Üç çocukla bosanmak

spiral kaymis ikinciye hamile kalmissiniz.. ucuncuye korunmaya baska yollar deneseydiniz? hala spiral taktiracaktim gebe kaldim diyorsunuz. her neyse olan olmus. ucuncu yolda geliyor. kocan yardimci olmuyorsa ailene haber ver. agizlarini yokla.. ona gore kararini ver.
Annem önceleri yardımcı olmuyordu annem iki oğlanı büyüt gel diyo 😊onların bana ihtiyacı var biraz birikimim olsa ayrı eve çıkardım biriktirmeye çalışıyorum çamaşır suyu lazım su lazım diye öylede olmuyo işte elim kolum bağlı resmen

Eğitiminiz var mı? Ya da iş deneyiminiz? Çocuk kreşlik olduktan sonra yapamaz mısınız işe girme olaylarını?
Çalışabilirim daha önce çalıştım bekarken orta okul mezunuyum kız kardeşim var veririm para bebeğe bakar yeterli bosanayim

Dedim makina değil sadece sorumsuz bacaklarıma kiramp giriyor artık çamaşır sıkacak gücüm yok iki çocuk ki rahatsızım bacaklarıma kiramp giriyo anlayisi yok parası var ama almiyo çok cimri bana eve karşı eşya konusunda adam giderken lazım olur diye iki TL bile birakmiyo parası var vermiyo ekmeğin olmadığı çok gün para olmadığı için aç kaldı çocuklarım akşama kadar
Eve 2 TL değil 20 TL bırakmıcak yatağa girmem o adamla olmaz parası iş sıkıntısı vardır ayrı olup da vermicek üstüne bir de 3. çocuk

Annem önceleri yardımcı olmuyordu annem iki oğlanı büyüt gel diyo 😊onların bana ihtiyacı var biraz birikimim olsa ayrı eve çıkardım biriktirmeye çalışıyorum çamaşır suyu lazım su lazım diye öylede olmuyo işte elim kolum bağlı resmen
oyle kucuk hesaplarla olmaz bu devirde. ev acacak para birikmez. ya anneniz bakacak siz calisacaksiniz. ya da en kucuk okula krese baslayincaya kadar idare edeceksiniz.

Dedim makina değil sadece sorumsuz bacaklarıma kiramp giriyor artık çamaşır sıkacak gücüm yok iki çocuk ki rahatsızım bacaklarıma kiramp giriyo anlayisi yok parası var ama almiyo çok cimri bana eve karşı eşya konusunda adam giderken lazım olur diye iki TL bile birakmiyo parası var vermiyo ekmeğin olmadığı çok gün para olmadığı için aç kaldı çocuklarım akşama kadar
babanizin evinden mi getirdiniz o cocuklari? essseeekk gibi birakacak para.. cocuklar ac kalmis.. icim yandi. suursuz..

Ya inanasım gelmiyor ya eve misafir çağıran insan şimdi çocuğuna eve ekmek almıcak mı

Az önce okudum tam bu yaşta hala bekar olan varsa psikolojik sorunu olması muhtemelmis:) ama sormak gerek bi sadece erkekler için mı geçerli bu önermesi:) Iste bu demediginiz biri olmadıkça evleneyim zaten.
Acaba sen yorum yapmasan dahamı iyi :KK70: en azından bu gecelik 😜

Ya inanasım gelmiyor ya eve misafir çağıran insan şimdi çocuğuna eve ekmek almıcak mı
Aliyo eve getiriyo ekmek para bırakmaz bittimi farzı misal para yok ya aç kaldık aba babasının gözüne girsin i yeterki beni para çok istiyorlar diye muane ettirmedi yarın kardeşine elbiseler aliyo bana cimri

Kocanın çamaşırlarını yıkama koksun bak bakim tamir ettiriyor mu, yoksa pis kokulu çamaşırlarla işine mi gidiyor, kızım biraz, sinsi ol!!!

Cocuklar aç mı kaldı.. of off. Çok üzücü bir durum. Dayanamıyorum hiç.
Misafir ağırlıyor eve çocuğuna ekmek almıcak öyle mi ayy artık yüreğim darlandı yeter işim olduğu halde ben gelecekte çocuğuma iyi şartlar sağlayabilecek miyim diye düşünürken ekmek yok evde diyor kardeşim konu sahibi eşin eve ekmek almıyorsa ara kaymakamlığı yardım kuruluşlarını ne dmeek evde ekmek yok bizim burda koli koli yardım yolluyorlar muhtarlığa git yap bişeyler ne diyim kardeş ne diyim

Back
X