twitterda her yerde resmimi görüyorum! !!!

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Kizlar gece gece elim ayağım titriyo... Dün kuzenimle bana twitter açtık. Ben ilk fotomu yükledim (kuzenimle ben varız). Ilk defa kullandığım icin anlamadim pek. Arkadaşları arayim dedim, facebook gibi arama butonu var. Küs oldugum arkadaşın ismi ve benim yüklediğim foto!!! Elim ayagim titredi. Okul acilinca kavgasini ederim diye düşünürdüm ki, baska yerde baska isimlerde her yerde gormeye basladim.. Ama sadece arama motorunda çıkıyo profilini acinca şu yumurta resmi cikiyo. Fotoyu degistirdim ama yine her yerde ben. Resmi aciyorum yumurta resmi yine. Benim kimseyle derdim yok, zaten ilk defa twitter kullaniyorum. Kim yapar bana bi kötülüğü? O fotom facede vardi acaba biri mi aldi dagitti aglamak üzereyim. Kafadan isim atiyorum yine benim fotom

sizi çekemeyen veya aranızın bozuk oldugu bırı yapıyor olabılır... boyle şeyler çok arttı artık mılletın fotalaırnı kullanıp fake hesaplar açılıyor hep dıkkatlı olmak lazım

sizi çekemeyen veya aranızın bozuk oldugu bırı yapıyor olabılır... boyle şeyler çok arttı artık mılletın fotalaırnı kullanıp fake hesaplar açılıyor hep dıkkatlı olmak lazım
Inanin kimseyle derdim yok, dusunebiliyor musunuz kafadan isim atiyorum ben çıkıyorum yani cekemeyen biri yapsa bile bu kadar olamaz. 2012de girmis adam en son, benim resmim var. Mantiken mümkün degil. Acaba twitterde mi sorun var

Valla bilgisayarsan twittere girmedigimden bilemiyorum amarastgele isim sallayip kendi resmini goruyosan profil resmini horuyosundur korkucak bisey yok :D

Üstteki arkadaş açıklamış çok güzel. Daha önce benzer bir ey benim de başıma geldi. Bilgisayar ya da telefon nereden giriyorsanız tarayıcı geçmişini temizleyin kendine gelir :) Ben de bir facebook arkadaşımın facebooka koyduğu fotoğrafı burada birinin imzasında görüyordum dedim allah allah noluyo açık açık koymaz kız bu fotoyu buraya, aklıma geldi geçmişi temizledim düzeldi ;)

bende de oluyo bazen benzer şeyler.internet hızım düşük oldupu için fotoğraflar yüklenmiyo.hangisi yüklenmişse neye tıklarsam tıklayım aynı fotoğraf çıkıyo.sizinde böyle biley oldu muhtemelen.yoksa bu kadar insanın sizin fotoğrafınızı kullandığını düşünmüyorum.

O senin kendi profil foton :KK48:
kimsede yok yani korkma, zaten kim nasil boyle bir sey yapabilir :KK14:

Baska bilgisayardan falan gir hata olmustur oyle sey olmaz

Ayyy nasil abartmissin insanlarin isi gucu yok senin fotonu paylascak herkes :D o oyle gozukuyo kimsenin senin fotonu kullandigi filan yok rahat ol olur oyle

Back
X