- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Benim dedıgım olur genelde demıssın ama senin dedıgın olmuyor hıc yazdıklarına bakarsak.Mesela adam bir örnek vereyim diş doktoruna bile götürmez agrisa acı çeksem bile ne olmuş benimde agriyo diyo ben iki hafta konuşmadım sonra götürdü sinirlerim yanmışbir onrek bayram için bir elbise sipariş edicem ihtiyacım var yok demez ama evetde demez burnumdan getirir bakar ben sinirden konuşmuyorum iyi al der kendi ailesineyse zorla yüzer TL sıkıştırır ellerine yani herşeyi burnumdan getirirdi sonra tamamdı artık oda yok inadima inadima gidiyo depresyon rahatsizligim var OKB temizlik takıntım evde kalıcı misafir rahatsızlığından istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum adam bildiği halde birakmiyo eve gelen gitsin
Dedim makina değil sadece sorumsuz bacaklarıma kiramp giriyor artık çamaşır sıkacak gücüm yok iki çocuk ki rahatsızım bacaklarıma kiramp giriyo anlayisi yok parası var ama almiyo çok cimri bana eve karşı eşya konusunda adam giderken lazım olur diye iki TL bile birakmiyo parası var vermiyo ekmeğin olmadığı çok gün para olmadığı için aç kaldı çocuklarım akşama kadarSizce derdi makine mi? Yermek için yer aramayın.
Ben de böyle olanlara bişey yazmamValla bana pek üzgünsünüz gibi gelmedi...
Nasıl olsa ne dersek diyelim yine boşanmayacaksınız , ondan dolayı parmagimi bile yormicam.
Siz öyle diyorsanız size cvp yazmiycam gelgitler oldu demiştim sırf laf olsun diye konuşuyorsunEski konularınıza bir baktım. Çocuk istemekten boşanmaya, boşanmadan sexy iç çamaşırına, tekrar boşanmaya sonra hamileliğe. Şimdi yine boşanma!
Merak etmeyin tahminimce 1 haftaya falan geçer!
3 aylık bebeğimi nasıl öldürürüm diye konu acandan zaten bir şey olmazBen de böyle olanlara bişey yazmamboşa dil dökmek 2 çocuk olmuş 3.de yolda bir sürü de şikayetleri var
Ben anladım canım yorum yapan arkadaşaydı lafım o anlamamış da yersiz yorum yapıyo ondan dedimDedim makina değil sadece sorumsuz bacaklarıma kiramp giriyor artık çamaşır sıkacak gücüm yok iki çocuk ki rahatsızım bacaklarıma kiramp giriyo anlayisi yok parası var ama almiyo çok cimri bana eve karşı eşya konusunda adam giderken lazım olur diye iki TL bile birakmiyo parası var vermiyo ekmeğin olmadığı çok gün para olmadığı için aç kaldı çocuklarım akşama kadar
Aynen ben de 29 yaşındayım değil çocuk evlilik için bile bi tereddütteyim biraz daha hayatımı mı yaşasam acaba erken mi ki diyorum27 yaşa 3 mü çocuk? Ya bende mi tuhaflık var başkalarında mı anlamıyorum? 29 yaşındayım ve 3 cocuk düşünemiyorum şu halime. Yani daha hayatım oturmadı kariyer oturmadı. Daha kendim çocuğum falan. Huh.
Mesajları konuşur gibi değil de daha düzgün yazın hiç anlaşılmıyor. Ailenizin haberi yok mu esir hayatı yaşadığınızdan neden sizi kurtarmıyorlarHayır tabiki ölsem adam hastaneye götürmez o goturcek tabi kendim çıkmam yasak hicbiryere kendim gidemem esir hayatı yasatiyo bana gecinemiyoruzda şiddet şuan yok pisikolojik olarak var her manada çok yipratiyo beni
27 yasa degıl de bu adama desek?27 yaşa 3 mü çocuk? Ya bende mi tuhaflık var başkalarında mı anlamıyorum? 29 yaşındayım ve 3 cocuk düşünemiyorum şu halime. Yani daha hayatım oturmadı kariyer oturmadı. Daha kendim çocuğum falan. Huh.
27 yasa degıl de bu adama desek?
2 defa okudum3 aylık bebeğimi nasıl öldürürüm diye konu acandan zaten bir şey olmaz
Malesef2 defa okudumyanlıs mı okuyorum dıye
Şizofren fake hesap kesin2 defa okudumyanlıs mı okuyorum dıye
hamileyim ve çok üzgünüm
Aynen ben de 29 yaşındayım değil çocuk evlilik için bile bi tereddütteyim biraz daha hayatımı mı yaşasam acaba erken mi ki diyorum
Üzülüyorum ben böyle konulara boşa harcanmış bir hayat gibi geliyor, yazık.. umarım değiştirebilir içinde bulunduğu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?