Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeğim ile istanbulda, duman konserinde olmak isterdim. konser yavaştan bitiyor olurdu. otele dönmek üzere olurduk şu saatlerde... içkili olurduk çok.
bazılarının sahip olup kıymetini bilemediği şeyler bazıları için ütopya olabiliyor ben şu an sadece ve sadece eşimle ve kızımla aynı evde yaşıyor olmak isterdim gerisi teferruat (bu arada bazıları biliyordur ama ben eşimle ayrılmadım sadece tayinim başka yere çıktığı için eşimden ve kızımdan ayrıyım şu an tek istediğim onlarla aynı şehrin havası solumak gerisi hiççç önemli değil......................)
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:
BENDE ABİMİ ABLAMI çok özledim onları bu yaz 2 yıl olacak görmeyelii.abimin şuanda herkesin biz kardeşlerin desteğine ihtiyacı var.yanında olup manevi destek vermek isterdimmm.çok özledim onlarıı.:a015::a015:
nişanlımın yanında olmak,ona sıkı sıkı sarılıp herşeyin güzel olucanı söyleyip onunla birlikte güne gözlerimi yummak ve sabaha onun kollarının arasında başlamak isterdim.şimdi herşeyden daha cok ihtiyacı var bana,benmde ona boshayallersmile