Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

resimde çıkmamış belki ama burun kenarlarım çok şiş tahta gibi resmen masaj yapıyorum sabahları bantta iyi geliyor genel anlamda burnumda fazla şiş kalmadı gibi ucu dışında..
bu arada çok naziksiniz teşekkür ederim..:1hug:

cnnmm gercektenn cok güzel gözüküyor önden, bak zamanla kimbilir ne olacak o burun daha 21 gün oldu düsünsenee

canım benim hiç şişlik yokki. gayet hoş duruo. beğendim kıs güle güle kullan. burun estetiği çok önemli ya resmen ifade değişiyor. çok istiyorum kendime uygulatmayı ama ben cesaret edemiyorum + erkek arkadaşım çok tepki gösteriyor yaptırma diye mirmirmirmir

canıımmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa bır burun bu kadar güzel olmakla beraber bu kadar mı doğalll olurrr. burnun çoook güzelll... sen çoook güzel....

kızlar güzel yorumlarınız beni çok mutlu ediyor hepinize çok teşekkür ederim , umarım koyduğum resimler.. yaptırmak isteyen arkadaşlar için bir fikir olur .. sevgiler..a.s.

cnm çok tatlı olmuşsun bence de çok güzel.ya kızlar bende olucam bu ayın sonlarında ama çok korkuyorum. daha doktora karar veremedim yalnız. Atilla oymak'a ameliyat olan varmı ya da ismini duydunuz mu hiç?

twetty senin onden resmini gormustm cok guzel ondende, her obur resimlerin gibi!

yanliz eski burnunun onden kismi olan,(estetik sonrasi onden resmin gibi durdugun ve cekildigin) foton varsa koyabilirmisn, oyle yolsa bile onden biresmini ricaedebilirmiyim? onden nasl cok merak ediyorum..

canım fiyatı ozele niye atıyosun burda yardımcı olmak için arkadaşlara dr ve fiyat versen hiçte yanlış olmaz bir suru araştıran var benim gibi hepimize yardımcı olmuş olur yaptıranlar dr ve fiyat verilerse ... burda ilaç ismi vermek yasak demişler... dr yada fiyat dememişlerki ...

bu arada burnun super gule gule kullan cnm
darısı bizim başımıza ...

canım aslında eski burnumun önden duruşundan hiç sorunum yoktu sadece ucu biras düşük görünüyordu.. profilim hoşuma gitmiyordu.. fotoğraf makinamı yanımda getirdiğim bir gün koyarım canım telefonumda yok şuan..

teşekkür ederim canım, benim için sorun deil özelden yazarım fiyatı , dr ismimi ve hastaneyi yazdım zaten ..

canımmm burnun çok güzel olmuş, bayıldım valla güzelliğine güzellik katmış:))
ben de çok isterdim yaptırmayı ama bende hiç o cesaret yok(
çok geçmiş olsun sağlıcakla kal...

canımmm burnun çok güzel olmuş, bayıldım valla güzelliğine güzellik katmış:))
ben de çok isterdim yaptırmayı ama bende hiç o cesaret yok(
çok geçmiş olsun sağlıcakla kal...

canım teşekkür ederim yorumun için, yaptırmak istiyosan hiç içinde kalmasın bence yaptır , hiçbir zorluğu yok bu ameliyatın..:1hug:

ya ne bileyim cnm sonuçta koskoca bi kemik ufalıyo, pek bi korkak gördüm kendimi:))
walla helal olsun cesaretinden dolayı, bunun karşılığını da almışsın, çok hoş olmuşsun
ne güzel artık yandan yandan bi sürü fotolar çekersin bizede gönder bizede

heheheh gönderiririm canım ayıpsın 1 aylık olsun koyucam fotoğraf insan hiç farkedemiyor ya şişliği indi mi inmedimi ?? mirmirmirmir sizin yorumlarınıza çok ihtiyacım var gerçekten ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…