- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Linkedin sayfası aç, oradan daha çok geri dönüş oluyorYaptım onu . Tüm kongrelere katıldım, seminer seminer gezdim hatta zamanında. Ama yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Linkedin sayfası aç, oradan daha çok geri dönüş oluyorYaptım onu . Tüm kongrelere katıldım, seminer seminer gezdim hatta zamanında. Ama yok..
Linkedin sayfası aç, oradan daha çok geri dönüş oluyor
Özelden konuşsak bana detaylı bilgi verirmisin masallah diyeyim bende başlasam birşeylere en azından birikimim olur geleceğe bu adamdan para istememHayır aklına ne gelirse satıyorum koltuk takımından sıfır kıyafet kitap herşey maşallah diyim iyi de kazanıyorum hobi amaçlı başladım işim oldu mesleğim var olduğu halde yapmıyorum bu işi yapıyorum
Siz bana birşey yazmayınHiç kimse tanınmaya meraklı değil ama millet sizin gibi saçma sapan şeyler de yapmıyor
Hem yüksek lisans hemde avukatlık yazip sonra da burda bilgilerini vermek bugünleri de gördük![]()
Gelmişsin milleti kandırıyorsun sonra da karşına doğruları çatır çatır söyleyen birisi çıkınca kaldıramıyorsun önceden de dediğim gibi size tavsiyem bebek doğunca tekrar ilaclariniza baslamaniz ayrıca herkese açık konuya mesaj atıp almayacağına sadece ben karar veririmSiz bana birşey yazmayın![]()
Ayrıca mesajlarım beğeni alıyor sizin gibi?tepki değil aklınızsa olsun
Olur doktor hanimGelmişsin milleti kandırıyorsun sonra da karşına doğruları çatır çatır söyleyen birisi çıkınca kaldıramıyorsun önceden de dediğim gibi size tavsiyem bebek doğunca tekrar ilaclariniza baslamaniz ayrıca herkese açık konuya mesaj atıp almayacağına sadece ben karar veririm
Ozguvene gelllAyrıca mesajlarım beğeni alıyor sizin gibi?tepki değil aklınızsa olsun![]()
Ev işi yaparken miYarın ev işi yaparken dusun bulursun![]()
Sizin gibi yüksek lisans avukat yazıp sonra da bilgilerimi vermiyorum buna da keşke özgüven e gel yazabilsek ayrıca siz bana mesaj atmayın diyince gördüğünüz gibi bir şey değişmiyorOzguvene gelll![]()
Bunu dedikten sonra mesajının begenmedim alması her şeyin özetiOzguvene gelll![]()
peki çakma avukat hanimOlur doktor hanim
Farkındaysan sana cvp yazmıyorum Allah gönlüne göre versin inşallahpeki çakma avukat hanim
Senin gibi 3 aylık bebeğini düşürmeye çalışan bir kisilikten dua almak kadar kötüsü olamaz heraldeFarkındaysan sana cvp yazmıyorum Allah gönlüne göre versin inşallah
Ahh lütfen cevap yaz sankiFarkındaysan sana cvp yazmıyorum Allah gönlüne göre versin inşallah
DüşünüyorsunEv işi yaparken mibaya yanlış anladığınızı düşünmüştüm de neyse.