Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu koyucam kızacaksınız ama vallahı edward cullen camasırları varmı dıy ebakarken önüme çıktı.bende soka girdim
![]()
valal sorma o yzuden kaldırdım ya ıste.hepde bana denk gelıor yaa offfnerden baktım yine buraya ya, bir de yazı yazmışlar üstüne laelaelaelaelae
![]()
bu atmosfer cok ııymıs
yalnız Roberti photoshoplamı koymuslar??bayıldım kaydirigubbakcemile
anacım ben bıraz utanmazım sanırım.gunaydın sana.cumaya gıttık geldik bizkızlaaaaaaaaaaar sabah sabah çok güldürdünüz beni günaydın
daliah o fotoyu bende buldum ama eklemeye utandımmmmm kaydirigubbakcemile3
![]()
Baileys uyansana canım ya senin için resim ekliyorum kac sayfadır kaydirigubbakcemile3
kafamı koparacak dimi tuce ?
tuce ergenlik yasaklansın dedi bende fotografcı gozu kordu o gobegi gormedımı dedim :1shok:bu kabus olmalı boynundakine de bittim :roflol::roflol:
sen bunu komple kalıp halınde saklıyorsun sanırsam :teytey:![]()
![]()
en iyisi gözümüz şenlensin bu fotolarla hatırlayalım :))))
tuce ergenlik yasaklansın dedi bende fotografcı gozu kordu o gobegi gormedımı dedim :1shok:
sen bunu komple kalıp halınde saklıyorsun sanırsam :teytey:
valal dememişler işte.Tarkanda ılk cıktıgında nasıldı kıll oldum abi derken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tam kıldı kaydirigubbakcemile3 şimdi star oldu adam ayaklı cazibe ussu oldu :smiley-cool:bencede fotoğrafcı da suç :roflol:
bu çocuğu bu hale sokanlar utansın yahu hiç kimsede bişey dememiş mi ya bu nası bir pozdur nasıl bir tarzdır :)))
düşünmemişler mi bu çocuk günün birinde genç kızların sevgilisi olur falan kaydirigubbakcemile3
bi jacob koyanımız yok kisaklıyorum tabiiiiiiii hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 uzun uzun bakıp iç çekiyorum bide :asigim:
onu bir bella duyuyor duyacak senağlamao kadifemsi sesi duymak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnn
bi jacob koyanımız yok ki
:1closedeyes:
bekliyorum canım :sm_confused:koyarız bebem şimdi en seksi jacob fotosunu bulup bu fotolara ekliyorum :jeyyar: