'' u f o '' gerçeği

“Uzaylılarla 1999'da tanıştım. Bana kanserin ilacını verdiler ama hazır olmadığımız için geri aldılar. UFO ile birkaç saniyede dünya turu yaptım. Sıcak kanlılar, insana güven veriyorlar.

İşte Karaca'nın akıllara durgunluk veren açıklamaları...

Reyhan, bir süredir erkek kardeşin kemik kanseriyle mücadele ediyor. Durumu şu anda nasıl?

Profesör Doktor Harzem Özger, benim için Allah'ın eli... Birçok ülkede yapılmayan çok özel bir ameliyat yaptı, kardeşimin bacağına protez taktı.

Ailenizde başka kanser vakaları görülmüş müydü?

Babam 61 yaşında kanserden vefat etti. Halamın çocukları kemik kanseriydi. Babamın kuzenleri bağırsak kanseriydi. Babaannem bağırsak kanseriydi. Kanser olmaktan çok korkuyorum.

RÜYAMDA GÖRDÜM

Kardeşinin hasta olacağını önceden hissetmiş miydin?

Rüyamda kardeşimin kanser olduğunu gördüm. Babamı da rüyamda görmüştüm. Sonra kanser olduğunu öğrendik.

Çok ilginç, başka var mı?

Sibel Can'ı, annesinin vefat ettiği gün Nişantaşı'nda görmüştüm. Yanına gittim, konuştuk. Dışarıya çıktım. İnanılmaz kötü hissettim. Masmavi gözlü kadının gözleri simsiyahtı. Siyah gözyaşı akıyordu. 2 saat sonra annesi vefat etti. ABD'deki ikiz kulelerin yıkılacağını bir hafta öncesinde görmüştüm. Hülya Avşar'ı da çok gördüm. Sonra annesi hastalanmıştı.

Medyum özellikleri var sende o zaman!

Sanırım. Uzaylıların varlığına da inanıyorum, çünkü onları gördüm. Bu konularla ilgili Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ile konuştum. Gördüklerimin gerçek olabileceğini söyledi.

Gördüklerin rüya mıydı yoksa?

Ne rüya ne de gerçek; arasında bir şey.

Uzaylılarla nasıl tanıştın?

1999 depreminden bir hafta önceydi. Uzaylılar beni yatak odamdan alıp götürdüler.

Seni nereye götürdüler?

Sabaha karşı 04.30 civarıydı. Bir adam geldi, uzun boylu siyahlar giyinmişti. Yatak odama geldi. Kel, burnu büyükçeydi. Aldı beni pencerenin önüne getirdi. Uzay gemisini gördüm. Birden beni ışınladı. Ama o ışınlama değilmiş onlar benim odamı uzay gemisi haline getiriyorlarmış. 5-6 tane aynı görünüşte uzaylı vardı. Düşünce yoluyla haberleştik.

TENLERİ KARİDES KABUĞU

Uzaylılar neye benziyor?

Tenleri karides kabuğu gibi. Kocaman kafaları var. Gözbebeği olmayan siyah gözler. Boyları uzun değil. Cinsel organları yok. Dört uzun parmakları var. Burunlar sadece delik. Ağız küçük, dudak yok. İnanılmaz sıcaklar. insana güven veriyorlar.

Sana ne sordular?

Sormadılar. Ben onlara kanserin ilacını sordum. Bana verdiler ama sonra, "Hazır değilsin" dediler, aldılar. Sonra saniyelerle bütün dünyayı gezdirdiler bana. Siyahlı adam, "Her şeyi hatırlayacağın zaman olacak ama şimdi değil, uyu" dedi. Geçen yaz Kumburgaz'a gelen UFO'lardan bahsedildi. Onlar benim gördüğüm uzay gemisiyle aynıydı.kaydirigubbakcemile4

modasi gecmis unsuzler ne cikartacaklarini sasirdilar artik:1shok: ufolara inaniyorum..misirlilarda ufolari buyuk bir yildiz seklinde cizmislerdir..dusen bir ufoda abd li bir general varliklarindan bahsetmisti sonrada inkar edip uzerini kapattilar konunun..hatta bir tanesinin yarali oldugundan bahsedilmisti..tevratinda degistirilip insan tarafindan yazildigi biliyoruz oradada sanirim musa peygamberin buna binip goge yukselip cok kisa surede bir yerden baska yere gectiginden bahseder..bu da misirlilar donemine denk gelir yani tutarlilik vardir..piramitlerin,mayalarin sirri cozelememistir hala..o devirde bircok alanda yuksek teknolojinin kullanilmasi cok sasirtici:1shok:

modasi gecmis unsuzler ne cikartacaklarini sasirdilar artik:1shok: ufolara inaniyorum..misirlilarda ufolari buyuk bir yildiz seklinde cizmislerdir..dusen bir ufoda abd li bir general varliklarindan bahsetmisti sonrada inkar edip uzerini kapattilar konunun..hatta bir tanesinin yarali oldugundan bahsedilmisti..tevratinda degistirilip insan tarafindan yazildigi biliyoruz oradada sanirim musa peygamberin buna binip goge yukselip cok kisa surede bir yerden baska yere gectiginden bahseder..bu da misirlilar donemine denk gelir yani tutarlilik vardir..piramitlerin,mayalarin sirri cozelememistir hala..o devirde bircok alanda yuksek teknolojinin kullanilmasi cok sasirtici:1shok:

Arkadaşıma tamamiyle katılıyorum.Reyhan karacaya anlam veremedim.E be kardeşim madem 1999 dan beri 10 senedir aklın nerdeydi,neden anlatmadın?kaydirigubbakcemile3
Yanlız mayaların ve mısır medeniyetinin gercekten ileri teknolojı kullandıgı kesin.Bugün piramitlerin açısal hesaplamaları yapılamıyor;bazı odalarına ulaşmak mümkün değil;yaralar çok kısa sürelerde piramit içerisinde iyileşiyor;bazı odalarına yılda 2 defa günışığı giriyor keza öyle bir matematiksel hesaplamayla yapılmış; o koca koca kütleleri bugun vinçlerin bile kaldırması nerdeyse imkansız diyor uzmanlar; mayalar inanılmaz bilgilere sahip uzay ve güneş sistemi hakkında; Las vegasta ki 51.bölgenin çevresine kimse yaklaştırılmıyor.Ya ekin çemberleri? Mesele Cem yılmazın gora da çektiğine benzer ufo resimlerine inanmak değil.Ciddi kanıtlar var bizden binlerce yıl önce yaşıyan medeniyetlerin daha ileri bir teknolojıye sahıp olduguna dair.Ve hiyerogliflerdeki uzaylı çizimleri.Bunların açıklaması yok arkadaşlar.:uhm::1shok:

Bende fikrimi belirtmek istedim.reyhan karaca olayına pek inanmıyorum.ama evrende bizden başka yaşayan canlıların olduğuna inanıyorum.şöyleki kocaman ve devamlı genişleyen buevrende dünyamız okyanustaki bir su damlasının bir atomu kadar kalıyor...ve biz daha Mars'a bile giddemiyoruz...ıannamak için kanıt yoksa bile inanmamak için de kanıt yok...

cok sasırdım yanı bu acıklamaları gercek mı ..bana sacmalamıs gıbı geldı.yanlız olmadıgımıza baska varlıkların olduguna da ınanıyorum ama bu kadarı fazla bence komık olmus.

reyhani kacirdiklarinda yaninda akil verselermis avans olarakkkaydirigubbakcemile3 dunyaya ayak uyduramamasi demek ondanmiss himmmkaydirigubbakcemile3

13 Haziran 2009 Cumartesi ( 09:00 - 18:30 )
* 08:00 - 09:00 Kongre Kayıt İşlemleri ve Salona Giriş
* 09:00 - 09:20 Açılış Konseri: Süpriz Sanatçı "Görüntüler Eşliğinde Özel Açılış Gösterisi"
* 09:20 - 09:30 Açılış Konuşması - Sunucu: ....................
* 09:30 - 11:30 Haktan Akdoğan - Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merk. Bşk

- Türkiye UFO Dosyası
- İlk Defa Istanbul Kongresinde Gösterilecek Olağanüstü UFO Görüntüleri ve Gizlenen TC Resmi UFO Olayları- Kutsal Metinlerde ve Kuran'da Uzaylılar Gerçeği
- Dünya UFO İfşaatının Önemi - 2012 - Uzaylılarla Temas" Askeri ve Sivil Pilotlar
- Üst Düzey Yetkililer Açıklıyor! ... "Havada Burun Buruna! Askeri ve Sivil Pilotlar Yaşadıkları UFO Karşılaşmalarını İlk Defa İstanbul Kongresinde Açıklıyor
- Üst Düzey Resmi Ağızlardan Çok Önemli Açıklamalar"
(15 dk. Kahve Molası)
* 11:45 - 13:15 Antonio Urzi - PierGiorgio Caria Araştırmacı-Yazar-Belgesel Yapımcısı

"Urzi Olayı" İtalya'da UFO'ların 8 Yıldır Takip Ettiği Antonio Urzi'nin Yaşadıkları ve Yaptığı 1700 den Fazla UFO Gözlemi ile Yüzlerce Saat Filme Aldığı Dünyanın En Yakın Olağanüstü UFO Görüntüleri- İlk Defa Istanbul Kongresinde Açıklanacak, Italya'da yaşanan Uzaylılarla Açık Temas Olayı,- İtalya ve Dünyadan Çok Önemli UFO Görüntüleri"

(60 dk. Öğle Yemeği Molası)
* 14:30 - 16:00 Dr. Roger Leir Bilimadamı - Araştırmacı -Yazar- Uzaylı Çipleri Uzm.

"Uzaylılarca Alıkonanlar ve Yaşananlar -Yerleştirilen Çiplerin Görüntüleri ve Dünyanın En Önemli Üniversite ve Laboratuarlarında Çipler Üzerinde Yapılan Bilimsel Analizlerin Şok Edici Sonuçları!- Kaçırılma Fenomeninin Ardındaki Amaç...

(20 dk. Kahve Molası)
* 16:20 - 18:00 Dr. Norma J. Milanovich Temasçı - Araştırmacı-Yazar

" 2012 - Dünya Gezegeninin Yeni Çağ'a Girişi ve Kozmik Bilinç

- Bu Tarihten Sonra Neler Olacak?

- Bizi Neler Bekliyor? Olacaklara Nasıl Hazır Olmalıyız?

- Foton Kuşağı

- 5. Boyuta Yükseliş.. Dr.Milanovich 1984 Yılından Beri Temasta Olduğu Arkturuslular veDiğer Üst Boyutsal Varlıklardan Çok Önemli Bilgiler Aktaracak.."

14 Haziran 2009 Pazar ( 09:30 - 18:30 )
* 09:30 -10:45 Nick Pope - İngiliz Sav. Bknlığı UFO Masası Eski Şefi -Yazar-Araştırmacı

"İngiltere Hükümeti ve Sav. Bklığınca Gizlenen Resmi UFO Kayıtları ve Yakın Karşılaşmalar

- En Yetkili Ağız, İngiliz Sav. Bknlığının En Önemli Gizli Dosyalarını İstanbul Kongresi'nde Açıklıyor!"

(15 dk. Kahve Molası)
* 11:00 - 12:30 Jaime Maussan - Gazeteci-Yazar-Dünyaca Ünlü UFO Araştırmacısı

"Alien Agenda: Jaime, Güney Amerika'dan Bugüne Kadar Dünyada Filme Alınmış En Önemli UFO Görüntülerini Sunacak

-Tarlalardaki Gizemli İşaretler Bize Ne Anlatmak İstiyor? NASA'nın Gizlediği UFO Dosyası

- Uzay Mekiklerinden ve Uzay İstasyonundan Filme Alınmış Olağanüstü UFO Görüntüleri Güney Amerika'da filme alınan Uzaylıların İnanılmaz Görüntüleri

- Meksika'da Ele Geçen Dünyadışı Varlık ve Yapılan DNA Testlerinin Şoke Eden Sonuçları ve Bilimsel Kanıtlar-Uzaylıların Dünyamıza Gelme Amaçları ve Mesajları.

(60 dk. Öğle Yemeği Molası)

* 14:00 - 15:30 Erich Von Daniken Araştırmacı - Yazar

" Tanrıların Dönüşü- Uzaylılarla Açık Temas Ne Zaman Yaşanacak?

- İncil ve Tevrat'ta UFO'lar - Eski Çağlarda UFO ve Uzaylı Ziyaretleri

- Yıldızlardan Gelen Tanrılar

- Daniken, Maya Takviminin Neden 21 Aralık 2012'de Sona Ereceğini Açıklıyor...2012 Maya Takvimi Sonu Neyi Anlatıyor, Neler Olacak? Daniken Hepimizi, Olağanüstü Görüntüler ve Nefes Kesici Animasyonlarla Tarihten
Evrene uzanan Müthiş BirYolculuğa Çıkaracak!....

(15 dk. Kahve Molası)
* 15:45 - 16:45 Dr. Norma J. Milanovich - Temasçı - Araştırmacı- Yazar

- Yeni Enerji ve Dünya'daki Ekolojik ve Manyetik Değişimler

- DNA Değişimleri - 5. Boyutun 12 Çakralı Bedenlerimizi Nasıl Aktive Edeceğiz?

- Evrenin Kozmik Kanunlarını Anlamak ve İçimizdeki Ruhsal Gücü, Mastırı Uyandırmak - 5. Boyuta Yükseliş

- Bütüncül Evren..."

(15 dk. Kahve Molası)
* 17:00 - 18:00 Panel (Q &A) Soru-Cevap Paneli - Tüm Konuşmacılar
* 18:00 - 18:30 Kapanış Seremonisi ve Konser - Süpriz Sanatçılar

* 18:30 - 19 :30 Kokteyl :içelim:

ufo ya,uzaylılara inanmıyorum.. inananlarında akıl sağlığından şüpheleniyorum hiç mantıklı birşey değil yaa :D

DÜNYADIŞI VARLIKLARIN UZAY GEMıLERıNDEKı

GÖRÜNTÜLERı ıSTANBUL’DA FıLME ALINDI!!

DÜNYADIŞI VARLIKLARIN GÖRÜNTÜLENDıĞı, TÜM DÜNYAYI ŞOKE EDECEK, DÜNYA’DA BUGÜNE KADAR KAYDEDıLMıŞ EN ÖNEMLı U F O GÖRÜNTÜLERı ıSTANBUL’DA VıDEOYA ALINDI...
Tüm Dünya’da büyük yankı uyandıracak ve Dünya UFO literatürüne “En Önemli UFO Görüntüleri” olarak geçecek olan ve Uzaylıların UFO’larla gezegenimizi ziyaret ettiklerini inkar edilemeyecek şekilde gözler önüne serecek bu “OLAĞANÜSTÜ” görüntüler,

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından

TÜM DÜNYANIN ıZLEMESı ıÇıN YAYINLANMAYA BAŞLANDI !
Görüntüler için:

Beta V.1 Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi

ufodan tevratta ve misirlilarin hiyerogliflerinde bahsediliyor..bizim disimizda mutlaka baska canlilarda var..yalniz degiliz evrende bundan kuranda bahseder..dusen ufo ve icinde olen canlilarda hayal degil herhalde..bu once aciklandi sonrada inkar edildi arastirin bence bunu sonrada inanip inanmayacaginiza karar verin:delphin:

DÜNYADIŞI VARLIKLARIN UZAY GEMıLERıNDEKı

GÖRÜNTÜLERı ıSTANBUL’DA FıLME ALINDI!!

DÜNYADIŞI VARLIKLARIN GÖRÜNTÜLENDıĞı, TÜM DÜNYAYI ŞOKE EDECEK, DÜNYA’DA BUGÜNE KADAR KAYDEDıLMıŞ EN ÖNEMLı U F O GÖRÜNTÜLERı ıSTANBUL’DA VıDEOYA ALINDI...
Tüm Dünya’da büyük yankı uyandıracak ve Dünya UFO literatürüne “En Önemli UFO Görüntüleri” olarak geçecek olan ve Uzaylıların UFO’larla gezegenimizi ziyaret ettiklerini inkar edilemeyecek şekilde gözler önüne serecek bu “OLAĞANÜSTÜ” görüntüler,

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından

TÜM DÜNYANIN ıZLEMESı ıÇıN YAYINLANMAYA BAŞLANDI !
Görüntüler için:

Beta V.1 Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi

ben bundan yıllar önce bir gece ufo gördüm...çok enteresandı...kartal dragosta bir ışık gördüm önce..merak edip kalktım yerimden...kardeşimde var yanımda...sessiz sadece metalik bir ses veren ışıklı bir görüntü vardı gökyüzünde..ben pencereden başımı çıkarıp izliyorum...durdu bir süre..mavi ışıkları vardı..istediği gibi hareket edebilme yeteneği vardı..bi anda aniden hareket edip dragos tepesinin ardında kayboldu...bunlar en çok bikaç saniye içinde olup bitti...

ben bundan yıllar önce bir gece ufo gördüm...çok enteresandı...kartal dragosta bir ışık gördüm önce..merak edip kalktım yerimden...kardeşimde var yanımda...sessiz sadece metalik bir ses veren ışıklı bir görüntü vardı gökyüzünde..ben pencereden başımı çıkarıp izliyorum...durdu bir süre..mavi ışıkları vardı..istediği gibi hareket edebilme yeteneği vardı..bi anda aniden hareket edip dragos tepesinin ardında kayboldu...bunlar en çok bikaç saniye içinde olup bitti...

keşke video yada fotoğraf kaydı alsaydın..

bize gorduklerini,bildiklerini bilenler anlatsin burasi inaniyorum inanmiyorum yada dalga gecilecek bir yer degil bari sayfalari kirletmeyin...şakkıdı
inanmiyorsaniz deliller sunun bizde size inanalim bos bos atip tutmayinnn..şakkıdı
magara doneminde tabak seklinde cizelen bugunku ufolara benzeyen tiplerde cizilmistir arastirin oyle gelin..

sositosositoValla inanmıyorum Ufo ya falan..Eğeerr öylee birşeyy olsaydıı evrendee .NEDEn o zaman Kuranı Kerimde yazmıyorrr..iNSANLAR,CİNLER,MELEKLER,HAYVANLAR söz ediliyor.EE Ufo nerde:enbuyukkk:

Bu sonsuz Kainatta,bir kum tanesi kadar bile yer işgal etmeyen Dünyamızdan başka gezegenler ve hayatlar olduğuna inanıyorum..Düşünsenize kainatın sonu yok,bitiş noktası yok..Birtek nokta kadar dünya ve bi avuç insan için mi bu Muhteşem yapıt?? Amerikanın ulusal güvenlik açısından hiçbir şekilde bilgi vermediği ancak varlığını,rusların uydudan aldıkları sinyal yüzünden kabul etmek zorunda kaldıkları binlerce dönümlük Uzay üssü var..Yıllar önce uzaylılar tarafından alınıp,parmak ucuna bir cip yerleştirildiğini söyleyen ve daha sonra yapılan bilimsel araştırmalardan sonra kadının gösterdği yerde ufacık bir cip bulunması ve o cipin hiçbir tıbbi delil bırakmayacak kadar insan bilgisini aşan şekilde oraya yerleştirildiği doğrulandı..Cipin içindeki bilgilere ulaşılamadı..Bunlar kamuoyuna ülke liderleri tarafından açıklanmıyor ve net olarak doğrulanmıyor çünkü insanlığın bu bilgiye henüz hazır olamdığını,büyük kargaşa çıkıcağını düşünüyorlar..

Back
X