twitter hesabım çalınmış olabilir mi??

berraksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
266
7
26
Bursa
son bir aydır twitter hesabım benim dahilim dışında kendi kendine birilerini follow yapıyor acaba hesabım birilerinin eline geçmiş olabilir mi? bu durumdan rahatsızım yorumlarınıza ihtiyacım var...

Son düzenleme:
Calinmista olabilir olmayada bilir.Sifrenizi sizden baska bilen varmi.Benim mesela facehesabim yok kardesimin var kardesimin hesabinda birileri surekli link paylasiyordu kardesim gostermisti o tur linkler virusmus sizde nasil bisyler paylasiliyor.

benımde aynı durum var bende surekli temızlemekten bıktım artık gırmıyorum hiç takipçi satın alanlar varmış onlar için otomatık eklıyor falan dıyorlardı şikayet edenler vardı bu durumdan artık ilgilenmıyorum yazık oldu okadar takıpçime

Calinmista olabilir olmayada bilir.Sifrenizi sizden baska bilen varmi.Benim mesela facehesabim yok kardesimin var kardesimin hesabinda birileri surekli link paylasiyordu kardesim gostermisti o tur linkler virusmus sizde nasil bisyler paylasiliyor.

şifremi benden başka kimse bilmiyor.. benim adıma paylaşım yapılmıyor sadece tanımadığım kişileri takip ediyor görünüyorum.. mesela ben 45 kişiyi takip ediyorum bir bakıyorum bu sayı 46-47 falan oluyor hemen unfollow yapıyorum.. bugün yine biri eklenmişti hemen sildim buna anlam veremiyorum..

benımde aynı durum var bende surekli temızlemekten bıktım artık gırmıyorum hiç takipçi satın alanlar varmış onlar için otomatık eklıyor falan dıyorlardı şikayet edenler vardı bu durumdan artık ilgilenmıyorum yazık oldu okadar takıpçime

bende aynı durumdayım.. hesabımı kapatmak istemiyorum ama benim adıma bir şeyler yazılırsa diye de korkuyorum...

Son düzenleme:
takipci kazanma sitelerine girdiyseniz daha önce, oradan otomatik takip ediyordur. twitter'a girince, önce settings, sonra sol menüden apps'i seçin. orada twitterda kullandığınız uygulamalar gözüküyor, silmek istediğinizin yanındaki revoke access'e basınca uygulamalar kalkar, otomatik takipci gelmez.

takipci kazanma sitelerine girdiyseniz daha önce, oradan otomatik takip ediyordur. twitter'a girince, önce settings, sonra sol menüden apps'i seçin. orada twitterda kullandığınız uygulamalar gözüküyor, silmek istediğinizin yanındaki revoke access'e basınca uygulamalar kalkar, otomatik takipci gelmez.

takipçi kazanma sitelerine hiç girmedim ama dedikleriniz yaptım... orada yazılan uygulamaların hepsini sildim

Senin olayini anladim canim twiitter hesabim yok ama olayin aslini biliyorum.Simdi takipci artirma siteleri var ornek olarak ben takipcimi artirmak istiyorum ve takipci artiran sitelere giriyorum oradan gerekli islemleri yaptiktan sonra takipcilerim artiyor gunluk belirli bir kotalari vardir gunluk mesela 20 takipci yapabilirim olayin senin hesabinin calinmasiyla alakasi yok.Takipci sayisi artiran birisi otamatik olarak takipcisi artirir.Karsi tarafi otamatik olarak takip edersiniz siz eklemezseniz bile yani hesabiniz calinmadi.

ben takipçi artırma sıtesı kullanmadım ama temızleme sıtesı var kımler takip etmıyor sanırım buda hileli bişi 800 e yakın takipçim var tek tek bakmak zor geliyor kım bırakmış dıye bu yuzden o sıteyı kullanmıştım sonrada takıpettiklerim kendılığınden artmaya başladı

ben takipçi artırma sıtesı kullanmadım ama temızleme sıtesı var kımler takip etmıyor sanırım buda hileli bişi 800 e yakın takipçim var tek tek bakmak zor geliyor kım bırakmış dıye bu yuzden o sıteyı kullanmıştım sonrada takıpettiklerim kendılığınden artmaya başladı

800 kisimi seni takip ediyor canim muhtemelen girdigin site hileli bir siteydi ve otamatikmen takipcin artmis ne yazikki bunun pek onune gecilecegini sanmiyorum.Bir bakmissin senin takip ettigin kisi 800 u bulmus buda takip i artirrma siteleri tarafindan yapiloyot.

800 kisimi seni takip ediyor canim muhtemelen girdigin site hileli bir siteydi ve otamatikmen takipcin artmis ne yazikki bunun pek onune gecilecegini sanmiyorum.Bir bakmissin senin takip ettigin kisi 800 u bulmus buda takip i artirrma siteleri tarafindan yapiloyot.

yok 800 kişi anıden takıp etmedi 2 yıldır kullanıyorum yanı bırden bı artış olmadı zaten takıp eden kişiler rtde yapıyor yanı bilinçli takipçi benım sorunum ben tekip edıyorum bazı kişileri bilinçsizce

yok 800 kişi anıden takıp etmedi 2 yıldır kullanıyorum yanı bırden bı artış olmadı zaten takıp eden kişiler rtde yapıyor yanı bilinçli takipçi benım sorunum ben tekip edıyorum bazı kişileri bilinçsizce

Anladim canim takipci sayisi arttirmak isteyen birileri takipci arttirma sitelerinden hile ile takc sayisi arttirmistir buda size denk gelmistir o tur sitelerin zaten gunluk belirli kotalari olur.

Back
X