Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Twilight yıldızı çıplak!

Hollywood bir yıldızın daha çıplak fotoğraflarıyla çalkalanıyor...

Twilight (Alacakaranlık) filminin yıldızı Ashley Greene’e ait fotoğraflar tam da Teen Choice Award töreninde ABD gündemine bomba gibi düştü. Twilight’ın 11 ödül birden aldığı törende, filmden çok 22 yaşındaki Ashley konuşuldu.

ayy kızlar buyrun link burda..ben resmi koymadım..ama cokta birsey yok..tabiki devamı yoksa.................

ekolay.net - foto galeri - Ashley Greene

Twilight yıldızı çıplak!

Hollywood bir yıldızın daha çıplak fotoğraflarıyla çalkalanıyor...

Twilight (Alacakaranlık) filminin yıldızı Ashley Greene’e ait fotoğraflar tam da Teen Choice Award töreninde ABD gündemine bomba gibi düştü. Twilight’ın 11 ödül birden aldığı törende, filmden çok 22 yaşındaki Ashley konuşuldu.

ayy kızlar buyrun link burda..ben resmi koymadım..ama cokta birsey yok..tabiki devamı yoksa.................

ekolay.net - foto galeri - Ashley Greene

:jeyyar::jeyyar:tüm ünlülerin öyle değilmi:olmaz: meşur olduktan sonra mutlaka bir yerlerden çıplak pozları çıkarmirmirmirmirmirmirmirmir

Jack Huston, Tutulma’nın Kadrosunda!

Jack-Huston.jpg

Jack Huston Alacakaranlık (Twilight) serisinin üçüncü filmi olan Tutulma (Eclipse)’nın kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada Jack Huston filmde büyük buhran zamanlarında Rosalie Hale‘nın henüz humanken (insan) nişanlandığı Royce King II‘i canlandıracak.

:1shok::1shok::1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:delphin:
biri bana bu photoshop desinmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ay aynen oleeee :))))))))))
bariz yahuu alemsin cık soktan kız cıkkkkk

bak yapanında ımzası var altta bebek

ay aynen oleeee :))))))))))
bariz yahuu alemsin cık soktan kız cıkkkkk

bak yapanında ımzası var altta bebek

çıktıım aha
ama onu photoshop dahi olsa böle görmeye tahammülüm yok
şafak vaktinn filminde esme adaası görüntülerinde ne yapcam bilmiyorum artık
birde resmdeki bellanın memelerine de bi bak:utangac:kocamankaydirigubbakcemile3

guzel kolaj olmus ama yaa..bence hatun super dişi olacak bak breaking dawnda..dibimiz dusecek.

bu nerde alınma bılıor musun.kafalar bellanın odasındaki opusme sahnesi.hatırladın m???

Back
X