Üç çocukla bosanmak

Hayır aklına ne gelirse satıyorum koltuk takımından sıfır kıyafet kitap herşey maşallah diyim iyi de kazanıyorum hobi amaçlı başladım işim oldu mesleğim var olduğu halde yapmıyorum bu işi yapıyorum
Özelden konuşsak bana detaylı bilgi verirmisin masallah diyeyim bende başlasam birşeylere en azından birikimim olur geleceğe bu adamdan para istemem

Siz bana birşey yazmayın👎
Gelmişsin milleti kandırıyorsun sonra da karşına doğruları çatır çatır söyleyen birisi çıkınca kaldıramıyorsun önceden de dediğim gibi size tavsiyem bebek doğunca tekrar ilaclariniza baslamaniz ayrıca herkese açık konuya mesaj atıp almayacağına sadece ben karar veririm

Sana balık tutmayı öğreten biri lazım, ama evinde, çocuklarında yanında, bak onlardan gözünü ayırma

Gelmişsin milleti kandırıyorsun sonra da karşına doğruları çatır çatır söyleyen birisi çıkınca kaldıramıyorsun önceden de dediğim gibi size tavsiyem bebek doğunca tekrar ilaclariniza baslamaniz ayrıca herkese açık konuya mesaj atıp almayacağına sadece ben karar veririm
Olur doktor hanim

Olan olmuş canım üzülme artik belki ser gördüğün şey senin icin hayırlıdır. Eşini bir psikologa yada evlilik terapistine mi gidersiniz bunun yollarını ara .kavga gürültü sonunda bile senin dediğin oluyorsa hergun kavga etmektense bir gün bunun için kavga ederim senin yerinde olsam

2 hafta önce 3 aylık bebek nasıl düşürülür diye konu açıyorsun sonra burda insanlar üstüne gelince allah gönlüne göre versin vb gerçekten aciyorum size

Back
X