'' u f o '' gerçeği

Avustralya'da bir dağa, tanımlanamayan uçan bir cismin yanarak düştüğü açıklandı. Ülkenin Queensland kentindeki bir dağa çakılan cismin önce uçak olduğu sanıldı. Ancak daha sonra düşen cismin bir meteor ya da "uzay çöpü" olabileceği ileri sürüldü. Avustralya Arama Kurtarma Merkezi'nden yapılan açıklamada, herhangi bir uçağa ait yardım çağrısı alınmadığı belirtildi.

aslında uzayda başka gezegenlerdede canlıların yaşadığına dair kanıtlar var,NASA,da ele geçirilen örneklerle,fakat bunlar kafaların karışmaması için açıklanmıyor,bu yetkili ağızlardan bir kaç kez açıklanmaya çalışıldı fakat sümen altı edildi,,bir gün açığa çıkacak ama ne zaman........

Ben bu alemde bizden başka varlıkların olabileceğine tabii ki inanıyorum.Ama alem içinde alem de olabilir.Mesela dünya bir alemdir.Bunun içinde insanlar,hayvanlar,bitkiler alemi var.Ayrıca aynı alemde farklı boyutlar da olduğuna inanıyorum.Ama dünyadaki bilmediğimiz birçok alemin dışında başka alemlerin de olabileceğine inanmıyor değilim.Fakat boyutlar farklı olduğu için karşılaşamıyoruz gibi geliyor bana..Aman boşverin bunları derinlemesine düşünmek akıllara şenlik.Yaşadığım zaman ilgilendiriyor beni.Yoksa derinlemesine düşünürsem beni de başkaları düşünmek zorunda kalır bir zaman sonra.

aynen katılıyorum,fazla kafa yormaya gelmiyor bu meseleler,temkinli düşünmek lazım,kayış birden kopuverir sonra mazallahkaydirigubbakcemile2

zaten suanda SIK SIK gorduklerimiz ufo degil abd casus ucakalri bunu bende kabul ediyorum ama bu ufolar yok anlamina asla gelmez..tarihtede uzay araclari cizimeri var zaten bu yuzden inkar edilemez.

şimdi ufo mevsimi..yazın havalar açık olduğundan ufo gözlemlerinde bir artış sözkonusu !

gökyüzünüz açık olsun

Sanat camiasında UFO ve uzaylı sırrı rüzgarı... Reyhan Karaca'dan sonra Türkan Şoray da uzaylılarla ilgili ilginç bir sırrını açıkladı. Şoray “Ben de UFO gördüm” dedi...

Bugün Gazetesi Magazin Müdürü Bilal Özcan Kanaltürk ekranlarında başlayan 'Laf Aramızda' programına konuk olan Türkan Şoray ilginç açıklamalarda bulundu. Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray hayatına ait önemli ayrıntıları anlattığı programda bugüne kadar hiç kimseye açıklamadığı bir sırrını da Bilal Özcan'a anlattı. Türkan Şoray UFO gördüğünü söyledi. Ünlü sanatçı şöyle konuştu:

"Bazen evin balkonunda oturup gökyüzüne bakarım. Bir ara birkaç ışık gördüm gökyüzünde. Yoğun bir ışık bir süre sonra kayboldu. Uçak olsa anlardım ama uçak değildi. Parlak sarı bir ışıktı. Uçak olsaydı takip ederdim; ama değildi. 1 ya da 2 kere bu ışıltıları gördüm gökyüzünde. Yaklaşık 1 ya da 2 sene önceydi. Ben de UFO görmüş sayılır mıyım bilmiyorum ama; sanırım ben de gördüm.":lepi:

RABBıM yer yüzünde gök yüzünde gözümüzün göreceği vede göremeyeceği canlıların varlığından bahseder ama bunun ufoyla ilgisi varmıdır biraz durup düşünmek lazım

Ufff hayal dünyasına güzel bir yolculuk yaptım sankii:bbo:
Şu uzaylılardan birde ben gömek istiyorummm

Ben kesinlikle olduğuna inanıyorum. Bundan 6-7 sene önce (tabi o zaman çocuktum fakat o zaman dahi gökyüzüyle ilgili birisiydim) ,sarı yuvarlak bir cisim gördüm,hareketsiz duruyordu. Koşarak babamı çağırdım o da gördü sonra hızlandı ve gözden kayboldu. Sadece ben görsem göz yanılması diyebilirim fakat, babam da gördü. Gördüğüm şeyin uçak ya da göktaşı olma ihtimali yok çünkü; uçak olsa hareket ederdi.
2. kezde 2 hafta önce gece 4 buçuk sularında gördüm yine sarı yuvarlak bir cisimdi. ıki defa gözden kayboldu sonra tekrar belirginleşti. Daha sonra da gözden kaçırılabilicek kadar hızlı bir şekilde hareket ederek yok oldu.
Muhtemelen çoğu kişi anlattığıma inanmayacak fakat, ben gördüğüme inanırım.

Bu fotograf New Mexico'da Temmuz 2009'da çekilmiş. Bir uçak, bir kuş yada bildiğimiz başka bir hava taşıtına benzemiyor. Böyle fotograflar her zaman elde edilemediği için özellikle paylaşmak istedim

:uhm:

üç sene önce sabah ezanına yakın balkona cıktım bır yaz günüydü evimizin yanında cami vardı caminin üstünde aynı fotograflarda gördüğüm yuvarlak dönerek hareket eden bır cismi caminin minaresının tepesınde gördüm ve şok oldum daha sonra hızla uzaklastı ve gözden kayboldu ufo denen seye inanmıyordum o ana kadar üzerınde yorum yapılabılır ama neydı hala düşünürüm

keşke bir fotoğrafını çekebilseydin ..

ben de bilim kurguyu severim, ama böyle şeylere de pek inanasım gelmiyor.adı üstünde ufo.daha belirlenememiş ki. bence başka bişiydir.ama gerçekten uzaylılarsa hemen gidip tanışmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…