u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

Peygamber efendimizin kabristanında olayı çook istedim dua etmek istedim ağlamak isterdim görmek isterdim

Keşke bir sevgilim olsaydı da onunla vakit geçiriyor olsaydım serin bir yerde. boshayallersmile

saçlarımı kestirip eve gelip oturmak isterdm (off kim çıkıcak şimdi dışarı bu sıcakta)

Aklımdaki soruların,içimdeki korkuların bitmesini ve huzur bulacağım bir yerde olmayı isterdim:(

Bir tatil köyünün, palmiye ağaçlarının gölgesini vurduğu bir havuzunun içinde, havuz duvarına yaslanmış, elimde soğuk içeceğimle keyif yapıyor olmak isterdim.

bende deniz kenarında oturup müzik dinleyip aşkımın askerden geleceği günü düşünmek isterdim şu anda cırt cırt faturaları koparmak yerinebilmiyorumkismile

yeşilliklerin bol oldugu Agac evlerin oldugu sakın bir yerde kendımle kalmak isterdım

Şu anda o kadının karşısına geçip saçlarını kökten tutup kendime doğru çektikten sonra bir güzel duvara yapıştırmak isterdim. Hem de defalarca yapardım bunu. kötükedihüso
Yüzüne de tükürürdüm ayrıca.

Şu an serin bir yaylada çimlerin üstüne yatmışım ve yanımda birileri benim için yemek pişiriyo(çok acıktım da zemuszemus)
Yani serin bir yerde mutlu huzurlu yanımda kuzenlerim veya kafa dengi arkadaşlarımla olmak isterdim

Back
X