- 26 Şubat 2015
- 1.989
- 4.568
- 333
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
İğne kullanırken mi hamile kaldınızBen de aylık olanlarla korunuyordum ve hamileyim suanda :)
Kiminle konussam iğneyle korunurken hamile kalmış. Ya koruyuculuğu yok ya da süresi var. Benim dengemi de alt üst etmişti.
Regl olmadım, garip de bi his belirdi içimde gittim test yaptım kapı gibi pozitif cıktı :)İğne kullanırken mi hamile kaldınız
Nasıl anladınız peki hamile olduğunuzu
Ben 9 aydır adet olmuyorum koruyor ben pişman oldum ablanız be Zaman tekrar adet olmaya başladı acabaBede igne vurdurmak istiyorum 3 aylik ama ablamlar karsi.Kendileri vurdurdu adet olamafilar.Yengem de oyle memnun degil.Bende kararsiz kaldim .
Aaa bende bu iğnelerin koruyuculuğu çok yüksek hatta bırakınca bile birsüre hamile kalamıyorlar diye biliyordum şok oldum :ORegl olmadım, garip de bi his belirdi içimde gittim test yaptım kapı gibi pozitif cıktı :)
Ben de sok oldum. Hayır doğurgan bir tip de değilim hatta tek tüpüm yok. Sekere can veren Allah bana da bişiler nasip ediyor işte :)Aaa bende bu iğnelerin koruyuculuğu çok yüksek hatta bırakınca bile birsüre hamile kalamıyorlar diye biliyordum şok oldum :O
+1 ve spiral bazen dis gebelige sebep olabiliyor lateks alerjisi vs. yoksa en iyisi erkeklerin korunmasi.Ne hap ne iğne kesinlikle kullanmayın. Hormonal hastalığınız yoksa bile insanı hasta ediyor bunlar.. bırakın eşiniz korunsun. Ya da spiral taktirin.
Benim latex alerjim var spiral taktırayım dedim onunla da hamile kalan cok fazla kadın var.+1 ve spiral bazen dis gebelige sebep olabiliyor lateks alerjisi vs. yoksa en iyisi erkeklerin korunmasi.
Prezervatif bende yanma ve kaşıntı yapıyor ne yapacağım bilmiyorum+1 ve spiral bazen dis gebelige sebep olabiliyor lateks alerjisi vs. yoksa en iyisi erkeklerin korunmasi.
O zaman senin lateks alerjin olabilir. Bildigim kadariyla bunun icin ozel uretilen prezervatifler var. Bir arastir.Prezervatif bende yanma ve kaşıntı yapıyor ne yapacağım bilmiyorum
Istemeden hamile kalmak da kotu ama dis gebelik daha kotu bence. Lateks alerjisi olanlar icin farkli tipte prezervatifler var diye biliyorum. Bir arastir istersen. Dogru kullanildiginda en az zararli yontem bu.Benim latex alerjim var spiral taktırayım dedim onunla da hamile kalan cok fazla kadın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?