- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
ınsan uzuluyo yıne de kuzum yaa
Öğle de sağlıksız olunca da bir yandan sevinio sonuçta allah korusun tutsaydi engelli doysaydi ne olacakti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsan uzuluyo yıne de kuzum yaa
tutmazdı zaten cnm bu asamada bozuk gebelık tutmaz hucresı fılan eksık bozulmus oluyoÖğle de sağlıksız olunca da bir yandan sevinio sonuçta allah korusun tutsaydi engelli doysaydi ne olacakti
tutmazdı zaten cnm bu asamada bozuk gebelık tutmaz hucresı fılan eksık bozulmus oluyo
Evet canım sağlık ocagı sinir etti beniIdrarda baktın mi gene canım.
Sağlık ocağı ise öğle özelde sormuyor bile.
ıyıyızz bebısss ıyı yatıoz ısteeYani eninde sonunda düşecekmis .
Sen nasılsın bebis nasıl.
Bir dahakine özel gidersin kuzumEvet canım sağlık ocagı sinir etti beni
Allah iyilik versin abla hareketlimi kuzum ?ıyıyızz bebısss ıyı yatıoz ıstee
kıpır kıpır teyzesı maşallahhhAllah iyilik versin abla hareketlimi kuzum ?
kıpır kıpır teyzesı maşallahhh![]()
farkındayım içerden çıkınca bakalaım neler edecek ne kadar yoracak bızıYerim onun kipirtilarini valla abla doya doya yasa şimdi sonra çok ozluyor insan hamileligini :)
farkındayım içerden çıkınca bakalaım neler edecek ne kadar yoracak bızı
yorsun yaaaaa yerım onun poposunu bacaklarınıııSorma öğle bir yoruyor ki ama sağolsunlar öğle diyoruz :)
yorsun yaaaaa yerım onun poposunu bacaklarınııı
yenı fotosunu ıstıyorum:) bir gülüşü tüm yorgunluğu unutturuyor
Olur kuzum atarımyenı fotosunu ıstıyorum
watsaptan at musaıt oluncaaaa
Kızlar sonucum çıktı hamile degilim 0.10 ya ben neden aylardr hamile kalamıyorum kızlar ya offff![]()
Daha 10 gün var adetime ama ümitlerim bittiAa silik çizgiye rağmen
Olsun kuzum vardır Hayır bu ay olmaz bir dahaki ay olur vakti saati vardır belki onu beklio
Daha 10 gün var adetime ama ümitlerim bitti![]()
Çok mu erken davrandm yükselirmi ki kanda10 mu çok erken yaptirmissin be gülüm bekle bakalım.