E
EU2
Ziyaretçi
ay kacta kalktında okudun? hıc usunmedın mı?şu en sondaki sahneleri ben işte bu sabah okudum...işe geç kalıyodumm
(bayılan smileyy)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kacta kalktında okudun? hıc usunmedın mı?şu en sondaki sahneleri ben işte bu sabah okudum...işe geç kalıyodumm
(bayılan smileyy)
biz korkmadık bak boyle oldu.kurbanlar artsın klan cogalsın hihoyyyt
ay kacta kalktında okudun? hıc usunmedın mı?
ben geceleri uykusuz kalıyordum o risksiz oluyor canım tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
böle bi roman için sabah kalkılmaz mı ya ..06:30 da başlamıştım okumaya kaydirigubbakcemile3
ay kızlar ben çıkıyorumm..hadi ii akşamlar hepinize..
bu arada bu roman serisini saklıcam ve kızım olursa ona okutucam..
anne ben vampir istiyorum diyomuş...al başına dert ama olsunn
eygidi edwardd derim bendee :))))
:roflol:
yahu ne işin var pc basındaa beraking dawnı okusana kaytarıyorsun bakkkk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geldim burdayım tatlımmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3
böle bi roman için sabah kalkılmaz mı ya ..06:30 da başlamıştım okumaya kaydirigubbakcemile3
üst komsun olsaydım gorurdun sen kaydirigubbakcemile2kimse beni o saatte kaldıramaz edward için bile :)))))))))))))
yahu ne işin var pc basındaa beraking dawnı okusana kaytarıyorsun bakkkk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üst komsun olsaydım gorurdun sen kaydirigubbakcemile2
ah canım kıyamam ben sana tamam sıcak su torbası al oyle oku kaydirigubbakcemile3
tabiki yogun baskı altındasın hısset bak bunu kaydirigubbakcemile3
avatarımı degıstıdım hıc farketmıosun ama alacagın olsun Çok üzgünüm çoook