Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes jacob sever oldu desene baileysim :)))))))
en sevdiğim sahneler: Bellanın sınıfa girdiği anda edwardın ona bakışları, yanına oturunca (hani şu tüm sınıfı öldürme planı varya) ona yicekmiş gibi bakması, bella ya araba çarpmadan önce volvonun yanında eli cebinde ki duruşu bakışları:1shok::asigim:
ve en güzeli hatta delip geçeni: edw-ve aslan kuzuya aşık olur.. bell-ne aptal bi kuzuymuş. edw- ne hasta ve mazoşist bi aslanmış:asigim::asigim:
opuyorumnanaktan
Hoşgeldin, kitaplarınıda okudun mu?
asla akannehirakannehiröyle cnm yeni aydan sonra iyice edfırtımın pabucu damda olacak gibi sanki mafoldumben
sen bir de bizi gör canım, yalnız değilsin kaydirigubbakcemile3Edward Cullen:asigim: (son zamanlarda onla yatıp onla kalkıyorum:CüvCüv:)
kendimi liseli kız zanneder oldum sayesinde
o nasıl bir karizma yarebbim:1shok:
en sevdiğim sahneler: Bellanın sınıfa girdiği anda edwardın ona bakışları, yanına oturunca (hani şu tüm sınıfı öldürme planı varya) ona yicekmiş gibi bakması, bella ya araba çarpmadan önce volvonun yanında eli cebinde ki duruşu bakışları:1shok::asigim:
asla akannehirakannehir
sen bir de bizi gör canım, yalnız değilsin kaydirigubbakcemile3
hep ona bakışları sonuçta :asigim::asigim::asigim:
Ikon sen de mi evlisin akannehir
ben bekarmmm zemuszemus
edward ı her şeklde begenrdm ama :jeyyar:
kesinlikle engellemez canım kaydirigubbakcemile3evet tucecim:lepi: edwardizm e kapılmamı engellemez değil mi:kedi:
beğenilmeyecek gibi değil ki opuyorumnanaktanben bekarmmm zemuszemus
edward ı her şeklde begenrdm ama :jeyyar:
nehirim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBide bekar çıksalar anlayacamda hey Allah'ım yaaa..
Ben geçen gün yeni ayı tekrar okudum..Çok güzel yaa çok güzel..
Çok acıklı çok harika...
Bana geri dönse kitaplarım, tutulmayıda okuyacağım ama sülalede dolaşmakan geri dönemiyor bana kitaplarım..
Tuçemmmopuyorumnanaktan
filmini de izledim 4 kitaplık seriyi de okudum. sonuç olarak idare eder..
filmini de izledim 4 kitaplık seriyi de okudum. sonuç olarak idare eder..