- 26 Şubat 2015
- 1.989
- 4.568
- 333
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
Peki o süreçte jinekologa gittiniz mi acaba?Ahh ne cektim ondan..bende 3 doz oldum ve sonra biraktim ve taammm 1 sene regl olamadim hemde hic..nokta kadar bile
Tam bir yil etkisinin gecmesini bekledim resmen o 1 yil menepoz gibi zordu sonra olmaya baslayinva aylik igne olan mesignaya dondum ve cok memnunum her ay oluyor duzenli sekilde ve hic dengemi bozmuyor
Aynen. Büyük konuşmayayım ama.. ne spiral ne iğne ne hap. Hiçbirini kullanmam asla. Canımdan önemli mi ? Eşim korunsun korunuyorsa. Korunmuyorsa da kendi bilir beyefendi+1 ve spiral bazen dis gebelige sebep olabiliyor lateks alerjisi vs. yoksa en iyisi erkeklerin korunmasi.
+1 Istenmeyen gebelikleri onlemek cok onemli ama bunu yaparken vucut tahrip edilmemeli. Hormonlar vucudumuz icin cok onemli ve uzun vadede etkileri cok yuksek. Maalesef yeterince onem verilmiyor hormon duzenine.Aynen. Büyük konuşmayayım ama.. ne spiral ne iğne ne hap. Hiçbirini kullanmam asla. Canımdan önemli mi ? Eşim korunsun korunuyorsa. Korunmuyorsa da kendi bilir beyefendi
Doktorlar yeterince bilgilendirmiyorlar mesela bana doktor tavsiye etti iğneyi sadece progestoron hormonu var hiç bir zararı yok denildi ama benim acayip dengemi bozdu+1 Istenmeyen gebelikleri onlemek cok onemli ama bunu yaparken vucut tahrip edilmemeli. Hormonlar vucudumuz icin cok onemli ve uzun vadede etkileri cok yuksek. Maalesef yeterince onem verilmiyor hormon duzenine.
Ablam tam 1 sene adet olmadi .Yaninda cok sinirli oldugunu ve kendisini gic iyi hissetmedigini soylerdi.Ben 9 aydır adet olmuyorum koruyor ben pişman oldum ablanız be Zaman tekrar adet olmaya başladı acaba
Aylık iğneden daha çok memnunlar onu yaptırın istersenizAblam tam 1 sene adet olmadi .Yaninda cok sinirli oldugunu ve kendisini gic iyi hissetmedigini soylerdi.
Bendemi igneye baslasamBen de aylık olanlarla korunuyordum ve hamileyim suanda :)
Kiminle konussam iğneyle korunurken hamile kalmış. Ya koruyuculuğu yok ya da süresi var. Benim dengemi de alt üst etmişti.
Ben şuan hamileyim şimdiden düşünüyorum dogumdan sonra nasıl korunmam gerek diye. Dediginiz gibi erkegin korunması en akıllıca olan ama. Beni cinsellikten sogutuyor o şey yani canımın yanması bide sanki orda yabancı bir madde varmış gibi hissetmem cabası. Hiç yaşamasam daha iyi dedirtiyor. Alerjiden dolayı mı oluyordur acaba. Yoksa herkez mi böyle hissediyor onu kullanmaya alışana kadar.Istemeden hamile kalmak da kotu ama dis gebelik daha kotu bence. Lateks alerjisi olanlar icin farkli tipte prezervatifler var diye biliyorum. Bir arastir istersen. Dogru kullanildiginda en az zararli yontem bu.
evet Bu ay yapticam bakalim .Bende cok korkuyorum hamile kalirsam diye Ikizlerim var .Cok yoruluyorum zaten Tek basima bakiyorum .supriz olmasinda ben artik her onlemi almak istiyorumAylık iğneden daha çok memnunlar onu yaptırın isterseniz
Ben doğum yapınca mecbur üç aylık yaptırdım pişman oldum
Yok ya herkes oyle hissetse kullanilir mi? Belli ki ya direkt yapilan malzemeye alerjin var ya da onlarin ustune bazi kimyasallar suruluyor, ya da esans falan ona alerji var. Baska markalari ve cesitlerini deneyin. Normalde yanma falan olmaz.Ben şuan hamileyim şimdiden düşünüyorum dogumdan sonra nasıl korunmam gerek diye. Dediginiz gibi erkegin korunması en akıllıca olan ama. Beni cinsellikten sogutuyor o şey yani canımın yanması bide sanki orda yabancı bir madde varmış gibi hissetmem cabası. Hiç yaşamasam daha iyi dedirtiyor. Alerjiden dolayı mı oluyordur acaba. Yoksa herkez mi böyle hissediyor onu kullanmaya alışana kadar.
3 aylık iğne emzirirken yapılıyor hatta sütü arttırıyor ama aşırı adet düzensizliği yapıyorBu igneler emzirirken yaptiriliyor mu ki?
Adet duzenini bozuyor diye duymustum ben de. Ve uzun sureli kanamalar yapiyormus.
Yaa ilk kez duydum. Sutum az yaptirsam mi :)) Adet olmaya baslamadim daha.3 aylık iğne emzirirken yapılıyor hatta sütü arttırıyor ama aşırı adet düzensizliği yapıyor
canım dogumdan sonra adet cok düzensiz olabiliyor benimki düzenliydi sindi yine düzensizlesti.Öncelikle lütfen konumu hemen taşımayın ilgili bölümde cevap veren olmuyor
Ben doğumdan bu yana 3 doz yanı 9 aydır üç aylık iğne kullanıyorum. Ama inanılmaz dengemi bozdu adetten kesildim sürekli lekelenme yaptı
Şimdi iğneyi bıraktım. Daha önce kullanmış olan hamınlar adet olmaya ne Zaman başladınız ne Zaman eski düzeninize döndünüz acaba ?? hamile kalsam (Allah korusun) Nasıl anlayacağım çok gıcık bir durum
Ben 9 aydır adet olmuyorum koruyor ben pişman oldum ablanız be Zaman tekrar adet olmaya başladı acaba
Kızlar geri çekilme yontemi tehlikeli mi çok? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?