Yani kavga çıkmasın diye burnumdan getirdikten sonra dediğimi yapıyordu boşanmayı dile getiremiyorum bu çok farklı onun icinBosanmak isterseniz oldurur mu? Konunun basinda da genelde benim dedigim oluyor demissiniz. Hangisine inanalim?
Hayır tabiki ölsem adam hastaneye götürmez o goturcek tabi kendim çıkmam yasak hicbiryere kendim gidemem esir hayatı yasatiyo bana gecinemiyoruzda şiddet şuan yok pisikolojik olarak var her manada çok yipratiyo beniKocanızın boşanmak istediğinizi söylerseniz sizi öldürmesinden korkuyorsunuz ama sizin derdiniz süpürge ile çamaşır makinesi mi
Kizgindim yorgundum biran düşündüm alabilecek olsaydım bile almazdım aslında pisikolojik kötü durumdaydım patlamistim yanlıştı düşüncem tabi tastigim bir andı yapacagimdan değil kiyamazdimDaha öncede bebek istiyorum diye konu açıp sonra da kürtaj olabilir miyim vazgeçtim diye konu açıyorsun bir insanın hayati konusunda bile bu kadar maymun istahlisin, üstelik yaşasa mi yaşamasa mi dediğin kişi de karnında ki 3 aylık bebek mantık duyunuzu da mi kaybettiniz anlamıyorum
Yani kavga çıkmasın diye burnumdan getirdikten sonra dediğimi yapıyordu boşanmayı dile getiremiyorum bu çok farklı onun icin
27 yaşında 3 çocuk.. Hem de böyle bir evliliğe..
Olan olmuş artık mutsuz bi evliliği sürdürmektense boşanın derim ben. Baba evi 3 çocukla tabi zor olur ama daha gençsiniz çalışır yürütürsünüz bir şekilde ömür boyu istemediğiniz biriyle aynı yatağa girip işkence çekmektense. Gerçi boşanacağınıza inanmıyorum nedense.
Benim takıldığım asıl kısım ‘kocam öldürür’ cümlesi.. ne çeşit bi manyakla yaşıyorsunuz ailenizin haberi var mı veya arkanızda durmaz mı
Kime ne anlatıyorsun o dönem konunun takipcisiydim bin tane mesaj atmıştın bin tane mesaji da bir anlık sinirle kızgınlıkla yorgunlukla atmadın heralde... Sadece 2 oğlunuza acıdım başka hiçbir şey diyemiyorum bi dönunde actiginiz konuları başkasının konusuymuş gibi okuyun o zaman gelip buraya yazinKizgindim yorgundum biran düşündüm alabilecek olsaydım bile almazdım aslında pisikolojik kötü durumdaydım patlamistim yanlıştı düşüncem tabi tastigim bir andı yapacagimdan değil kiyamazdim
Hayır tabiki ölsem adam hastaneye götürmez o goturcek tabi kendim çıkmam yasak hicbiryere kendim gidemem esir hayatı yasatiyo bana gecinemiyoruzda şiddet şuan yok pisikolojik olarak var her manada çok yipratiyo beni
Kocanızın boşanmak istediğinizi söylerseniz sizi öldürmesinden korkuyorsunuz ama sizin derdiniz süpürge ile çamaşır makinesi mi
Sizce derdi makine mi? Yermek için yer aramayın.farzı misal oldu boşandım baba evinde üç çocuk nasıl zor olurmu
Aradığım mesaj✌27 yaşa 3 mü çocuk? Ya bende mi tuhaflık var başkalarında mı anlamıyorum? 29 yaşındayım ve 3 cocuk düşünemiyorum şu halime. Yani daha hayatım oturmadı kariyer oturmadı. Daha kendim çocuğum falan. Huh.
Mesela adam bir örnek vereyim diş doktoruna bile götürmez agrisa acı çeksem bile ne olmuş benimde agriyo diyo ben iki hafta konuşmadım sonra götürdü sinirlerim yanmışGenelde benim dedıgım olur dedıgın konular neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?