• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti yok o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:

arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti çok ama o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:

Ben bulamıyorum ne 2yi ne 3ü ne 4ü senağlama Help meee senağlama

arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti yok o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:

ben isterim-tatlicadiarzu-
tutulmayı bitireli kac hafta oldu:çok üzgünüm:
breaking dawnın çevrilmesine cok var senağlama
yollarmısın:ecrin_bebek:

bana da bana dagamyoncuiremsu dursun kenarda nasıl olsa diğerleri bitiverecek hemenhihoyyyt

kızlar göndericem hepinize ama belli süre içersinde özel msj ata biliyosun bekleyin

Back
X