Üç aylık iğne Hakkında

Alışmak için ne kadar süre gerekli acaba bir ara kullanıyorduk ama devam edemedik

Ben de bir ay cerazette kullandım doğumdan sonra dengem boZuldu. Özellikle doğumdan sonra kullanılabilir denenler mi böyle yapıyor acaba

Ben de sok oldum. Hayır doğurgan bir tip de değilim hatta tek tüpüm yok. Sekere can veren Allah bana da bişiler nasip ediyor işte :)
Ben yıllarca korundum aylık iğnelerle desene şansa bala hamile kalmamışım. Acaba gününü falan mı atladın.

Bıraktım gerçi şimdi. Günğ gününe adet oluyordum ama çok çok az kanama oluyordu. Bütün dengemi bozdu. Eşim korunuyor şimdi.

Atlamadım valla, yani sabah oluyorsam öğleden sonra ugradım. Benim de ilk aylarda bütün dengemi bozmuştu, bazen damla damla oluyordu bazen 10 gün durmuyordu. Bu ay da olmayınca endişelenmedim sonradan cıktı sürpriz yumurta :)

Arkadasim 3 aylik ignelerden kullanirken hamile kalmis, hamile oldugunu anladiginda bebek 2.5 aylik olmustu bile (regl olmadigi icin anlamamis tabi) bunu kuzenime anlattim gitti test yapti o da hamileymis aklina suphe dusmese kimbilir ne zaman anlayacakti.
O yuzden ignelere hic guvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…