Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

gunaydın millet naber nasılsınız?
simdi iki photoshoplu resim koyacagım ama bu kadar yakısamaz iki insan diyorum...
sizce ??

21mewpi.jpg

2qwpsn6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kristenle roportaj yapmıslar bu film cok daha guzel oldu demiş :))))

gerçekten güzel olduğu herhalinden belli ama fragmanlar bile ayrı güzel olmuş

tabii onlarda haklı ilk filmde bu kadar tutulacağı akıllarınn ucuna bile gelmemiştr
elbet iyi bi film demişlerdir ama bu kadar fanları olacak dünyann herbi yanını saracak kadar düşündüklerini inanmıyorum ki ona göre bütçe ile hazrlanmıştr twilight ama olsun o bnm ilk gözağrıım

birde ayrılık sahnelerini cektigi gunun aksamında geceyi kamyonette gecırmıs ormanda..aglamıs tum gece.
ayrılık sahnesi benim için co konemliydi.sete geldigimde herkes benim icin cok endiseliydi cok kotu gorunuyordum.ama o sahne kıtabın can alıcı noktası ole olması gerekiyodu demiş.

bence twilightin yonetmenı daha farklı olsaydı emın ol daha guzel olurdu film.darısı midnight sun in basına..varya iste o kitap yazılırsa birde filme cekılırse tum rekorları altust eder bence..yer bile bulamayız

birde ayrılık sahnelerini cektigi gunun aksamında geceyi kamyonette gecırmıs ormanda..aglamıs tum gece.
ayrılık sahnesi benim için co konemliydi.sete geldigimde herkes benim icin cok endiseliydi cok kotu gorunuyordum.ama o sahne kıtabın can alıcı noktası ole olması gerekiyodu demiş.

bence twilightin yonetmenı daha farklı olsaydı emın ol daha guzel olurdu film.darısı midnight sun in basına..varya iste o kitap yazılırsa birde filme cekılırse tum rekorları altust eder bence..yer bile bulamayız
şu lafınla bni bayıtlmak istiyorsun anldıım:asigim::asigim::asigim::delphin:
allahııııııım şu kiatpalr bian önce filmn olsuuuun:Saruboceq:

tutulmadali set kim olacak onuda meakla bekliyorum ben birde.cunku artık bol bol gorunecek o da .sevimli birsey olmalı

tutulmadali set kim olacak onuda meakla bekliyorum ben birde.cunku artık bol bol gorunecek o da .sevimli birsey olmalı

bn herşeyi ama heeerşeyi merak ediyoruum
ama tutulma açıkcası bnm için çok çok can alıcı olmaycak
sizde biliyosunz ki kitap olarak da serinn en vasatı gördüğüm bnm tabii diğererine bakarak
ama tabii sen bielmmm çünkü tutulmada da bol bol jacob var:dance:

jacob aslında bundan sonra hep var.o yuzden sanslıyım ama itiraf etmeliyimki asıl midnight sun benim merak ettigim

Back
X