şimdi bu kadın 3 gündür tatlısesten bahsedip duruyor o kadar çok anlattıki artık izlememe imkan yok işkenceye dönüştü çünkü.neyse yinede zapink yaparken bakıyorum tabi.bugünde izlerken sokaktaki çocuğun bile artık ezberlediği bir isimi kaç kere ama üst üste yanlış sölüyo.buket çakıcıya ısrarla damla diy.sonra ekranda hani kamera görüntüleri varya orada yazıyo buket çakıcı düye seda da diyoki evet buket çakıcı bize lanse edilene göre damla diyo.bikere sana kim neyi lanse etti canm ciğerim herşeyini bilirim hergün görüşürüz falan filan bi ton muhabbet diyosun ama adamın daha asistanının ismini bilmiyosun böyle bir rezalet olabilir mi ya.halkı salak mı sanıyo bunlar.bizler herşeyin farkındayız ama bunların haberi yok.adam vurulalı kaç gün geçmiş haberler bangır bangır saatlerce bundan bahsediyo ama sen hala ısrarla damla diyosun ekranda görüncede hiç bişey olmamış gibi buket diyosun öyle sinir oldumki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…