Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

koca kitabı özetlemişsin helal wallakaydirigubbakcemile5
ama keşke beyaz yapsaydııın okumayn vardır belkii
ama bn ed ciyiim :asigim:yetinemiyorumn doğal olarakmafoldumben

hece hece değil harf harf ezbereldim daliahıım:lepi:

bncede jacob çok sexi:kedi: ama edwarde kadar değil:asigim::nazar:

resim 2 demek istiyorum sanada bir Edwardcı olaraktan azracım :)))

kaderimiz bu kaydirigubbakcemile3
misafirler utanıyor galiba acık sacık twilight fanı olmaya,gizli takılıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adaşım beni bu filmde tutman gerekecek,senin misyonun bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayıpsın yaklaşanı yakarım:oklava:

ya kara var kara varrrrrrrrrrrrrr.jacobta kara ama kaymak gibi.boyle sırtından boynundan poposuna kadar kıllı tiplerden degil kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet bide kıllı oluyorlar üstüne üslük

En Fazla 20 Dakika

Robert Pattinson, aynı yerde 20 dakikadan fazla kalamıyor.
En Fazla 20 Dakika
781B9E2E5C49D8CB3F19344BC5827F.jpg

Robert Pattinson, aynı yerde 20 dakikadan fazla kalamıyor."Twilight" serisiyle yıldızı parlayan Robert Pattinson, internet sayesinde hayranlarının hakkındaki tüm haberleri anında aldıklarını söylüyor. Buna ünlü oyuncunun o an nerede olduğu da dahil: "Normal hayatım nasıldı hatırlayamıyorum. ınternet ve Twitter gibi internet siteleri yüzünden nereye gidersem gideyim yarım saat içerisinde çılgın hayranlarla dolup taşmaya başlıyor. Bu yüzden aynı yerde 20 dakikadan fazla kalmamayı öğrendim" diyor Pattinson.
alıntı :msn haber

En Fazla 20 Dakika

En Fazla 20 Dakika

Robert Pattinson, aynı yerde 20 dakikadan fazla kalamıyor."Twilight" serisiyle yıldızı parlayan Robert Pattinson, internet sayesinde hayranlarının hakkındaki tüm haberleri anında aldıklarını söylüyor. Buna ünlü oyuncunun o an nerede olduğu da dahil: "Normal hayatım nasıldı hatırlayamıyorum. İnternet ve Twitter gibi internet siteleri yüzünden nereye gidersem gideyim yarım saat içerisinde çılgın hayranlarla dolup taşmaya başlıyor. Bu yüzden aynı yerde 20 dakikadan fazla kalmamayı öğrendim" diyor Pattinson.

ah bebisim bizim evde istediğin kadar saklanabilirisin :kedi:

En Fazla 20 Dakika

En Fazla 20 Dakika

Robert Pattinson, aynı yerde 20 dakikadan fazla kalamıyor."Twilight" serisiyle yıldızı parlayan Robert Pattinson, internet sayesinde hayranlarının hakkındaki tüm haberleri anında aldıklarını söylüyor. Buna ünlü oyuncunun o an nerede olduğu da dahil: "Normal hayatım nasıldı hatırlayamıyorum. İnternet ve Twitter gibi internet siteleri yüzünden nereye gidersem gideyim yarım saat içerisinde çılgın hayranlarla dolup taşmaya başlıyor. Bu yüzden aynı yerde 20 dakikadan fazla kalmamayı öğrendim" diyor Pattinson.

yazık ya.haklı vallahi...

ben çıkıom kızlar sonra görüsürüz rob ile bebekte iki tur atıcaz kaydirigubbakcemile4

gule gule sekerim :gitme:

baktım daliahım süper ama
bnce orda ed & bn olmalıyıdm:utangac::asigim:

Bu işte komik geliyor banakaydirigubbakcemile3
Yani robun resmi olsaydı öpüşen iyi sen ol tamamdayerimseniben
O Edward Cullen öpüştüğü kişide Bella Swan.
Birbirlerini ölesiye seven, birbirlerinin yokluğunda yaşamayan, bir elmanın iki yarısı diye tarif edilen, modern çağın romeo ve juliet'i ..
Ve Bella'nın aşkı..
Kabul edin artık şunu. Bella ya karşı bu tutum beni güldürüyor artık üzgünüm:kedi:
Öpüşen o ikisi olmasaydı niye seksi gelsinki:lepi:

Birbirlerini ölesiye seven, birbirlerinin yokluğunda yaşamayan, bir elmanın iki yarısı diye tarif edilen, modern çağın romeo ve juliet'i ..
Ve Bella'nın aşkı..
Kabul edin artık şunu. Bella ya karşı bu tutum beni güldürüyor artık üzgünüm:kedi:

asıl guzellik nerde bılıyormusun adaşım..reel hayatta da aşık olmaları bırbırlerıne..bu beni nedense cok mutlu edıyor,deli miyim neyim :))))))))))))))

Ve Bella'nın aşkı..

bah o öpüşenler biss olaktta o fotolar kaç kat daha sexsi oluyor:kedi::kedi:
bellayı geeeç kadın mı o daaa salağın teki:mymeka:
2 kitaptır azdı da ne oldu bi edwardeyi baştan çıkaramdı anca evlendikten sonra şeee ettiler:utangac:
bn ilk kitapta bitrdiydim onun işinii:roflol:

off 2.resim şahane aşk kokuyor resmen.
4.resimde motor sahnesinde jacobun kafası ne kadar ileride vücuttan kopuk gibi bir tuhaf duruyor vücuttada bir ilginçlik var =S
dakotada güzel olmuş bu filmde :)

1 kaç saat uzaklaşmaya gelmiyor oku oku bitmedi sayfalar kızlar
daliahım jacob yakacak bizi kavuracak resmen yaa
bu filmden sonra edwardseverler kan kaybedecek gibi eminim çoğu kişi jacobcı olacak
bu kadar mı seksi olunur yahuuuuuuu dimi ama:kedi:

nehirim kıvanç tatlıtuğ harbi bir türk erkeği...kendisi adanalı ve ailesi de göçmen değilkaydirigubbakcemile2

Back
X