• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twist Stepper kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mankenlet boyundan 20 25 az oluyo. . Mesela 175 boya 50 55 kilo arası. . Onlarla kıyaslama kendini. .

Hımm doru diyorsun aslında ama bende 20 düşük çok kötü durur zaten, 52-55 ideal :) daha fazla vermeme gerek yok :))

bende kondisyon bisikleti ve bu stepperdan var ama ikisini birden kullanınca bacaklar şişmez mi ki acaba kızlar? bende kullanmak istiyorum ama alt bacağımın şişmesinden korkuyorum.:KK17:

Evet keşke beraber yapabilsek, o zaman hem motivasyon oluyor hem zevkli oluyor :) söylendiği gibi kalçalara ve selülitlere etkisi var mı tatlım bu aletin? Biz alalı 1 hafta oldu ama total vibes kullanmaktan buna pek fırsat gelemedi, benimkinde direnç ayarı var fena değil ama sorun şu ki çat çut aşağı çarpıp ses çıkartıyor, susturucu mu taksam nedir :) Galiba aşağı kadar indirmeden yapmam lazım, sen nasıl yapıyorsun? bu arada allah kavuştursun canım.
Merhaba markasi nedir acaba direnc ayari olmasindan dolayi bilgi
Evet keşke beraber yapabilsek, o zaman hem motivasyon oluyor hem zevkli oluyor :) söylendiği gibi kalçalara ve selülitlere etkisi var mı tatlım bu aletin? Biz alalı 1 hafta oldu ama total vibes kullanmaktan buna pek fırsat gelemedi, benimkinde direnç ayarı var fena değil ama sorun şu ki çat çut aşağı çarpıp ses çıkartıyor, susturucu mu taksam nedir :) Galiba aşağı kadar indirmeden yapmam lazım, sen nasıl yapıyorsun? bu arada allah kavuştursun canım.
Merhaba markasi nedir acaba

Kızlar beni durten olsa da yine başlasam diyordum. Konuyu aktif görünce aha dedim belki de beni dürtecek biri geldi... Ne dersiniz var mı bana eşlik etmek isteyen

ya bende internette gördüm. gerçekten etkilimi almak istiyorum. hatta şu decatlonda fak saklanabilirler var.

Düzenli yapınca çok faydası var canım...

Bu konuyu açtığım zaman çok yapıyordum canım şimdi üşeniyorum... O zaman çok faydasını gördüm

Bu konuyu açtığım zaman çok yapıyordum canım şimdi üşeniyorum... O zaman çok faydasını gördüm
Ben yeni aldım bugün başladım kilo verme de etkisini gördünüz mü? Gerçekten bacaklarda ve kollarda toparlanma yaptı mı? Bir de günde kaç dk kullandınız?

Merhaba. Uzun zamandır yazan olmamış ama belki gelen olur diye yazmak istedim. Twist stepper aldım. Benim ile birlikte başlamak isteyen olursa sevinirim 🤗

Back
X