cooook guzel !
baskabi yerde yazmistim bazi brunlari yuze gitmeyecek sekilde kcuucuk yada cook kalkik filan yapiyorlar diye, TAM tamm hic ameliyat olmusabenzemiyor! yuzunecok cok uyumlu !! senide degistirmeden burnunu guzellestirmis, Insallah benimde oyle olur ! inan cok begendiklerimin arasinda yer aldin
bi sorum olacakti yanliz: acik teknik mi yoksa kapali teknikle mi ameliyat oldun? birde kavisli olsun mi olmasinmi diye soylediginde doktor yaptimi?
benim eski, burumla aynı sayılır neler hissettiğini çok iii anlıyorm şekerim ...cok geçmiş olsun CANIM .. GÜZEL bir burun mutlu bir arkadaş daha süperrr =)darısı olamk isteyen herkesin başına =)
twetty84 çok geçmiş olsun canım,fotolardan gayet iyi olduğu hatta olacağı belli burnunun,inşallah sorunsuz bi iyileşme süreci geçirirsin cnm
güzelim ameliyat ne kadar tuttu bende merak ediyorum. bir de ameliyat sonra morluklar ve kandan korktum :1shok:
ama sonrası güzel olmuş yakışmış. bir de önden foto koyarsan önden duruşu da doalmı görülebilir.
geçmiş olsun dileklerimle canım güle güle kullan.
ya çok güzel olmuş sana bişey sormak istiyorum benim amaliyat günüm yaklaşıyo haziranda olucam amaliyat sonrası acıyo burnun bide gözler filan şişiyo mu cevaplarsan sevinirim canım
geçmiş olsun cnm çok güzel olmuş gerçekten ameliyatlı oldugu belli değil
canım koyduğum bir fotoğrafta görmüş olman lazım (2.gün fotoğrafı ) dudaklarım ve yüzüm çok şişti benim ayrıca göz altlarım ve üstü çok morardı ama hepsi geçiyor sonunda ,ağrım hiç olmadı..
yaa ben 18. gün resmini göremedimmm(( tühh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?