'' u f o '' gerçeği

sositosositoValla inanmıyorum Ufo ya falan..Eğeerr öylee birşeyy olsaydıı evrendee .NEDEn o zaman Kuranı Kerimde yazmıyorrr..iNSANLAR,CıNLER,MELEKLER,HAYVANLAR söz ediliyor.EE Ufo nerde:enbuyukkk:

UFO mu nerde? UFO Amerikalıların bulduğu bi terimin kısaltılmasıdır..Tanımlanamayan uçan cisim yani...Kuranda Tabiki UFO diye geçmiyor..Ama Alemlerin rabbı diyor birçok ayette..Dünya içinde barındırdığı,görünen yada görünmeyen bir çok varlığın olduğu tek bir alemdir..AMa Alemler deniyor..Çoğul kullanılıyor..??

kurani kerimde ufo diye yazamaz herhalde..baska evrenlerin oldugu ve bizden baskalarininda oldugu yalniz olmadigimiz yazar...kurani turkce aciklamasindan okudunuz mu bunu iddia edecek bilginiz var???varsa paylasin diyoruz bos bos ben yazmayin sayfa isgali yapmayin artik..
magara doneminde hicbir teknoloji yokken magara duvarlarinda gunes sisteminin duzeni cizilmistir..misirlilardada ayni sekiller vardir..
lutfen arastirin kimse sizin inanip inanmadiginizi burada sormuyor..
bilginiz varsa paylasin inanmiyorum diyene kadarda arastirin onumuze belgeler sunun bizde inanmayalim..

Son düzenleme:
kurani kerimde ufo diye yazamaz herhalde..baska evrenlerin oldugu ve bizden baskalarininda oldugu yalniz olmadigimiz yazar...
magara doneminde hicbir teknoloji yokken magara duvarlarinda gunes sisteminin duzeni cizilmistir..misirlilardada ayni sekiller vardir..
lutfen arastirin kimse sizin inanip inanmadiginizi burada sormuyor..
bilginiz varsa paylasin inanmiyorum diyene kadarda arastirin onumuze belgeler sunun bizde inanmayalim..

KENDİ düşüncemii yazdımm buraya ZATEN...benim kendi görüşümm buu:1closedeyes:Kimseyi inandırmakla uğramaşamam.Özgürce yorumumu yaptım naniknanik

Uzaylıları Ölüm Döşeğinde ıtiraf Etti

Ölümden 1 yıl sonra mektubu açıldı. Amerikan ordusunun 60 yıllık sırrı ortaya çıktı.

Amerikalı eski bir askeri yetkili, 60 yıl önce ABD’nin New Mexico eyaletindeki Roswell askeri üssü yakınlarına düşen cismin içinde uzaylı cesetleri de bulunan bir UFO olduğunu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiğini ölüm döşeğinde itiraf etti.

O dönemde üssün halkla ilişkiler subayı olan ve geçen yıl ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra açılmak üzere yazdığı mektupta, ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu "kazada" ele geçen dünya dışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti.

O zamanlar UFO iddialarını yalanlayan Haut, mektubunda üs komutanı Albay William Blanchard’ın kendisini 84. no’lu hangara götürdüğünü, 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde, yumurta şeklindeki ****LıK uzay mekiği ile 120 cm boyunda, büyük kafalı iki uzaylı cesetini gösterdiğini yazdı. Haut, yufka kadar ince olmasına rağmen demirden daha sert duran malzemenin dünya dışından geldiğine emin olduklarını söyledi.

Haut, mekikten elde edilen üstün teknoloji sayesinde gece görüş gözlükleri, lazer, entegre çip, casus uçak, Kevlar tipi kurşun geçirmez malzeme gibi ürünlerin geliştirildiğini iddia etti. Roswell UFO’suyla ilgili iddialar şimdiye kadar hep reddedilmişti.

Kaynak:Bilimnet

Uzaylıların Geçmişteki Kanıtları

Geleceği Gören Harita

Coğrafya ve harita uzmanı ünlü Türk denizci Piri Reis'in 1513'te çizdiği Afrika, Amerika ve Güney Kutbu'nu gösteren harita, ortaya çıkarıldığı 1929 yılında ortalığı karıştırdı. Çünkü Güney Kutbu'nun keşfi, haritanın çizilmesinden çok sonra, yani 1818'de gerçekleşmişti. Dahası, Piri Reis'in haritası, kıtanın buz altında kalmış sahil kesimlerini de gösteriyordu. Ancak kıta üzerindeki buzlar, haritanın çizilmesinden tam 6 bin yıl önce erimişti.

2 Bin Yıllık Pil

Alman arkeolog Wilhelm König tarafından 1938'de Irak’ın başkenti Bağdat’ın yakınlarında bulunan 2 bin yıllık pil, bilim adamlarını şaşkına düşürdü. Konig, 13 santimetre boyundaki toprak bir kabin içine monte edilmiş bir bakir silindir, onun etrafındaki demir çubuk ve testinin ağzını kapatan asfalttan oluşan bu nesneyi "dünyanın en eski pili" olarak tanımladı. Pilin 2 volt enerji ürettiği saptanırken, 1800'lü yularda modern pili icat eden Alessandro Volta adli ıtalyan kontunun da şöhretine gölge düştü.

Bir Nevi Bilgisayar

1900 yılında Girit açıklarındaki bir batıkta araştırma yapan bilim adamları ilginç bir cisme rastladı. Tahta bir muhafazanın içine yerleştirilmiş bir dizi bronz dişliden oluşan bu garip nesnenin kasası, yüzeye çıkarıldığı anda dağıldı ve cihazın içindeki karmaşık yapı ortaya çıktı. Yapılan çalışmaların ardından, bu aygıtın Ay, Güneş ve diğer gezegenlerin konumlarını hesaplamak ve istendiği anda bunların pozisyonlarına yönelik tahminlerde bulunmak için geliştirildiği anlaşıldı.

Gizemli Kuru Kafa

Maya dönemine ait 1000 yıllık bu kristal kuru kafa, tek bir blok kristal üzerine oyma olarak yapılmış. Nasıl yapıldığı hala anlaşılamayan kuru kafanın altından tutulan ışık, doğrudan göz çukurundan yansıyor. Bu teknolojinin bugün bile mümkün olmadığı söyleniyor.

Alüminyumdan Kemer Tokası

M.S. 300'lü yıllarda ölen Çinli general Çou Çou'nun mezarında 1956 yılında bulunan kemerin tokası, yüzde 85 oranında alüminyumdan yapılmış. Ama doğada sadece bileşik olarak bulunan alüminyumun diğer maddelerden ayrıştırılarak tek bir madde olarak kullanılabilmesi ilk kez 19. yüzyılda mümkün olmuştu.

1000 Yılda Yapılan Kent

Pasifik Okyanusu'ndaki Mikronezya adası yakınlarına kurulu antik Nan Madol kentinin inşası, M.Ö 200'de başladı ve 1000 yıl sürdü. 250 milyon tonluk dev bazalt bloklar kullanılarak yapılan bu kent, 100 yapay adayı kanallarla birbirine bağlıyor. Bu kadar bazaltın bölgeye nasıl getirildiği ise hâlâ sır.

Uzaylılara ıniş Pisti

Peru'nun Pampa sahilindeki 450 kilometrekarelik alan üzerine çizili motifler, M.O. 300 üe M.S. 600 arasındaki dönemi kapsayan hayvan ve bitki şekillerini resmediyor. Nazca medeniyeti tarafından yapıldığı düşünülen bu garip motiflerin, uzaylılar için bir iniş pisti vazifesi gördüğü öne sürülüyor.

Concorde'un Atası

M.Ö 200'de yapıldığı sanılan bu nesne, 1898 yılında Mısır’da bir lahitte bulundu. Ancak gerçek uçaklar icat edilene kadar ne olduğu konusunda kimse bir fikir beyan edememişti. 1972'de arkeolog Halil Mesiha bunun bir model uçak olduğunu, mükemmel bir aerodinamiğinin bulunduğunu ve kanatlarının Concorde'u andırdığını iddia etti.

Çekicin Sırrı

Tahta sap ve demir tokmaktan oluşan bu çekiç, 1936'da Teksas'ta 400-500 milyon yıllık bir kayanın içine gömülü olarak bulundu. Modern bir aletin tarih öncesi bir kaya kütlesinin içine nasıl girdiği bir yana, çekiçte kullanılan demirin günümüz demirlerinden bile saf olması bilim adamlarını hayrete düşürdü.

Harçsız Taş Set

Peru'nun Cusco bölgesindeki bir Inka kalesinin etrafını 360 metre boyunca zikzak yaparak saran 9 metrelik setlerin yapımında, tanesi 300 tona varan kireçtaşı blokları kullanılmış. Ancak hiç harç kullanılmamasına rağmen bu kayalar, arasına bıçak bile sokulamayacak kadar mükemmel yerleştirilmiş.

ispanya magara..m.o 10000-12000 yillari arasi ufo resimleri

Eklentiler

• $mufo2.webp
    $mufo2.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 157
  • $mufo3.webp
    $mufo3.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 175
Magara Ozbekistan

M.Ö 7000 yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen bu mağara resmi Özbekistan -Fergana'da bulunmuştur. Çizimde, bugünkü Astronot kıyafetlerine benzer bir donanımda bir varlık ve üstünde disk şeklinde havada duran bir cisim çok net olarak görülmekte.
digeride:
M.Ö. 6000 yılından kalma bu iki resim Kuzey Afrika’da, Tassili, Sahra Çölü’nde bulunmuştur. Pek insana benzedikleri söylenemez. İlk başta bu kıyafetlerin kum fırtınalarından korunmak için kullanıldığı ileri sürüldüyse de 8000 yıl önce o bölgenin verimli alanlarla kaplı olması bu iddiayı çürütmüştür. Üsteki resmin sağında kask giymiş bir varlığın yanında gökte görünen diske dikkatinizi çekeriz.

Eklentiler

• $ozbekistan.webp
    $ozbekistan.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 157
  • $afrika1.webp
    $afrika1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 175
  • $afrika2.webp
    $afrika2.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 150
magarada yasayan insanlarda oylesine cizmistir duvarlarina resimleri eminim misirlilarda mayalarda..
bende hala inanmiyorum diyen arkadaslardan kanit bekliyorumm m.o resimleri koydum sizdende bekliyorumm beyin firtinasi yapalim hep beraber ama arastirmalarimiza dayanarakkkyerimseniben

Son düzenleme:
buyrunnnnnnnnnrus askerlerinin dusurdugu ufo...

Eklentiler

• $front47lc.webp
    $front47lc.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 154
ben ınanmıyomm ama :umursamaz: 3 harflilerdir görduklerı, elektrik falan bulmuşlar, gemılerı var ve hala bır buluşma olmamış, böyle bırşey olamazzz...diyomuşum ve arkamda bır ufo kendımızı ınandırmaya geldık dıomuş kafamçokkarıştı yokkkgg onlar yokkk ınanmak istemıyorum zaten.

2012 yili bulusma yilimizzz maya takvimine goreeopuyorumnanaktan

Bunun net 2012 olmadığını araştırmalarının bu sonuca çıktığını 2012 den önce veya sonra olacağını bu akşam habertürkteki programda bende izledim.Değerli bilim adamlarının anlattıkları gayet güzel ve açıklayıcıydı...Dünya dışı varlıkların olduğu gerçek, ayrıca çokta çeşitleri var kendilerinin (ufoların)..Bu evrende yalnız değiliz...Bu gerçeğe alışmak bence çok ta zor olmaması gerek..Eşim gök bilimleri okumuş biri, tabii kendi alanında birşeyler yapmadı..İş adamı olmayı tercih etmiş..Ufoların varlığına inanıyorum..

kumburgazda bu yıl çekilen ufo görüntülerinden sonra dünyanın çeşitli ülkelerinden ufologlar kumburgazda 3 gün boyunca kamp yapıyorlar.umarım yeni görüntüler kaydedilir..bugün kampta 2.gün !

uzayda milyonlarca gezegen var , eğer mantıklı olarak düşünürsek ,bizim üzerinde bulunduğumuz dünyada hayat varise ve üzerinde canlılar barınıyor ise,bir başkasında niye olmasınki bir tek dünyadamı hayat var yani,buna inanmamak biraz düz mantık olmuyormu bu çerçeveden bakarsak....bence uzayda kesinlikle başka canlılarda var diye düşünüyorum ve ufoların varlığına inanıyorum......

katılıyorum kainat kocaman sadece bizler olmaayız
ama sanırım görmek için uğraşırsan görünmüyorlar
pat diye bi anda çıkıveriyorlar

bende seneler once gormustum ama emin degildim..cisim olarak degilde parlak isik kutlesi gordum hizli bir sekilde gidiyordu ben saskinliktan baka kalmistimm..bayada asagidaydi..emin olamadigim icin ufo diyemiyorum ama baska birseyde olamazdi..mesela ucak gibi bisey desem gokyuzunde gecerken iz birakmasi gerekirdi..CADIARZU

valla bende gecen gun kırmızı bı ısık gordu m gokyuzunde denızın oldukca ustundeydı fakat ucak dıyebılecegımız bır goruntusu,hızı,seklı ve uzaklıkta degıldı...havadaydı hareketsızdı ve bıanda ılerıye gıderek ve kayboldu..
kocıse soyledım yok canım degldır dedı...ama bnce bu ıste var bısey...
:1rolleyes:

2012 yili simdi bunlar gelceklermiymis, e nolcakmis o zaman ? bize bi sey yapmazlar demi bunlar ?:1shok:kafamçokkarıştı:1no2:

Back
X