em bunlar, bırak edwardı, baileys edwardı sefio, baileys kaç benden hırrrr, baileys love ed!, bellaya nanik :)), ben seni ısıtırım, edward bırakılır mı beee, edward bana kaldı, edward cullen, edward forever...nehir

, edward tuceyi seviyo, edward&baileys :), edward&derya cullen :):), edward&tuce just friends, edward'ı kaptırmam

, edward=nehir, edwardla tuce berabermiş, edwrad&nehir üzgünüm

, fanatikleri, fragman, göstercem anneyi size, hepsi baileysin değil, köpecik de baileysin :d, kellan alsenin olsun, kellan da baileysin:), kellan forever.. baileys, lion lamb and dog:), littlefairy cullen, littlefairyinin bitanesi, nehir edwardı bırakmaz :), nehir edwardın annesiymiş, nehir edwarddan vazgeç

, nehir tuce sorry o benim, nehirim hodri meydan :), new moon, of course baileys

, of course nehirr, savaşa hazırm baileysim

, tuce is edward's lamb, tuce's lion, tuce=edward, tuceyi seviyomuş böööö, twilight, ı'm a lamb..nehir, yeni ay
etiketlere bak be
ama sahsi fikrim
jakop hepsinden daha yakısıklı oğlum olsun öyle bellayada ğıcığım bu yüzden o cocuk bırakılırmı bi edwart icin
ama ikinci film ilkinden daha kaliteli ve daha güzel herkese tavsiye ederim ama sinemada izleyin mutlaka