u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

oğlum ve eşimle küçük şirin bir köydeki dere kenarındaki evimizin bahçesinde ,, üçümüz hamağa yatmış, uyuyor olmak isterdim...:31::31:

feci uykum var ,uyumak isterdim...:ssz:

aynen:) bende iş yerindeyim ve uyukluyorum su anda..
ayrıca sevdicegimle tatilde olmak ve denizin ustunde elele tutarak uzanmak isterdim...gozumu actıgımda gunesten gozum kamasacak..sonra atacam kendimi suya cumburlop:) ama ne yapamıyoruz? suya giremiyoruz?neden ? e oruc:)

yatağımda uyuyor olmak isterdim, uyuyamıyorum...

Annemin ve ablamin yaninda olmak isterdimmmmmmmmmm. mumkunse annemin tepesinde onu opuyor olmak isterdimm. 1 aydan fazladir gormuyorum. ozledim uleeeyyynnn :37:

İzmir'de o sahilde fotoğraf çekildiğimiz bankta yine sevdiğime sarılarak huzur bulmak isterdim...

bu sıcakta yatmak yerine bir havuzda yüzüyor olmak isterdim offffffffffffffffff çok sıcak:37:

Dostumla beraber etrafımızın yemyeşil olduğu bir yere uzanıp masmavi gökyüzüne bakmak isterdim yanımda tavşanlar olsun kucağımda zıp zıp zıplasınlar isterdim :9:onlar zıplarken tatlı muhabbetlerimizden birini yapıyor olmak isterdim, gökyüzüne baka baka :))

Denizde olmak. Yüzmek yüzmek yüzmek , hayal kurmak ... Serin suların tadını çıkarmak. Oofff... :ssz:

Eskişehir'de bir anca önce çalışmaya başlamış olmak isterdim.

Back
X