Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

bende şaşırdım şişlik falan hiç yok gibi :) gayette doğal duruyor artık doktorlar çözdü bu işi ya Estetik olduğu 1 km öteden belli olan burunlar yapmıyorlar

canım ben doğalolsun istedim kimsede anlamıyor ameliyat olduğumu ama önden görüntüsünden şikayetçiyim çok muntazam durmuyor yandan durduğu gibi 6 ay olmasını bekliyorum inş düzelir :Saruboceq:

cok dogal ve hos olmus burnun... benimde amacim dikkat ceken burunu ameliyatla düzeltirerek burnumla dikkat cekmemek.. Insallah ....kücük burun bize zaten olmaz....Allah iyi günlerde kulanmayi nazip etsin....

güzel kızmışsın zaten, daha da güzel olmuşsun. Maşallah :)
teşekkürler canımcımm :kedi:
cok dogal ve hos olmus burnun... benimde amacim dikkat ceken burunu ameliyatla düzeltirerek burnumla dikkat cekmemek.. Insallah ....kücük burun bize zaten olmaz....Allah iyi günlerde kulanmayi nazip etsin....

katılıyorum canım umarım dilediğin gibi bir burnun olur seninde opuyorumnanaktan

Bana da ozelden fiyatini gonderebilir misin :)) Burnun cok guzel olmus cunku cok dogal, guzelligi getiren ve onemli olan da bu

2750 tl ye oldum hayatım.
..........................................................

Son düzenleme:
profilimdeki albümümde yeni resimler paylaştım kızlar değişik açılardan görmek isteyenler arkadaşlık gönderip bakabilir

profilimdeki albümümde yeni resimler paylaştım kızlar değişik açılardan görmek isteyenler arkadaşlık gönderip bakabilir

ahh ben de bir görebilsemm..aylar oldu arkadaşlık teklifi edeli hala kabul etmediniz.. :)

tweety burun guzel bence neden begenmiyorsun onden? yuzune uyumlu olmus buyuk degil allaha sukur yamuk falanda degil:) yeni saclarında cok yakısmıs daha tatlı olmussun boyle:)

tweety burun guzel bence neden begenmiyorsun onden? yuzune uyumlu olmus buyuk degil allaha sukur yamuk falanda degil:) yeni saclarında cok yakısmıs daha tatlı olmussun boyle:)

önden beğenmiyorum cnm ya çok muntazam durmuyor bir tarafım daha fazla oyulmuş gibi eyvahedigeldismile şişlik olduğunu ümit ediyorum 1 ay kaldı 6 ay olmsına :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…