Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

slm yevrilerim
dailahım resimler süperrr çok sağol
ed :asigim:
nehirim geliomm tutuluma topişine tutmayın beni kaydirigubbakcemile4

Yaaa ama daha durun yaaa

Daha Yeni Ay'ı bile seyretmedik, daha çok vaarrmafoldumben
Okadarda çabuk geçmesin zaman, ne yaparız tüm fimleri izledikten sonramafoldumben

Adaşım bu arada senin msn cuma gününden beri açık biliyorsun dimikaydirigubbakcemile5

Bak adaşım fanlar çalışıyor. Ne güzel yapmışlar

newmoonubx.jpg

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biliyordum öyle olduğunukaydirigubbakcemile3
Bildiğim halde msn ine yazdım kaydirigubbakcemile3

Bak adaşım fanlar çalışıyor. Ne güzel yapmışlar

newmoonubx.jpg

ah ramazan aklımı basımdan alıyor :))))
fanlar hiçbir film için bu kadar calısmadı buna kalıbımı basarım :)))
catherine yerine ilk filmi fanlar cekseydi daha muthiş olurdu sanırım,rosaliede daha iyi biri oynardı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kendine guvenen boyle gelsinnnnnnnnn diyorum veee olayı patlatıyorummmmmm, duş perdesi veeee edwardd kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

edwarddusperdesi.jpg

catherine yerine ilk filmi fanlar cekseydi daha muthiş olurdu sanırım,rosaliede daha iyi biri oynardı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kendine guvenen boyle gelsinnnnnnnnn diyorum veee olayı patlatıyorummmmmm, duş perdesi veeee edwardd kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

edwarddusperdesi.jpg

:1shok::1shok::1shok::1shok:
şu ramazanda aklıma pis şeyler sokma daliah:utangac::mymeka:

edwarddusperdesi.jpg

Abooww şimdi bişe dicem topa tutacaklar beni:roflol:
Burda abdestte alınmaz,alınsada durmaz bea:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anacım millet en özelimize bile sokru edwardı,bende ne kabahat var kaydirigubbakcemile3

Back
X