Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ınanamıyorum kendime:1shok:
Ben bugün Jane'i işyerindeki bilgisayardan siyah saçlı gördüm:1shok:
Hatta ve hatta itiraf etmekten utansamda kapşonunu saç zannettim:roflol:
Ama benim hatam değil, monitörü eski bilgisayarı, şimdi eve gelince temiz ve pak gördüm:roflol:
Ve :kedi:

Evet özge aynen öyle söylemeyiz..
Onun tadı kitapta.
Nasılsa okuyacakın o yüzden söyleyipte heyecanını azaltmayalım..
Gerçi Yeni Ay'da heyecan hız kesmez ama:kedi:

Aaaa çok merak ettim vallaha. şu kitap ın adıyla yazarını biri bana yazsa olmaz mı şimdi tüm sayfaları okuda gör demeyin bana lütfen :)))

Aaaa çok merak ettim vallaha. şu kitap ın adıyla yazarını biri bana yazsa olmaz mı şimdi tüm sayfaları okuda gör demeyin bana lütfen :)))

Tebi efem ne demek..
Yazar - Stephenie Meyer (stephenie ablamızın önünde saygıyla eğiliyorumkaydirigubbakcemile3)

İlk kitap - Alacakaranlık (Twilight)
İkinci kitap - Yeni Ay (New Moon)
Üçüncü kitap - Tutulma (Eclipse)
Dördüncü kitap - Şafak Vakti (Breaking Dawn)

İlk kitabın filmi Alacakaranlık - Twilight Şu an DVD'si var. İnternettende seyredebilirsin.
İkinci kitabın filmi Yeni Ay..Çekimleri bitti 20 kasım 2009'da vizyonda:lepi:
3 ve 4 'te çekilecek..

Birde beşinci kitap var henüz tamamlanmadı. Serinin devamı değil.
İlk kitabın Edward tarafından anlatımı..
Zaten sen ilkini oku gerekli bilgileri veririz biz sana..

teşekkür ederim nehir gerekli açıklamar için . hemen ilk kitaptan başlayayım bakalım ne memen bişeymiş bu edward deli etti beni .:)))

bu sabah kitabı (tutulma) elime aldığımda saat 07:00
kitabı bıraktığımda 13:30 :1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beğendin değil mi opuyorumnanaktan

Bitti mi pekikaydirigubbakcemile3
Bakalım Şafak Vaktinde ne olacaksırnaşık şey
evet şafak vaktinde olaylar iyice sürükleyici bir hale geliyor a.salkisalkisalkis
bu sayfaları n bu sayılara ulaşmasında emeği olan biri olarak ben de dönüp okuyamam valla canım geçmişi, çok haklısın :1hug: filmi izleyince bir edward fanı daha gelecek aramıza sanki kaydirigubbakcemile3a.s.

Tebi efem ne demek..
Yazar - Stephenie Meyer (stephenie ablamızın önünde saygıyla eğiliyorumkaydirigubbakcemile3)

İlk kitap - Alacakaranlık (Twilight)
İkinci kitap - Yeni Ay (New Moon)
Üçüncü kitap - Tutulma (Eclipse)
Dördüncü kitap - Şafak Vakti (Breaking Dawn)

İlk kitabın filmi Alacakaranlık - Twilight Şu an DVD'si var. İnternettende seyredebilirsin.
İkinci kitabın filmi Yeni Ay..Çekimleri bitti 20 kasım 2009'da vizyonda:lepi:
3 ve 4 'te çekilecek..

Birde beşinci kitap var henüz tamamlanmadı. Serinin devamı değil.
İlk kitabın Edward tarafından anlatımı..
Zaten sen ilkini oku gerekli bilgileri veririz biz sana..

nehirim gerekli bilgileri atlamadan iletmişsin her zamanki gibi Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beğendin değil mi opuyorumnanaktan

evet şafak vaktinde olaylar iyice sürükleyici bir hale geliyor a.salkisalkisalkis

beğenmezmiyim özellikle 1 bölümde feci şekilde heyecanlandım:jeyyar:
bölüm Öfke ve edwardın geldiği yer:asigim:

teşekkür ederim nehir gerekli açıklamar için . hemen ilk kitaptan başlayayım bakalım ne memen bişeymiş bu edward deli etti beni .:)))

yavru bir sitede 4lü halde baya uygun satıyorlar
benim gibi yapıpda pahalıya alma hepsiburada diyim:delphin:
yanlız edwarddan uzak dur nan:mymeka:
bu kadar bekar hatun varken sulanmayın evliler:1closedeyes:
hadi kocalarınızın yanına siz:icecream:

Bitti mi pekikaydirigubbakcemile3
Bakalım Şafak Vaktinde ne olacaksırnaşık şey

bitirmedim kız ama bitmek üzere:ecrin_bebek:
şu şafak vaktini ve özellikle esme adayı hikayesini cidden merak ediyorumşakkıdı
şu kitap bitsede biran önce başlasam:1rolleyes:

Gençler size bu iyiliği de kimse yapmaz, daliahım özellikle senin için sölüorum:
izmir bostanlı barınak cafede bildiğin jacob var. garson olarak çalışıo kendisi. sordum hiç benzeten oldu mu diye, jacobvari sırıtarak piç piç evet dedi. izmirde oturan ya da yolu düşücek olan mutlaka baksın.

Gençler size bu iyiliği de kimse yapmaz, daliahım özellikle senin için sölüorum:
izmir bostanlı barınak cafede bildiğin jacob var. garson olarak çalışıo kendisi. sordum hiç benzeten oldu mu diye, jacobvari sırıtarak piç piç evet dedi. izmirde oturan ya da yolu düşücek olan mutlaka baksın.

cidden merak ettim jacobukaydirigubbakcemile3
sırf merakdan gidip bakıciğimşakkıdı
daliahada resimlerini yollarım çekip çekip:roflol::roflol:

edward filmdeki gibi kalsa ya oyle cok tatlı

moon aynen katılıyorumopuyorumnanaktan
bu arada kızlar tutulmayı okudukça manyaklaşmaya başladım
uzalaşma bölümü cidden fena:jeyyar:

öggg hiç hoşlanmamm ölee tiplerdenn sakii kahraman havalarına girerlerr :mymeka:

daliah ım cok saol cnm paylaşımların için opuyorumnanaktan
birtanem paylasımlar sizinle paylasılınca cıglık cıglıga yırtınınca guzel,gerisi bahaneee

canım ben istanbulda oturuyorum..ama iyiki oyle..sırf cocugun tipine bakıp dibim duserdi,valla belki olmaz salagımda aşık bile olabilirdim.baksana o coktan havaya bile girmiş.ama istanbul subesi varsa kendimi gidip gormekten alıkoyamam ondan eminim.
buarada beni dusundugun icin tesekkur edrim.jacob deyince akla ben geliyorum ne guzelllllllllllllllllllllllllll

öggg hiç hoşlanmamm ölee tiplerdenn sakii kahraman havalarına girerlerr :mymeka:

sormaa sen yeni ay filminden sonra gör cocuktaki havayı bence

bu posteri cok sevdim ben yaaa,edwarddan cok roba benzıor bu posterde

s640x480n.jpg

seriescityjuly20094.jpg

yaaa böyle bir film cekip boyle pozlar verdıkten sonra bu cocuklar nasıl aşık olmasın ya..buna benzeyen bunun gibi yakın durdukları öpüştükleri bine yakın poz var.insanı aşık olmak istemese bile aşık olmaya itmezmi bu kargaşa bu motivasyon bu filmmmmmmmmmmmmm bu romannnnnnnnn
ah ah ahhhh

Şu surat ifadesine hastayım yaa:kedi:
O what deyişini yerim ben senin:asigim:

Günaydın arkidişler...

Back
X