'' u f o '' gerçeği

bende inanıyorum kesinlikle dünyadan baska yasayan gezegenlerde var

bence de, bir sürü gezegen var, bir sürü canlı da vardır eminim oralarda yaşayan. ama bu araştırılan ufa meselelerinin %99,9'u safsata çıkıyor.

hristiyanlarin inanisina gore hz.isa'yi goge cikaran sey bir ucan daireymis tabiki bu kendi dusunceleri

madem herkes goruyo bu kadar acik net bi sekilde dunyaya geliyolar e o zaman niye dunyada buyuk bi yanki uyandirmadi yada uyandirdi da benim mi haberim yok?? bilmiyorumkismile :uhm:

neden olmasın ? bu gezegende sadece biz mi varız sanki :)

yaşayan 18 bin alem varmış arkadaşlar..18 bin alem!!! dile kolay..biri insnalar,biri hayvanlar,biri 3 harfler,biri bitkiler desen saysan 10 parmağı geçmez bizim bildiklerimiz..yere düşen her kar kristalininde birbirinden farklı olduğunu,nasıl yartıldığımızı,evreni düşününce zaten insan uçuyor..Allahın işine akıl ermez..ben başka galaksilerde,insan gibi olmasada boyutunu tahmin edemesemde yaşan canlıları olduğunu düşünüyorum..
ama şu uçan cisimlere inanmıyorum..
zaten amerikanın deney amaçlı yaptığı bir araç deniyor..amerikadan her halt beklenir.
ne yani uzaylı olsada başka araç yapamıyorlarmı ki..hepsi yuvarlak döne döne gidiyor..

Arkadaşlar önce geçmişimize tarihe ve siyasi olaylara bakın ondan sonra ufomu var yoksa ayakta uyutularak ufo yalanına mı alıştırılmaya çalışılıyoruz cevabı kendiniz verin nolur herkes bilinçlensin artık ufo diye bir şey ne Kur'anı Kerim de var nede rastladığım herhangi bilgide.Yalanlara inanmanız istenio bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…