bende şaşırdım şişlik falan hiç yok gibi :) gayette doğal duruyor artık doktorlar çözdü bu işi ya Estetik olduğu 1 km öteden belli olan burunlar yapmıyorlar
teşekkürler canımcımm :kedi:güzel kızmışsın zaten, daha da güzel olmuşsun. Maşallah :)
cok dogal ve hos olmus burnun... benimde amacim dikkat ceken burunu ameliyatla düzeltirerek burnumla dikkat cekmemek.. Insallah ....kücük burun bize zaten olmaz....Allah iyi günlerde kulanmayi nazip etsin....
teşekkürler canımcımm :kedi:
katılıyorum canım umarım dilediğin gibi bir burnun olur seninde opuyorumnanaktan
çok güzel omuşşşşşşşş canımmmmmmm
bencede yuzune giden dogal bir burun olmus:) yandanda cokk begendim gule gule kullan canım:)
çok güzel olmuş güle güle kullan birde koyu renk saç çok yakışmış
canım çok hoş olmuş gerçekten
bende düşünüyorum..
çok hoş olmuş, zarif ve yüzünle uyumlu.
güle güle kullan:)
profilimdeki albümümde yeni resimler paylaştım kızlar değişik açılardan görmek isteyenler arkadaşlık gönderip bakabilir
ahh ben de bir görebilsemm..aylar oldu arkadaşlık teklifi edeli hala kabul etmediniz.. :)
tweety burun guzel bence neden begenmiyorsun onden? yuzune uyumlu olmus buyuk degil allaha sukur yamuk falanda degil:) yeni saclarında cok yakısmıs daha tatlı olmussun boyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?