u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

bebeğim ile istanbulda, duman konserinde olmak isterdim. konser yavaştan bitiyor olurdu. otele dönmek üzere olurduk şu saatlerde... içkili olurduk çok.

Kizimin yaninda olup sohbet edip , gulusmek isterdim, onsuz evim o kadar bos ki...:sinifsinif:

Bol temiz hava, güneş, açık büfe yemekler... Daha ne isterim...
Çok acıktım sanırım:uhm:

buralardan ve herkesten uzak bir yr olsun da neresi olursa olsun....
çok ihtiyacım var buna

eşim ve kızlarımla birlikte babamın ve kardeşlerimin yanında olmak isterdim
çok özledik onları:teselli:

şuan eşim ve oğlumla new yorkta olmak isterdim boshayallersmile çok istiorum orayı görmeyi özellikle özgürlük anıtını

bir elimde sıcak kakao, bir elimde kitabım, üstümde battaniyem...çıtır çıtır yanan şömine karşısında olmak istiyorummmmmmmm

kendı evımızde esımle beraber fılm seyredıyo olmak ısterdım koltukta battanıyenın altında elımızde kahvelerımız bıde yagmur yagsın dısarda ooooooooh zemuszemus

bazılarının sahip olup kıymetini bilemediği şeyler bazıları için ütopya olabiliyor ben şu an sadece ve sadece eşimle ve kızımla aynı evde yaşıyor olmak isterdim gerisi teferruat (bu arada bazıları biliyordur ama ben eşimle ayrılmadım sadece tayinim başka yere çıktığı için eşimden ve kızımdan ayrıyım şu an tek istediğim onlarla aynı şehrin havası solumak gerisi hiççç önemli değil......................)

sevdiğimin yanında olup bi daha ayrılmamak isterdim boshayallersmile

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:
BENDE ABİMİ ABLAMI çok özledim onları bu yaz 2 yıl olacak görmeyelii.abimin şuanda herkesin biz kardeşlerin desteğine ihtiyacı var.yanında olup manevi destek vermek isterdimmm.çok özledim onlarıı.:a015::a015:

nişanlımın yanında olmak,ona sıkı sıkı sarılıp herşeyin güzel olucanı söyleyip onunla birlikte güne gözlerimi yummak ve sabaha onun kollarının arasında başlamak isterdim.şimdi herşeyden daha cok ihtiyacı var bana,benmde ona boshayallersmile

Back
X