Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar burayı hep takip ediyorum filmi çook merak ettim
hatta filmi indirdim
ama daha izleyemedim
çok şey kaçırdım galiba

edward bir yerden mi atlayacak birşey mi yapacak kendine

bella ona neden dur dur diye bağırıyordu ?
söylesemmi ki kaydirigubbakcemile3
olmaz olmaz tuce de nehir de bana sölemezdi kitabı oku anlarsınyerimseniben

kızlar siz kitabımı okuyorsunuz yoksa filminimi izliyorsunuz :) nerde atlıyor kitaptamı filmdemiii
kitapta da filmde de atlama yok daha doğrusu var am edwarde yapmıo bunu

kitabı da okuyorum da canım yukarıda daliah ın eklediği link va 2 tane onları seyrettim canım

onu söleyiim atlama yook cnm ama atlasa daha iyi ki(atlasa da bişey olmaz çünkü o bir vampir :asigim:) daha feci bişey olcak olcak tı:gitme:
sen hangi kitabı okuyosun şimdi ozge:uhm:

söylesemmi ki kaydirigubbakcemile3
olmaz olmaz tuce de nehir de bana sölemezdi kitabı oku anlarsınyerimseniben

kitapta da filmde de atlama yok daha doğrusu var am edwarde yapmıo bunu

onu söleyiim atlama yook cnm ama atlasa daha iyi ki(atlasa da bişey olmaz çünkü o bir vampir :asigim:) daha feci bişey olcak olcak tı:gitme:
sen hangi kitabı okuyosun şimdi ozge:uhm:

ben birinciyi bitirmek üzereyim
aslında biterdi ama işlerim var oturdum mu başından kalkamıyor insan :)

ben birinciyi bitirmek üzereyim
aslında biterdi ama işlerim var oturdum mu başından kalkamıyor insan :)

evet ya
başına geçince kitabın bnde sonunu gtrmk istiyoruuum
bundan sonra ki kitap new moon onun çoğunluğunda edward yoook ama sonu işte o izlediğin sahne ile alakalı

evet ya
bundan sonra ki kitap new moon onun çoğunluğunda edward yoook ama sonu işte o izlediğin sahne ile alakalı

ooo aldık ipucunu şutarafagitti

kitabı çok yavaş okumaya çalışıyorum bütün seti alacağım ama aybaşına var daha :roflol:delikafaduldendelikafadulden

eşim dediki ay sonuna kadar oku yavaş yavaş sindire sindire yoksa merak içindebeklemek zorunda kalırsın
ki ben çok hızıl okuyan birisiyimdir işkence benim için bir tek dün iyi okudum 150 sayfa falan okudum şimdi mecburen çokyavaşlatmak zorundayım çünkü 100 sayfadan az kaldı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

süperdi daliahım ve bu seferkiler az daha uzun
bn anlamdıım ama şimdi bunu orjinal izleyenlerdemi bzim kadar izledi yoksa daha damı çook
hani orda bağıran çığıraşanlar varya
çünkü ilk koyduğun linkler jacon tişörtünü çıkarttıktan sonra belllann alnına bastrıp bitiyoor new moon yazıısı çıkıoodu şimdi dahha uzun
bnde karışık anlattım inşallah anlamışsndrkafamçokkarıştı

canım ya işte jacobli olan cok guzelsin diyor bella,jacobta kafanı ne kadar sert vurdun diye soruyor oyle bitiyor.Edwardlı olanda Edward gorunuyor Bella ustune ha atladı ha atlayacak modda bitiyor.İzlediklerimin hepsi bu sekilde bitiyor benim.sanırım bu kadarlar

yalnız jacob t-shirti çıkartınca millet kudurdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay bende burda kudurdum :asigim: :asigim:

edward bir yerden mi atlayacak birşey mi yapacak kendine

bella ona neden dur dur diye bağırıyordu ?

top secret şakkıdı
okumayanlara spoiler oluyor kaydirigubbakcemile3

evet ya

:asigim: :asigim:

voltriler doğru diye biliyorum ben kızlar.oyuncuların böyle resimleride yok hiç alıp fanmade yapacakları.araştırmıştım resimlerini.gerçek olduğu ortaya çıktımı?

Back
X