twilight(ALACAKARANLIK)

eşimle beraber izledikfilmi.bayıldım çok güzel ve sürükleyici bir konusu var.filmin bitiminde dedimki kocişe hadi beni vampir yap.garibim çoook denedi ama olmadı yaw nedense...
Kristen Stewart diğer serilerde oynamasa daha iyi olur yaaaaaw .çok itici bir tip, daha güzel ve alımlı bir kız bulurlar umarım

bu flım yuzunden nısanlımla kavga ettıklaelaelaelaelae ya bence son yıllardakı en guzel flımlerden bırı 2 de yolda kasım ayında sınemalarda kıtapda harıka zaten cok sasıracak ınsanlar flımı ızlerken yakında edward sarkı soyleyecekmıs sesıde cok guzelmıs bakalım gorecez gercı yasıda kuccuk ama napalım daha 23 yasındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:bbo:

hem edward vary aynı anda 3 kızla gezıyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

eşimle beraber izledikfilmi.bayıldım çok güzel ve sürükleyici bir konusu var.filmin bitiminde dedimki kocişe hadi beni vampir yap.garibim çoook denedi ama olmadı yaw nedense...
Kristen Stewart diğer serilerde oynamasa daha iyi olur yaaaaaw .çok itici bir tip, daha güzel ve alımlı bir kız bulurlar umarım

:roflol: :roflol:

hem edward vary aynı anda 3 kızla gezıyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
anca şekerim ne sandın adan çok etkilenmiş sanıırm filminden kendini vampir sanıyor.. dolayısıyla da tek kıss kesmiyorrrrrrr!!!...:lepi:-tatlicadiarzu-

filmi tam 3 kez ızledım ben cok begendım 20 kasımda yenı ay gelıyor sabırsızlıkla onu beklıyorum

çok güzeldi ya kitabı okuduktan sonra daha anlamlı oluyor bence yeni ayı bekliyorum şimdizemuszemus

Back
X