twilight(ALACAKARANLIK)

puficim sen kitap sıralarını hemen değiştir, twilight haddinden fazla romantik, beni bile etkisi altına aldı :):)

puficim sen kitap sıralarını hemen değiştir, twilight haddinden fazla romantik, beni bile etkisi altına aldı :):)

canım sonunda kavusuyolar mı kızla cocuk yanı sonu kotu bıten romanlardan pek haz etmıyorum:( mutlu bıtsın ıstıyorummmmkaydirigubbakcemile3

canım sonunda kavusuyolar mı kızla cocuk yanı sonu kotu bıten romanlardan pek haz etmıyorum:( mutlu bıtsın ıstıyorummmmkaydirigubbakcemile3

bu sorunun cevabı 4. kitabın sonunda şeker,ilk kitap biraz havada bitiyor ama güzel ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tek kelımeylee harıka muhtesem bır fılm.. opuyorumnanaktan turunde bır numara bencee.. konu anlatımm.. bı fılm de aranacak hersey var hemen hemen.. alkisalkisalkis kesınlıkle arsıvde olabılecek fılmlerden bırı.. suan 2.sı cekılıyormus ve 20 kasım da vızyona gırecek dıyee duymustumm.. :delphin: buyuk bıı sabırsızlaa beklıyorum.. :lepi: ızlemıyenlerr varsaa kesınlıklee tavsıyee ederım bı fılm kolık olarak.. kıtabın serısını okumadımm ama fılm gercekten super..:teytey:

alın bendende o kadar muhteşem bi filmdi.... izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..delikafadulden

herkes çok abarttı xD bende gittim izledik flan beğenmedim ama =D=D
bide herkes edward cullen (robert pattinson ) e aşık oldu :D

Beni bile etkisi altına aldı diyor yaa:roflol::roflol:
Bir edward benim dedirttirmiyor hatun bize:roflol:

Kızım evli barklı kadınlara ne söylüyorsun mutlaka oku diye. Bide demiş fark eder sendeki değişikliği diye:roflol::roflol: Allah senin iyiliğini versin:roflol:

Ooff edward mahvettin bizi...İşin yoksa gerçek hayatta edward ara şimdi...Nerdeeemafoldumben

herkes çok abarttı xD bende gittim izledik flan beğenmedim ama =D=D
bide herkes edward cullen (robert pattinson ) e aşık oldu :D

Çok ilginç doğrusu:1shok: O zaman kitaplarını oku:delphin:

Tabikide aşığız Edward Cullen'a o mükemmel yaratığaopuyorumnanaktan

Beni bile etkisi altına aldı diyor yaa:roflol::roflol:
Bir edward benim dedirttirmiyor hatun bize:roflol:

Kızım evli barklı kadınlara ne söylüyorsun mutlaka oku diye. Bide demiş fark eder sendeki değişikliği diye:roflol::roflol: Allah senin iyiliğini versin:roflol:

Ooff edward mahvettin bizi...İşin yoksa gerçek hayatta edward ara şimdi...Nerdeeemafoldumben

edward benim tabi nehirim hihoyyyt ama arkadaşın da evli de olsa bir romantiği tanımaya hakkı var, ben istiyorum ki herkesler nasiplensin, ama dokunmadan, yani uzaktan :lepi:

edward benim tabi nehirim hihoyyyt ama arkadaşın da evli de olsa bir romantiği tanımaya hakkı var, ben istiyorum ki herkesler nasiplensin, ama dokunmadan, yani uzaktan :lepi:

hahayyttt seninmiş
bre densiz haddini bil
burda lyre aplan varken geç şele arkaya :mymeka:

edward :asigim: lyre

ben de bugun izledim..
cok cok cok guzelmis..
ordaki cok romantik sahnelerden birini sevgilimle yasamis olmamiz da askimi deprestirdi acikcasi..
cok guzeldi..

kıslar bunun kavgasını etmekten bıkmadınıs mı bea yaffkaydirigubbakcemile3

ben baştan açıklamamı yapmıştımmm zemuszemus

edfırtt temem yakuşuklu ama sigara içiyo ondan allmam ben onu sizin ossun ayyhhkaydirigubbakcemile3

kaç kişisiniz saysak da edfırtı o kadar parcaya bolsek hepınıse bırer parca versek olmamı Şeniz

kimse küsmes hem öyyleee sositososito

Back
X