Uc aylik Igne Ve Gebelik Testim

Hayırlısı bitanem herşeyden önce sağlıklı ve rabbime hayırlı bir kul bana da hayırlı bir evlad olsun cinsiyetin önemi yok haklsın takmamak gerek fazla birazdan gidip kan vericem bakalm dua et kuzum bana

Hayırlısı bitanem herşeyden önce sağlıklı ve rabbime hayırlı bir kul bana da hayırlı bir evlad olsun cinsiyetin önemi yok haklsın takmamak gerek fazla birazdan gidip kan vericem bakalm dua et kuzum bana

Duacinim canim hadi guzel haberlerle yaz.
Tabikide eli ayagi duzgun hayirli evlat olsin da gerisi bos

Kan verdim canım ayrıca evet bu farklı markaydı sonuç yarn çıkacak sanırım

Hadi bakalim insallah guzel bir deger cikar.
Bazi testlerin hassasiyeti farkli oluyor mesela kimisi kanda 60 olunca silik cikiyor kimisi kanda 25 olunca cikiyor hic belli olmuuor yani :)
Eylule 1 sene bekledim her zaman test yapar ve arastirirdim ordan ogrendim :)

Insallah canim bende kızımda bir defa gebelik testi yaptm bir defada kan testi ama bu biraz daha farklı daha bi heves var:)

Insallah canim bende kızımda bir defa gebelik testi yaptm bir defada kan testi ama bu biraz daha farklı daha bi heves var:)

Kiyamam ilk heyecan farkli ikinci heyecan dahada farkli imis kimin ikinci bebesi var ise ogle soyluyor.
Bende ilerde dusunuyorum 2.5 sene sonra gibi :)
Kardessiz olmaz kizin kac yasinda suan

Kiyamam ilk heyecan farkli ikinci heyecan dahada farkli imis kimin ikinci bebesi var ise ogle soyluyor.
Bende ilerde dusunuyorum 2.5 sene sonra gibi :)
Kardessiz olmaz kizin kac yasinda suan
Kesinlikle canım ya farklı demekki kızım 4 yaşında onu kucağıma aldgmds cok küçüktüm o yüzden pek anlamadım bisey çünkü kendimde cocuktum şimdi herseyi bildigim için daha farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…