Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Ya canim o kadar cok resim varki. Hangisini koydunuz hangisini koymadiniz bilmiyorum kafamçokkarıştı
O yüzden bende olan resimleri de koyayim. Aynilarini tekrar görseniz bile bikmazsiniz zaten dimi yerimseniben

bebegim jacoba asla hayır dermiyim ellerine saglık balımm

Baileysim avatar rütbe hemen değişmişkaydirigubbakcemile3

Team Volturikaydirigubbakcemile5

Daliahım aşkolsun yaamafoldumben sende sevmafoldumben

Tuçem güzel olcak güzel bellaopuyorumnanaktan

:sinifsinif:

0111e.jpg

the taşşşşşşşşşşş

"Twilight'ı İzlyeceğime Nosferatu'yu İzlerim"

Beyaz perdenin efsanevi oyuncusu Lauren Bacall, "Twilight (Alacakaranlık)" filminin onu hayal kırıklığına uğrattığını söylüyor.
"Twilight'ı İzlyeceğime Nosferatu'yu İzlerim"
572CE23DD95A4CA1332ADB3A1FD449.jpg

Beyaz perdenin efsanevi oyuncusu Lauren Bacall, "Twilight (Alacakaranlık)" filminin onu hayal kırıklığına uğrattığını söylüyor. "Evet, Twilight'ı izledim. Filmi bana torunum izletti ve bana bunun şimdiye kadar çekilmiş en harika vampir filmi olduğunu söyledi. Film bittiğinde ayakkabımı alıp onun başına bir tane çarpmak istedim; fakat ben öldükten sonra hakkımda "Sevgili Büyük Annem" tarzında bir kitap yayınlamasını istemezdim. Bu yüzden ben de ona izlemesi için Murnou'nun 1922 tarihli başyapıtı olan Nosferatu'yu verdim ve 'vampir filmi dediğin işte budur! Onu izleyeceğine bunu izle!' dedim." The Big Sleep (1946) ve Dark Passage (1947) filmleriyle tanınan Lauren Bacall, How to Marry a Millionaire (1953) ve Designing Woman (1957) gibi komedi filmler ile komedi türündeki başarısını göstermişti.

bu kadınıda cok begenırım..e tabı begenmez kadın geldi 80 yasına.ne işi olur twilightla.
ama kızlar su da var ilk gercekten kurgusu ve efektleri ile cokda iyi degildi.biz temaya vurulduk.

kızlar bu hatun tanya olacakmısssssss
sadece waowwwwwwwww dıyorum.bella kıskanmakla ve kompleks yapmakta gayet haklııııııııı
waowwwwwwwwwwwww
luisana2.jpg

luisanalopilatogabo.jpg

PRE_luisana_lopilato.jpg_874778526.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
tanja olcak kiz gercekten sahane yani dicek söz yok =)) filmi merakla bekliyoruz nede olsa.. vampirli hali nasil olcak düsünmek bile istemem : )

sanmıyorum tatlım..şafak vaktinde okumustuk dugunu ılk gırıste.
hem bu fılmdede degıl dıye bılıyorum ben

:D bende suan 4.cü kitaptayim yarisina geldim sayilir okumaya devam 2.ci filme bakmadn 4.cüsünü mrk etmeye basladim :D

sanmıyorum tatlım..şafak vaktinde okumustuk dugunu ılk gırıste.
hem bu fılmdede degıl dıye bılıyorum ben

forumda okumuştum sanırım düğün tutulmada olacak diye
demek bu da fake haber ben kitabın aslına uygun çekilmesinden yanayım zaten :asigim:
çok sabırsızlanıyorum izleyelim artık yeni ayı opuyorumnanaktan

Back
X