Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

:roflol: aaaa tabi ki ne demek canım.şimdi hemen patlatıyorummkaydirigubbakcemile2 hazırlıklı ol canımkaydirigubbakcemile3

harika olmuşşş:lepi:

Uff benimde AMELiyat olmam lazım ama feci korkuyorum yıllardır erteliyorum deviasyon var bende:çok üzgünüm:amaeılay sornası şişlikler,morluklarr beni korkutan onlar zaten..Bu kadar morartı şişlige ragmenn yüzünde ağrı sızı sancı olmadımıııı:çok üzgünüm:

kızzzzzzz tweety güle güle kullan yeni burnunu ama eskitmeden kullankaydirigubbakcemile Maşallah

ağrıya sızıya bakma tatlım ağrı sızı 000000 hiçç korkulcak bişey yok sen sadece iyi bir doktor bul ve ona güven gerisine karışma opuyorumnanaktan

inanılmaz kararsız kaldım sinan beyi bakıyorum pek olan yok videolarını filan izledim biras soğuk ve ürkütücü asker olmasından heralde:)ee insan böyle bi durumda biraz daha sıcak birini arıyor ama sizin burunda harika olmuş ne yapacağımı şaşırdım eşimide hazır ikna ettim seneler sonra hayalime kavuşacağım ama bakalım neler olacak...

cnm soğuk göründüğüne bakma çok tatlıdır kendileri ben de ramazandan sonra bi ziyarete gidicem bakalım burnum ne alemde -tatlicadiarzu- inş gönlünce bi burna kavuşursun tatlımm :kedi:

slm twetty84 burnun çok güzel olmuş ameliyetını kim yaptı .ve sana ne kadara maal oldu.. bende yaptırmak istiyorum

ilk sayfada yazıyor canım , dr sinan şakrak yaptı ameliyatımı 2750 ye mal oldu..

.............................................

Son düzenleme:
cnm sanki senn ilk sayfadaki resimlerin ve son sayfadaki resimlerin arasında fark var gibi ilk sayfadakiler cok gzl smdide gzl ama sanki biraz ucu düşmüş gibi görünüo nedeni hakkında bilgin var mı???

cnm sanki senn ilk sayfadaki resimlerin ve son sayfadaki resimlerin arasında fark var gibi ilk sayfadakiler cok gzl smdide gzl ama sanki biraz ucu düşmüş gibi görünüo nedeni hakkında bilgin var mı???

bende tam bunu sorucakdım canım sanki bi düşüklük var yada pozla alakalı anlayamadım

ben revizyon geçirdim bir ay önce resimlerin üstüne yazmayı unutmuşum şuan burnum şiş kemer kısmıda ucuda o yüzden belki gözünüze düşük gibi gelmiş olabilir ( revizyonda kemer kısmında kemik kalmıştı onlar törpülendi birde ucu 2-3 derece kadar kaldırıldı ) tabi resmin açısından da olabilir .. ama şuan bana ucu düşük görünmüyor.. teşekkürler..bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…