• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

u an ne olsa yersiniz?

$meyve32.webp :56::56:

saat 10.30 valla meyveli pasta olsa hayır demem kahvaltısız götürürümm valla:1:

annem evde yok hala kahvaltı yapmadım.... açlıktan ölüyorum. valla ne koyarlarsa önüme yerimmm suan o vaziyetteyim..:90:
ama karısık zeytinsiz bi pizza, açık büfe salata, sigara böreği, annemin musakkası pilavla, patates kızartması, bol yeşillkli lahmacun acılı, yaprak sarma, whopper menü king boy, sekerpare, su böreği, baklava, körfez n köftesi, annemin güveç i, mangalda alabalık:44:..
valla yerim ben yerm ya yemek yaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:
offff:43:

yaprak sarma,pideli köfte,dürüm,patates kızartması,bulgur pilavı ve yanında yoğurt,gül böreği,patatesli poğaça
ya ben acıkmışım galibaa:37:

Cok acıktım orucum ama babamın mutfakta yapdıgı et kavurmanın kokusu benı felc edebilir.. tabı bır hamburger bır patates kızartması ve kolada hıc fena olmazdı napım aksama sıparıs edimmm :69::69: Tabi rejim mejim hak getire :((

Son düzenleme:
Diyetteyim şu an için...
Ancak yoğurtlu, turşulu bir makarna salatası olsa hayır demezdim. Sıcaklarda rahatsızda etmez.Yağsız mideyide yormaz.Bir de arkasından maraş usulü sade dondurma güzel gider.

Back
X