Evet canım silik bir çizgi görünüyorKizlar 19 agustosta uc aylik igne vuruldum.
25 agustostta regl oldum.
dun regl geldi gibi oldu pespembeydi.
bir daha gelmeyince test yaptim ikinci cizgi silik pembe cikti daha 80 gun once dogum yaptim
ben cok net goruyorum amaa telde cikmiyor yanilma payi varmidir 15 dakika icinde cikti prospektuste 30 dk bekleyin dioEki Görüntüle 1647961
Evet canım silik bir çizgi görünüyor
Evet canım biliyorum ama üzme kendini rabbim onu verecekse rızkınla verirruyamda gordum dedim ikinci testi yapiyim biliosun bi test negatifti bu simdi boyle cikti
Kızında yaptığn gibi yap canm hergün testi tekrarla koyulasırsa vardır zatenruyamda gordum dedim ikinci testi yapiyim biliosun bi test negatifti bu simdi boyle cikti
Allahin isine bak... Kizina hamile kalmak icin ugrastin durdun simdi beklemedigin bir anda hamilesin.. Hakkinda hayirlisi olsun. Korkma hicbisey olmaz buyur giderler kardes kardes.. Sen sadece kesinlestir durumu ona gore ayarlarsin kendini emzirme durumlari fln canim..ruyamda gordum dedim ikinci testi yapiyim biliosun bi test negatifti bu simdi boyle cikti
Evet canım biliyorum ama üzme kendini rabbim onu verecekse rızkınla verir
Allahin isine bak... Kizina hamile kalmak icin ugrastin durdun simdi beklemedigin bir anda hamilesin.. Hakkinda hayirlisi olsun. Korkma hicbisey olmaz buyur giderler kardes kardes.. Sen sadece kesinlestir durumu ona gore ayarlarsin kendini emzirme durumlari fln canim..
canim benim hakkinda hayirlisi canim ya demekki korumaya ragmen geliosa yiyecek rizki varmis ki gelio. kolay olmayacagina eminim ama bi nefeste buyur giderler insalla ama en onemlisi sen bi kesinlestir durumu bakalim gercekten hamile misin
Merhaba Kızlarımızın ismi aynı :)ogle elbette aldiracak degilim varsada kabulumuz kiyamam ona da zor olucak baya varsa
Merhaba Kızlarımızın ismi aynı :)
Kan testi yap bence bu kadar yorulma idrar testi ile..
Hakkında hayırlısı olsun canım bize de haber ver :)aa evet cicim :)
yarin yaptirabilirim regl olmazsam baya agrim var cunku
Hakkında hayırlısı olsun canım bize de haber ver :)
canim kotuyu dusunme hele bi bakalim bebisin seninle mi? ignenin etkileyecegini sanmiyorum zaten etkisi bitmiski hamile kalmissin bu durumda alerji ilaci icinde kotuyu koyma kafana bisi olcagini sanmiorm hem derler ya bebeinin seninle oldugunu ogrenene kadar yaptiklarin zarar vermez die.amin canim evet kolay olmuycak ama varsada kiyamam ki aldiramam ben.
ben en cok igneden ve alerji icin ictigim ilaclardan korkuyorum
canim kotuyu dusunme hele bi bakalim bebisin seninle mi? ignenin etkileyecegini sanmiyorum zaten etkisi bitmiski hamile kalmissin bu durumda alerji ilaci icinde kotuyu koyma kafana bisi olcagini sanmiorm hem derler ya bebeinin seninle oldugunu ogrenene kadar yaptiklarin zarar vermez die.
amin canim tesekkur ederim artik yavas yavas geri sayima basladim ben de :) hayirlisiyla bi kavusayi da ben de evham kralicesiyim bakma seni cok iyi anliorm o yuzden bisi olmus mudur die heyecan yapmana ama birbirimize moral veriors isteogle tabikide canim varsa ins bisi olmaz senin bebis baya buyumus masallah allah kucagina almayi nasip etsin
Olsun canım varsa eğer beraber büyürler evet biraz zorlanırsn ama olsun onlar için değer sen yarın testi tekrarla bakalm hamilelik var mıogle elbette aldiracak degilim varsada kabulumuz kiyamam ona da zor olucak baya varsa
amin canim tesekkur ederim artik yavas yavas geri sayima basladim ben de :) hayirlisiyla bi kavusayi da ben de evham kralicesiyim bakma seni cok iyi anliorm o yuzden bisi olmus mudur die heyecan yapmana ama birbirimize moral veriors iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?