Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Daiahım ne dicem, ingilisçem yardım istiyorkaydirigubbakcemile3
Thetwilightmovie.com a girince Enetr The Cullen House 'ı seçince Edwardım birşey diyor "Her saniye.."diye başlıyor ama anlamıyorum..Piliiizz help miiikaydirigubbakcemile3

Nasıl yani?
Renesmee doğduktan sonra bellanın kitabı başlıyor zaten.
Rosalienin poposundan ayrılmadığında zaten bella fark etmişti?
Şimdi ben anlamadım senin ne zaman anladığını.

doğumdan sonra bebeği rosalie aldı ya bellanın değişimi süresince jacob hep yanında dik dik bakıyodu bebeğe.bellanın yanına bile gitmemişti? yanlış mı hatırlıyorum yahu
erken bunama mı var bende :sinifsinif:

doğumdan sonra bebeği rosalie aldı ya bellanın değişimi süresince jacob hep yanında dik dik bakıyodu bebeğe.bellanın yanına bile gitmemişti? yanlış mı hatırlıyorum yahu
erken bunama mı var bende :sinifsinif:

Cık:sinifsinif:
Ben bilemedim öyle bir yer:roflol:
Yani Bella tamam öldü dedi Jacob yanından aşağıya indi, Edward hala uğraşıyordu Bellayla. O sıradada Renesmee rosalinin kucağındaydı.
İlk gördüğünde mühürlendi işte.

Daiahım ne dicem, ingilisçem yardım istiyorkaydirigubbakcemile3
Thetwilightmovie.com a girince Enetr The Cullen House 'ı seçince Edwardım birşey diyor "Her saniye.."diye başlıyor ama anlamıyorum..Piliiizz help miiikaydirigubbakcemile3

annem nerde yazmıyor bırsey ?

Evet fark ettim kazen abinin döndüğünü:1ninca:
Dün akşam cevap yazcaktım sorunlarınız bölümünde bi topiğe, curly de vardı,kazende vardı tırstım:1ninca: :roflol:

Hatta ben çok heyecanlanmıştım Bella öğrenince ne tepki verecek diye
Ve harikaydı harika verdiği tepki..En sonunda nessie dediğini duyunca boynuna atlaması:roflol:

Herşeyi deneyeceğim, açılması için, inşallah evdeki bilgisayarımdan açılı yaa:çok üzgünüm:

delikafaduldendelikafadulden kaç kaç kaç derim sadecekaydirigubbakcemile3beyaza dönüyorumşakkıdı

bu arada evet bende o bölüme koptum diğerininde kolunu kırdı manyah
birde emmetle bilek güreşinin iddasına koptum:roflol:amma bozuldu emmet yenilince:lepi:

sevgili cullen ailem bişii duydum doğruysa siz bilirsiniz.a.s.

Yazar 5. kitabı yazıyomuş bu sefer renesmenin ağzından anlatılıyormuş olaylar.

Doğru mudur acep???

sevgili cullen ailem bişii duydum doğruysa siz bilirsiniz.a.s.

Yazar 5. kitabı yazıyomuş bu sefer renesmenin ağzından anlatılıyormuş olaylar.

Doğru mudur acep???
valla kendi sıtesınde yazmadıkca spekulasyon derım canım.
hem renessme neyi anlatacakki.bundan sonrasını anlatabılır ancak
selam buaada :)

Cık:sinifsinif:
Ben bilemedim öyle bir yer:roflol:
Yani Bella tamam öldü dedi Jacob yanından aşağıya indi, Edward hala uğraşıyordu Bellayla. O sıradada Renesmee rosalinin kucağındaydı.
İlk gördüğünde mühürlendi işte.

jacob bella öldü diye çıktı aşağı indi,rosalienin kucağındaki renesmee yi öldürmeyi planlıyodu sonra bebek ona baktığında öldürme hissi bitti ya orda belliydi mühürlenme olduğu? yani benim anladığım yer burasıydı ki herkes anlamıştır orda kaydirigubbakcemile3

ah yaşlandım galiba kaydirigubbakcemile3

annem nerde yazmıyor bırsey ?

Daliaım yazmıyor zaten, edwardım olağan üstü sesiyle söslüyor pat diye..
Black house a girincede jacob söylüyordelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden kaç kaç kaç derim sadecekaydirigubbakcemile3beyaza dönüyorumşakkıdı
bu arada evet bende o bölüme koptum diğerininde kolunu kırdı manyah
birde emmetle bilek güreşinin iddasına koptum:roflol:amma bozuldu emmet yenilince:lepi:

Burası iyi burdan çıkmayı düşünmüyorum bugün:roflol:

Aynen ne güldüm orda:roflol:
Birde Bella, Jacob sen gerçekten kötü kokuyorsun dediğinde, Edward bir kahkaha koyverdi kısmında koptum,
Hee bide damadım olarak mı aileme gireceksin
Bide Bella vampir olduğunda, ilk edwardla öpüştüklerinde emmett boğazını teöiliyor falan
Hee bide:roflol: ilk avlanmaya giderken, camdan aşağı atladığı sırada Bella alice in ince topuklu ayakkabı giydirdiğini fark ettiği an..
Moda algısı, dengesi gibi gelişmemiş diyorya alice, bella ayakkabıları fırlatınca:roflol::roflol:

ya kızlar şimdi birşey dikkatimi çekti siz belki farketmişsinizdir ama neden bütün oyuncuların gözleri normalde renkli?
hepsi ya yeşil ya mavi gözlü:1ninca:

jacob bella öldü diye çıktı aşağı indi,rosalienin kucağındaki renesmee yi öldürmeyi planlıyodu sonra bebek ona baktığında öldürme hissi bitti ya orda belliydi mühürlenme olduğu? yani benim anladığım yer burasıydı ki herkes anlamıştır orda kaydirigubbakcemile3

ah yaşlandım galiba kaydirigubbakcemile3

Heh şimdi anladım evet orasıydıvereliniortak

Daliaım yazmıyor zaten, edwardım olağan üstü sesiyle söslüyor pat diye..
Black house a girincede jacob söylüyordelikafadulden

Aynen ne güldüm orda:roflol:
Birde Bella, Jacob sen gerçekten kötü kokuyorsun dediğinde, Edward bir kahkaha koyverdi kısmında koptum,
Hee bide damadım olarak mı aileme gireceksin
Bide Bella vampir olduğunda, ilk edwardla öpüştüklerinde emmett boğazını teöiliyor falan
Hee bide:roflol: ilk avlanmaya giderken, camdan aşağı atladığı sırada Bella alice in ince topuklu ayakkabı giydirdiğini fark ettiği an..
Moda algısı, dengesi gibi gelişmemiş diyorya alice, bella ayakkabıları fırlatınca:roflol::roflol:

ya cnaım işteyim ya acamıyorum sesini.bir ara acar soylerim sana

ne bu beyaz yazı kızlar okucam diye körr olucamm ya
belli bir sebebi varmıııı

Şafak vaktinden bahsediyoruzya okumayan vardır diye beyazla yazıyoruz.
İstemeyen okumasın diye yani.

Niye kör olcan canım ya, üzerini seç öyle oku.

ya eminim okumayan okuyandan azdır.bence beyaz yazmayalım.

son kitap zaten çok iyiydi ya :lepi:gülmekden öldüm bir kaç yerde:lepi:
ben siz ikiniz onu çokdan yerle bir etmişsinizdir diye düşünmüştüm. dün gece ne yaptınız? devlet borçlarını falan mı tartıştınız? :roflol::roflol::roflol::roflol:

ya cnaım işteyim ya acamıyorum sesini.bir ara acar soylerim sana
ya eminim okumayan okuyandan azdır.bence beyaz yazmayalım.

Tamam daliahımopuyorumnanaktan
Bana göre hava hoş zaten sevmiyorum öyle yazmayı, ama bir kaç kere demişlerdi diye.
Zaten artık okumayan kalmamıştır.kaydirigubbakcemile5 tamamdır siyahopuyorumnanaktan

son kitap zaten çok iyiydi ya :lepi:gülmekden öldüm bir kaç yerde:lepi:
ben siz ikiniz onu çokdan yerle bir etmişsinizdir diye düşünmüştüm. dün gece ne yaptınız? devlet borçlarını falan mı tartıştınız? :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: emmett kırdı geçirdi yaa:roflol:
ama jacob ta çok iyiydi bence..rosalie yle atışmaları falan, snoopy köpek kapı:roflol:

Bide çok hoşuma giden bir konu daha var.
Jacon artık cullen ları sevmek zorunda kaldı..
Esme yemek verdiğinde, onu annesine benzetip dehşete düştüya jacob ..
Sorunda bu diyordu, onlara alışıyorsunuz arkadaşınız oluyorlarkaydirigubbakcemile5
Ahh cullen ailemopuyorumnanaktan

Every second that I'm with you is about restraint and you're too fragile.
seninle oldugum her saniye kendimi dizginlememle alakalı ve sen cok kırılgansın.

diyor nehircim

yok yani kızlar yanlıs anlamayın okumaynlar azsa kendımıze eziyet etmeyelim diye soyledim ben

Back
X