Üc aylik evlilikte mutsuzluk

Maddi durumunu bilerek evlenmiştirsiniz şimdi neden bu kadar sorun oldu ki daha üç aylık evlilikte çok sorun bunlar abartılmış sorunlarda var bence illa ki nişan döneminden bellidir

Nikah kıyılirken " iyi gunde kotu gunde " dediniz mi ? :)

Bak ben 4 senelik evliyim ilk 1-2 sene cok agladim cok kavga ettik cok ilgisiz kaldim cok hirpalandim.. Gecim sıkıntısı cok cektik yapamadik olmadi sandik.. Ama sabrettik aşk vardi arada.. Sonra evliligimiz oturdu keyif almaya basladik beraber.

Belki esinin sorunlari kafasindan atma yontemi ps oynamak ?

3 aylik evliymissiniz birlikte oynamayi teklif et ? Onun kafasini baska seylerle dagit.. Diger sorublar her turlu cözülür.

Sanki evlenmeden maaşı bilmiyordunuz.

Onun gururunu bu kadar hiçe sayarsaniz sabaha kadar oyalanacak bir şeyler arar elbet.

Para ve mevki bazı kadın ve erkeklere ağır geliyor .

Eğer elinden geleni yapıyorsa borçlar için seninde yardım etmende ne sakıncası var ki .. , Aranızda paranın lafı mi olur .. Ama su sac makyaj konusunda haklisiniz .. Sonuçta çalışan bi insansiniz ve kendinize bakmaniz gayet doğal ... Bide şöyle bisey var .. Şimdi sizin evliliğiniz çok yeni ya .. Eşler birbirini sevse bile alışma süreci zor oluyor .. Biz eşimle ilk 2 ay her gün kavga ediyorduk oda en ufak tartışmada pes oynar yada uyur .

Ne demek istedigimi tam anlamiyla yazmissiniz, tesekkür ederim beni anladiginiz icin :) dün sakin kafayla esimle konustum ve o da bana hak verdi. Ayrilik konusu sadece bir anlik öfkeyle burda dile getirdigim birsey.

Ne demek istedigimi tam anlamiyla yazmissiniz, tesekkür ederim beni anladiginiz icin :) dün sakin kafayla esimle konustum ve o da bana hak verdi. Ayrilik konusu sadece bir anlik öfkeyle burda dile getirdigim birsey.

Bugüne kadar hiç konuşmadiniz mi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…