- 24 Eylül 2013
- 9.838
- 32.206
- 748
Adam çamaşır makinesi ve süpürgeyi almaktan bile aciz. Ben de merak ettim hangi konu onlar.Genelde benim dedıgım olur dedıgın konular neler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam çamaşır makinesi ve süpürgeyi almaktan bile aciz. Ben de merak ettim hangi konu onlar.Genelde benim dedıgım olur dedıgın konular neler?
Yukarıda yazmistim cnmAdam çamaşır makinesi ve süpürgeyi almaktan bile aciz. Ben de merak ettim hangi konu onlar.
Adam çamaşır makinesi ve süpürgeyi almaktan bile aciz. Ben de merak ettim hangi konu onlar.
Mesela adam bir örnek vereyim diş doktoruna bile götürmez agrisa acı çeksem bile ne olmuş benimde agriyo diyo ben iki hafta konuşmadım sonra götürdü sinirlerim yanmışbir onrek bayram için bir elbise sipariş edicem ihtiyacım var yok demez ama evetde demez burnumdan getirir bakar ben sinirden konuşmuyorum iyi al der kendi ailesineyse zorla yüzer TL sıkıştırır ellerine yani herşeyi burnumdan getirirdi sonra tamamdı artık oda yok inadima inadima gidiyo depresyon rahatsizligim var OKB temizlik takıntım evde kalıcı misafir rahatsızlığından istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum adam bildiği halde birakmiyo eve gelen gitsin
Cnm çok geç dank etti başı neyse sonu oymuş bir ömür tükendi sankiBen size çok üzüldüm. Bütün yorumlarınızı okudum ve o çaresizliği gördüm. Ne denir ne bileyim. Allah yardımcınız olsun. Keşke 3. Olmasaydı demeyeceğim çünkü olan olmuş artık. Umarım o hayvan bile diyemeyeceğim kocanız düzelir.
Eski konularınıza bir baktım. Çocuk istemekten boşanmaya, boşanmadan sexy iç çamaşırına, tekrar boşanmaya sonra hamileliğe. Şimdi yine boşanma!
Merak etmeyin tahminimce 1 haftaya falan geçer!
genelde benim dediğim oluyodu
Mesela adam bir örnek vereyim diş doktoruna bile götürmez agrisa acı çeksem bile ne olmuş benimde agriyo diyo ben iki hafta konuşmadım sonra götürdü sinirlerim yanmışbir onrek bayram için bir elbise sipariş edicem ihtiyacım var yok demez ama evetde demez burnumdan getirir bakar ben sinirden konuşmuyorum iyi al der kendi ailesineyse zorla yüzer TL sıkıştırır ellerine yani herşeyi burnumdan getirirdi sonra tamamdı artık oda yok inadima inadima gidiyo depresyon rahatsizligim var OKB temizlik takıntım evde kalıcı misafir rahatsızlığından istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum adam bildiği halde birakmiyo eve gelen gitsin
boşanmak istiyorum korkudan soyleyemiyorum kesin öldürür beni
Bu kısmı anlamadım. Konu açmış ise linki var mı ?Kime ne anlatıyorsun o dönem konunun takipcisiydim bin tane mesaj atmıştın bin tane mesaji da bir anlık sinirle kızgınlıkla yorgunlukla atmadın heralde... Sadece 2 oğlunuza acıdım başka hiçbir şey diyemiyorum bi dönunde actiginiz konuları başkasının konusuymuş gibi okuyun o zaman gelip buraya yazin![]()
Biliyo halimi çok iyi biliyo biliyoda ailesinin gözüne girsin yeter ona konuşmaktan yilmislikla vazgeçtim artıkA Asss aaa
Çaresizliğinizi ve psikolojinizi anlayabiliyorum.
Karar verme sürecindeki zorluğunuzu.
Eşiniz madem sizi dinliyor bunları konuşmayı denediniz mi?
Hem bedenen hem ruhen yorulduğunuzu biliyor mu?
Hadi onu da geçtim evde çocuklar ekmeksiz kaldi ac kaldı para bile bırakmadı demissiniz peki bu duruma karşı tepkisiz mi kaldınız?
Her şey konuşarak çözülür. Sizin de dinleyen bir eşiniz var madem o zaman konuşun.
Söylediklerinizden bu konuları eşinizle hic konusmadiginizi varsayarak bunları yazıyorum.
Lütfen karşınıza alın sizi anlayacak şekilde konuşun.
Bozandigimda söz yazicamYeminle konularınız arası bir hafta yok , ayrılmak istiyorum - seksi gecelik bakıyorum, artık dayanamıyorum ayrılmak istiyorum - 4 aydır korunmuyoz bebek istiyoz. Şimdi bu konudan 1 hafta geçmeden ay gebelikten pek sevişemedik seksili bir supriz fikri istiyorum konusu gelmeyeceğini kim garanti edebilir.
Bir konuda sizi sanki çok sevip ozlediginden ailenize göndermiyor gibi yazmıştınız sanırım 3 Yıldır, orada da demiştim sevgiden değil gelene gidene hizmet ettirmek için diye . Bu kadar nokta atışı haklı çıkmak da ne bileyim
Bacım sen de biz de biliyoruz ki sen boşanmayacaksın,
Denicem cnm insallah bakalımSanırım eşinizle sağlıklı iletişim kuramıyorsunuz.. Zaten eşiniz de Anlayışsız belli ki.. Ailenizle bu sorunları konuşmayı deneyin.
O ne bicim soyadi bre, adi da selim degil lucifer olaymis keskeselin karacehennem vardi nur viral'e cikardi biliyor musunuz? sizin gibi benzer konulara sunu soylerd; en buyuk cocuk 18 yasina gelene kadar bekle.. kucuk de buyur 7-8 yasina gelir.. sonra onu annene birakir calisirsin.. veya cocuklar okula baslamis olur. buyuk kucuge de gozkulak olur. kendin ayaklarin uzerinde durursun. simdilik idare et kocani.
Ben çocuklara gayet güzel bakıyorum cnm kimse benim gibi bakamaz onların tirnagi taşa değse benim canım yanar sosyal hizmetin degilSiz şiddet görüp, esir hayatı yaşadığınız yerde neden hala ürüyorsunuz demeyeceğim arkadaşlar zaten söylemiş gerekeni. Bu kadar çarrsiz olmanıza üzüldüm fakat şiddet görüp, ayrılma durumununda öldürüleceğinizi düşündüğünüz kocanıza karşı bir girişiminiz oldu mu? Şikayet, uzaklaştırma kararı, sığınma evleri bunları araştırdınız mı hiç? Kendinizi düşünmüyorsanız o çocuklara yazık değil mi? Böyle saçma sapan sorunlu ebeveynlerin yetiştirdiği çocuklar ileride potansiyel suçlu ve psikolojisi bozuk bireyler oluyor bunları biliyor musunuz? Sizin boşanmaya niyetiniz yok. Keşke sizi tanısam da sosyal hizmetlere başvuruda bulunup o çocukların hayatı için bir adım atabilsem...
Ee aç kaldı çocuklar diyorsunuz. Bakmak sadece karnını doyurup, üzerinde bir çatı olmasını sağlamak değildir. Eşinizden şiddet eğilimli ve hatta öldürebilir diye bahsettiniz yanlış mı? Kusura bakmayın ama çocuklarınız o adamla aynı evde yaşamaya devam ettikçe, çocuklarınıza iyi bakmış olmuyorsunuz.Ben çocuklara gayet güzel bakıyorum cnm kimse benim gibi bakamaz onların tirnagi taşa değse benim canım yanar sosyal hizmetin degil
Erkeklerin bosanalim demesi genelde blöf cikar kadin bitip tukendigi an evlilik bitiyo bosaniliyo bence calisiyo musunuz geliriniz var mi varsa uc çocuk zor olmaz ama bide bosansaniz nafakasini ödeyebilir mi esiniz bunlari da degerlendirin esinize bişey olsa yine hayatta uc cocukla mecburen kalacaktkniz oyle dusunun korkmayin ben calisiyorum esimden aylardir ayriyim hamileyken ayrildik bosanmayi bekliyoruz gelirim olmasa aileme zor olurdu bebis benim ki nafaka da vermezdiMerhaba arkadaşlar iki çocuk annesiyim ve hamileyim esimle problemlerimiz vardı genelde benim dediğim oluyodu yinede hamile kalıp kalmamak konusunda kararsizdim gelgit yaşıyordum tam adet göreyim sprel alicam dediğim adetimi beklediğim an hamile kalmışım eşimde bazı sıkıntılar vardı çocuk büyük ihtimalle olmayacak gibiydi bende olmaz diye umut ederken herşeyden vazgectigim ay hamileydim çok geçti ... Olan oldu pişmanım niye yaptın diyeceksiniz hergun bunu soruyorum kendime eşim ilk üç ay çok iyiydi şimdi ailesinden kim gelse bir hafta bizde yatıya kaliyo eşimin ısrarıyla benim depresyon sıkıntım var istemediğimi bile bile çokça soğudum eşimden misal çamaşır makinem bayramdan ikigun önce bozuldu sadece yıkama yapiyo hepsini çıkarıp duruluyorum elektrik süpürgesi iki aydır bozuk supuruyorum misafirleri cabasi ben bıktım hep ağlıyorum tükendim çok çaresizim eşimle çok kötü aramız gerekmedikce konuşmuyorum boşanmak istiyorum korkudan soyleyemiyorum kesin öldürür beni kendi söylesin diye çabalıyorum daha önce öyle olmuştu bir iki kez soğuk davranıyorum ki bosanalim desin diye kışın doğumum farzı misal oldu boşandım baba evinde üç çocuk nasıl zor olurmuçok takıyorum tavsiyeleriniz neler kızlar lütfen çok yüklenmeyin
hamileyim ve çok üzgünüm tavsiye istiyorum
Allahım anlaşamayan kadınlar lütfen hamile kalmasın Allahım. Ben kızım 3 aylık bebekti eşimle çocuk yüzünden normal bir tartışma yaşadım sprail taktırdım. Kv 2. Çocuk demeye başladığı için kendimi hazır hissetmediğim için önlem aldım şimdi kızım 3 yaşında hala hazır değilim. 2 tane var Allah bağışlasın ama doğum sonrası ilişkı dahi olmadan gidin taktırın. Düzelmiyor bazı odunlar malesef. İşiniz çok zor..Merhaba arkadaşlar iki çocuk annesiyim ve hamileyim esimle problemlerimiz vardı genelde benim dediğim oluyodu yinede hamile kalıp kalmamak konusunda kararsizdim gelgit yaşıyordum tam adet göreyim sprel alicam dediğim adetimi beklediğim an hamile kalmışım eşimde bazı sıkıntılar vardı çocuk büyük ihtimalle olmayacak gibiydi bende olmaz diye umut ederken herşeyden vazgectigim ay hamileydim çok geçti ... Olan oldu pişmanım niye yaptın diyeceksiniz hergun bunu soruyorum kendime eşim ilk üç ay çok iyiydi şimdi ailesinden kim gelse bir hafta bizde yatıya kaliyo eşimin ısrarıyla benim depresyon sıkıntım var istemediğimi bile bile çokça soğudum eşimden misal çamaşır makinem bayramdan ikigun önce bozuldu sadece yıkama yapiyo hepsini çıkarıp duruluyorum elektrik süpürgesi iki aydır bozuk supuruyorum misafirleri cabasi ben bıktım hep ağlıyorum tükendim çok çaresizim eşimle çok kötü aramız gerekmedikce konuşmuyorum boşanmak istiyorum korkudan soyleyemiyorum kesin öldürür beni kendi söylesin diye çabalıyorum daha önce öyle olmuştu bir iki kez soğuk davranıyorum ki bosanalim desin diye kışın doğumum farzı misal oldu boşandım baba evinde üç çocuk nasıl zor olurmuçok takıyorum tavsiyeleriniz neler kızlar lütfen çok yüklenmeyin
hamileyim ve çok üzgünüm tavsiye istiyorum