- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
Buna rağmen spirali çıkartıp hamile kalmaya çalıştınız.Dedim makina değil sadece sorumsuz bacaklarıma kiramp giriyor artık çamaşır sıkacak gücüm yok iki çocuk ki rahatsızım bacaklarıma kiramp giriyo anlayisi yok parası var ama almiyo çok cimri bana eve karşı eşya konusunda adam giderken lazım olur diye iki TL bile birakmiyo parası var vermiyo ekmeğin olmadığı çok gün para olmadığı için aç kaldı çocuklarım akşama kadar
Çocuğun anası babası belli2020 şubatta hamile kalmak için spirali çıkartan siz, bu konuda ne hikmetse spiral takıcam kocamın zaten çocuğu olmayacak gibiydi diyen yine siz.
O 2 çocuğun babası kocanız değil mi? Kimden? Eğer ondansa demek ki çocuk konusunda bir sıkıntısı yokmuş değil mi?
Söz uçar yazı kalır.
Aman ne güzel 3. de yolda. Keşke çocuklar anne babalarını seçebilseydi! Üreyin durmadan üreyin! Böyle ana babaların soyu kurusa keşke! Daha çook yazacamda tutuyorum kendimi!
Allah büyük niyet et gerisi gelir inşallahBen bakici tutucam kendi cebimden gidiceksu an izindeyim bakalim calisinca nasil olcak
Ee o zaman neden kocamın çocuğu olmayabilirdi dediniz? Diğer 2 çocuğu da o yaptığına göre adamda çocuk yapma potansiyeli varmış.Çocuğun anası babası belli
Canım değiştiririm merak etme içini ferah tutAyrica hala profilinizde avukat yazıyor haberiniz olsun ama haberiniz vardır tabikide benim ki de laf
Ağrısı vardı hastaneye gitti amaliyat Olcan dediler ertelediEe o zaman neden kocamın çocuğu olmayabilirdi dediniz? Diğer 2 çocuğu da o yaptığına göre adamda çocuk yapma potansiyeli varmış.
Ayrıca o kadar şey yazmışım bir tek buna cevap vermişsiniz, işinize gelmediği gibi.
Kendiniz korunmamış, kendiniz spirali çıkartmış, kendiniz yapmak istemişsiniz. Burada milleti saf yerine koyar gibi "ama çocuğu olmicaktığğğ" demek komik oluyor.
Aynen ablacım aynen.Ağrısı vardı hastaneye gitti amaliyat Olcan dediler erteledi
Baya oldu geçeli ne yazikkiNe kadar oldu benim bildigim yanlis yonlendirmek istemem sikayet suresi 6 ay diye biliyorum
Nasıl hatırlıyorsun bunları ben konuyu okumadan ne olduğunu bile hatırlamıyorum ki yaptığım yorumu da hatırlamamBenim dedıgım olur genelde demıssın ama senin dedıgın olmuyor hıc yazdıklarına bakarsak.
Yanlıs mı yazdın konuya benım dedıgım olur diyerek, duzelt istersen orayı.
Senı senelerdir "özlerim" bahanesi ile ailene yollamadıgını hatırlıyorum bir konudan, kocan leş biri ozlemek falan degıl bu manıpule etmek ailene git anneni babanı gor olumlu dunya demıstım, begenmedım basmıstın yorumuma.
Kocanın les oldugu konusunda haklı cıkmak istemezdim ama ciktım.
Uzgunum senın adına.
Kocam kocammmmm o benim pasammmmm diyenleri unutmam geneldeNasıl hatırlıyorsun bunları ben konuyu okumadan ne olduğunu bile hatırlamıyorum ki yaptığım yorumu da hatırlamammaşallah valla
Bu kadar kendini sütten çıkma ak kaşık gormek
Ne guzelKocam kocammmmm o benim pasammmmm diyenleri unutmam genelde
Ne guzel
Heee anladım hayrını gördü diyorsunKocam kocammmmm o benim pasammmmm diyenleri unutmam genelde
Iyiki o hareketi koymuşlar yoksa napardiniz
Iyiki o hareketi koymuşlar yoksa napardiniz
Bir yaşındaHeee anladım hayrını gördü diyorsun
Konu sahibesi arkadaş kaç yaşında evlendin 27 yaşında 3 çocuk yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?